КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по БТВ - ТЕМА 2

• 53 172
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Фарук загази сериозно.  ooooh!
Но бягството в такива случаи не е решението. Naughty
Не знам, сигурно не е лесно, ама скривайки се, проблемите не изчезват.
Срамува се, нямам съмнение, не само пред другите, а и пред собственото си семейство,
че ги постави в такова неловко положение.

За момент ми дожаля и за Суде на мен.
Няма лошо в това да искаш добър живот, да се стремиш към него.
Животът е и материален. С удобства и спокойствието донякъде което дават те.
Но и не бива това да се превръща в самоцел, както бе при Суде.
При нея вещите и предметите бяха изместили хората, при това най-близките й.
Не случайно казват....ако искаш да разбереш колко си богат, преброй нещата
които имаш без да си купил с пари.
Странно е, как Мира на тази възраст разбираше това, а майка й- не.
Беше забавила Суде и това, както бе забравила там от където бе тръгнала...
бедния краен квартал.  Mr. Green
Част от обяснението й за този й стремеж- да бъде осигурено спокойствието на децата й,
да не преживеят нейното детство и те ми се сториха логични.
Но дали искрено вярваше в това и тя?
Или беше удобно оправдание за пред останалите, а и за пред нея самата? Thinking

Ама като котка е Суде, не пада по гръб.  ooooh!
Бързо се '"събра" и тръгна да "спасява" достойнството си.  newsm78 Joy
Уви, по начина по който се бе измъкнала и от беднотията... Mr. Green

# 61
Привет на всички! Hug Hug Hug Hug Hug Иве, мила   love001  love001  love001  love001  love001 Чачеци спешъл за теб:

# 62
assianita, привет! Hug

КС нещо е слабо тази вечер... не ви се пише май... newsm78
Еп. беше много интересен. Peace
Да сложа и линк, ако има пропуснали го. Grinning

Кварталът на богатите сезон 1 епизод 7 Бг аудио
http://www.vbox7.com/play:c763c489ee

Аз ще драсна още някой ред, пък вие- когато решите-тогава.  Peace
Айше какво й се обясняваше на Невин защо зарязва Кенан... ooooh!
Написала му всичко в писмо...е, ама кофти е това- да те зарежат с писмо. Mr. Green
Кенан, че не е цвете, май не е...ама заслужава истината очи в очи.
Какво го прихвана пък него да играе това театро... Shocked ooooh!
Това ли успя да измисли...е, браво! Mr. Green
Ама вярно, че не беше с всичкия си щом мислеше, че номера му ще мине... hahaha hahaha

Хасан ще предприеме нещо сега. И кой е тоз Турунч Недир /правилно ли изписах името му?/... newsm78
Ще стане ли ясно скоро, ако не- да погледна напред само за него, че ми е питанка... newsm78 Joy

Невин бе приела живота си такъв какъвто е- немил и недраг, но факт. Mr. Green
Факт неподлежащ на промяна. Беше се предала, беше се отказала...да се бори за да живее по-добре. Crossing Arms
А имаше двама сина, имаше отговорности, имаше задължения към тях и нямаше право да мисли
само за себе си. Naughty Ама в случая тя и за себе си не мислеше, а какво остава за тях.  Crossing Arms
Жалко е, когато някой сам опропастява живота си така. Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 00:22 от margita9

# 63
Здравейте и от мене късно през нощта!  Hug
Обсъждали сте Невин  и Суде, Naughty та... и аз да се вмъкна... Правила съм си съпоставка между двете... майки: за Суде е ясно - измъкнала се от бедността, за нея материалното е водещо в живота Sick, но и според мене тя има още по-голям проблем:всичките ѝ действия са продиктувани от собствения ѝ егоизъм. Никога не се попита как се чувстват другите, какво искат или какво би ги направило щастливи! ТЯ е в центъра на своята вселена, винаги прави това, което тя иска и би минала през трупове, за да си постигне целите, та дори и през собствените си деца... Whistling
Невин... е нещо друго newsm78 ... от една страна тя е имала нещастния жребий да оцелява и да се справя сама с живота, отглеждайки синовете си сама, а и влачейки на гърба си Хасан...  ooooh! Но материалната разруха според нея е по- малкият проблем: мисля, че тя пожела да отдалечи от себе си Яман, защото, както сама каза на Ендер: "докато е с мен - проблемите ще го следват". Тя усети доверието, любовта и уважението в дома на Ендер, и пожела това за детето си, но знаеше, че в нейния дом никога не може да го получи... Разбира се пътят да го постигне - изоставяйки Яман, както и предишната изцепка с изгонването, са крайно погрешни. Но мисля, че сценаристката се стреми точно към това: да ни покаже, че в живота не е само черно и бяло, и понякога в стремежа си да направим добро на любими хора, ние ги нараняваме,че доброто според нас не на всяка цена е добро за децата ни.... ooooh!
 Според мен Невин през цялото време си мисли, че се жертва за детето си, че му прави добро...  Naughty

# 64
  Благодарности за новата тема!
  Хубава серия. Дожаля ми за двете дъщери на Фарук. Станаха свидетели на отвратително отношение към баща им от страна на един дребен на ръст простак. Но си мисля, че Селим е прав. Дали щеше да иска още пари от Ендер. И защо я кани в хотелската стая. Не е в бон тона никак. Още повече в тона на турските нрави. Бихте ли ми отговорили дали Фарук ще се окаже жалък тарикат. Не ми се струва да е така.  
  Много сполучливо попадение е Мерт. Много добра игра! Хазар също е за адмирации.
  Лека нощ!

# 65
Марги, понеже питаш за Турунч Надир: маааалко търпение, ще се разбере и той каква птица е, в следващата серия- две следва истинската завръзка на сюжета, ще се позаплетат възли и някои загадки на сценария ще станат по-ясни...

# 66
Криси,  Hug само ще те насоча към знаците: не случайно Мира има слабост към баща си, Naughty а от първия момент директно отхвърля майка си и каза на непознатия още Яман, че го обича повече... Понякога, въпреки слабостите ни, най-важно е да бъдем човечни преди всичко... Mr. Green

# 67
Валиа, Криси, Hug

Марги, понеже питаш за Турунч Надир: маааалко търпение, ще се разбере и той каква птица е, в следващата серия- две следва истинската завръзка на сюжета, ще се позаплетат възли и някои загадки на сценария ще станат по-ясни...
А, добре, ще потърпя тогава. Peace
Благодаря!  bouquet
За първи път ми се случва да не гледам напред, чак съм изненадана от себе си. newsm78 Joy

Цитат
Дали щеше да иска още пари от Ендер.
Криси, аз мисля, че не за това й се обади. Thinking
А защо беше в хотел, ами Ендер каза на Селим, просто не желаеше да го виждат,
а и къде и при кого можеше да отиде Фарук?
Не знам, мисля си, че той потърси утеха от Ендер, като от приятел, който можеше
да го разбере в момента. Имаше ли друг към когото да се обърне...май- не.
Не ми се иска да се окаже хитрец на дребно Фарук, и дано не е.

Цитат
един дребен на ръст простак
hahaha hahaha hahaha

Г -н Юмит си заслужаваше парите, щото си бяха негови, ама начина му бе наистина грозен.
Нито мястото, нито момента бяха подходящи. Струва ми се, че освен да получи парите си искаше
и да изложи Фарук, дали? Май има още нещо към него, не е само заради парите... newsm78

А Хале как веднага започна да злорадства за Мира... ooooh!
Реши, че скоро ще настъпи момента да  "получи" Оркун...  Joy
Влюбена ли е в него или просто защото не е нейн го иска толкова? newsm78
Любов или само каприз?

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 02:16 от margita9

# 68
Криси,  Hug само ще те насоча към знаците: не случайно Мира има слабост към баща си, Naughty а от първия момент директно отхвърля майка си и каза на непознатия още Яман, че го обича повече... Понякога, въпреки слабостите ни, най-важно е да бъдем човечни преди всичко... Mr. Green

А-ха! Добре. Радвам се. Защото излъчването на героя/актьора е благородно и аристократично. Би било жалко, ако не съвпадне и с характера му.

Марги, не отричам че Фарук трябва да върне парите. И то на всички, на които дължи. Но постъпката на дребния беше отврат. И пиян да беше /а кога успя да се напие/ пак не е мястото и момента. Явно е искал да "го хване на тясно" и да го изложи. Второто не чак толкова осъзнато. Беше бесен, че Фарук се криел и не се среща с него. Но в такива моменти се открива истинския характер.
   А Хале - мисля си че е просто каприз. Харесваше Оркун, естествено, но чак пък любов. Като поредната скъпа и хубава чанта, примерно.  Grinning

# 69
Добро утро и хубав ден  Hug Hug Hug

Няма кадри от неизлъчвани серии.  Grinning

# 70
Здравейте, девойки!  Hug Hug Hug Хубав ден ви пожелавам !

Скрит текст:
Фарук не е лош човек , никога не е направил нещо от зла умисъл, никога не е  искал умишлено да измами някого или  да  нарани ( с изключение на една случка от последните серии, но то пак беше отчаян опит да излезе от трудно положение) . Просто не му върви в бизнеса , пример е за типичен неудачник -  в стремежа си да спечели повече, прави необмислени и рисковани инвестиции . И той е на приливи и отливи - понякога печели, друг път (по- често) - губи .После ,за да оправи нещата, отново взема грешни решения. Малко е слабохарактерен, според мен.
 Може да не е  добър бизнесмен, но е прекрасен любящ баща . Затова и децата му са винаги до него , особено Мира- тя не го изоставя никога, нито пък той нея и Берен.

# 71
Привет и в четвъртък!
Криси, Вени, Дани, Hug

Скрит текст:

А-ха! Добре. Радвам се. Защото излъчването на героя/актьора е благородно и аристократично. Би било жалко, ако не съвпадне и с характера му.

Марги, не отричам че Фарук трябва да върне парите. И то на всички, на които дължи. Но постъпката на дребния беше отврат. И пиян да беше /а кога успя да се напие/ пак не е мястото и момента. Явно е искал да "го хване на тясно" и да го изложи. Второто не чак толкова осъзнато. Беше бесен, че Фарук се криел и не се среща с него. Но в такива моменти се открива истинския характер.
   А Хале - мисля си че е просто каприз. Харесваше Оркун, естествено, но чак пък любов. Като поредната скъпа и хубава чанта, примерно.  Grinning
Криси, определено. Peace
Беше му омръзнало на Юмит Фарук да го баламосва, но явно не знаеше какво да предприеме щом търсеше
съдействие от Асъм. newsm78  Ама после като пийна му дойде смелостта и куража, задръжките му паднаха,
а след това и Фарук беше на земята... повален и той... ooooh!
С парите си Юмит беше си осигурил изискан живот, но не и изискани маниери... hahaha hahaha

Дани, благодаря за подсказката.  bouquet

Ейлюл компенсира глупостта си на срещата с поведението си после...след скандала.  Peace
Та няма да я подхващам за плана й да сваля Яман. ooooh!
Да, сега вече ми хареса това, че не се замисли дори и застана до Мира, браво! Peace
Към Мерт...първо си поправи главата после мотора... Joy Joy Joy
Оказва се, че и тя има много свежо чувство за хумор.  Grinning
Та ще си паснат с Март в това отношение. Peace
А той, Мерт отново много забавен, коментарите му са един път... Joy Joy Joy
Жалко, че първата му среща завърши злополучно.... ooooh!

Оркун си е страхливец, хич не ме изненада, че побърза да се измъкне от клуба след скандала.  Mr. Green
Той и сега "играеше" двойна игра, спрямо Хале и Мира, та нищо ново за него.  newsm78
Фалшив беше и по-късно като реши да влезе в ролята на утешаващ и му пролича.
Като не знае какво да каже поне да си беше мълчал...  ooooh!
Добре го сиктирдоса нашта мома...  hahaha hahaha

Ендер успя да "отбие" нова атака на Суде, изглежда й свикна ...  newsm78
Добре направи, че сподели и със Селим за обаждането на Фарук.
Хареса ми, че не му обърна гръб и прояви разбиране към него в момента.  Peace

Яман, а, браво, време беше да му покаже на Оркун, че не е познал с кой си има работа... hahaha hahaha
Реагира на мига когато Фарук беше повален на земята... Peace
Успя да покаже съчувствие, Мира го усети, беше искрен и затова му се получи добре. Peace
Мира все още поне официално Wink  е момичето на Оркун, та и затова май има право
с тази си дистанцираност към нея.  newsm78
Щото в момента можеше да й предложи само приятелството си, дори и да искаше друго,
а и повече...просто нямаше как.

Хареса ми и Мира, много. Опита да помогне и на баща си, а и на майка си и сестра си.  Peace
Ултиматума към Яман...тогава слизай от колата... hahaha hahaha... даде ефект. Grinning
Успя да си издейства да й бъде показан квартала... Joy Joy Joy
Много убедително играе Серенай, и преди я харесвах, но сега вече повече. Peace

Приятен ден и от мен! Hug

# 72
Добро утро,прекрасни дами! Grinning Hug

Здравейте, девойки!  Hug Hug Hug Хубав ден ви пожелавам !

Скрит текст:
Фарук не е лош човек , никога не е направил нещо от зла умисъл, никога не е  искал умишлено да измами някого или  да  нарани ( с изключение на една случка от последните серии, но то пак беше отчаян опит да излезе от трудно положение) . Просто не му върви в бизнеса , пример е за типичен неудачник -  в стремежа си да спечели повече, прави необмислени и рисковани инвестиции . И той е на приливи и отливи - понякога печели, друг път (по- често) - губи .После ,за да оправи нещата, отново взема грешни решения. Малко е слабохарактерен, според мен.
 Може да не е  добър бизнесмен, но е прекрасен любящ баща . Затова и децата му са винаги до него , особено Мира- тя не го изоставя никога, нито пък той нея и Берен.
newsm10 Дани,за Фарук.
Добряк е,но...  newsm78 Laughing, най-добре да не правиш бизнес с него...!  Joy Joy
 Имаше една нелепа намеса между Яман и Мира... Sick,за която после съжали и се коригира.

И от мен клипче,обаче моето е само с подсказки.   smile3503

https://www.youtube.com/watch?v=4zpU_UDK5wI

# 73

И от мен клипче,обаче моето е само с подсказки.   smile3503

https://www.youtube.com/watch?v=4zpU_UDK5wI

Вики,  Hug много любим момент, благодаря! Серенай/Мира тук е уникална в постъпката си!

Много ги обичам тези двамата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 74
Мерабааа  Party Party Party

Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт