КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по БТВ - ТЕМА 2

• 51 359
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Bulgaria
В Еюлюл забелязах лека промяна в снощния епизод. Не и беше чак толкова гадно с Мерт както го описва на приятелите си.Просто се преструва да не и се подиграват останалите без Мира

# 16
Благодаря за новата тема

# 17
  • ... да усещаш мириса на море ...

А това има ли го преведено Али Аксьоз за Хюриет: Gay’lerin beni beğenmesi göğsümü kabartıyor

# 18

А това има ли го преведено Али Аксьоз за Хюриет: Gay’lerin beni beğenmesi göğsümü kabartıyor

Hug Hug не, това го нямаме преведено.  Peace Имаме две негови, които чакат ред и това ще го добавя към тях. Имаме и няколко с Хазар, с Танер имаме едно дето чака. В момента се превеждат две със Серенай ... абе работа има много, ама мен някакъв мързел ме гони.  Joy Joy Joy Joy
Кой каквото намери да го слага тук, а ако има желание някой да превежда още по-добре  Hug Hug Hug само да казва кой какво превежда, че да не се дублираме.  Hug Hug Hug

# 19
В Еюлюл забелязах лека промяна в снощния епизод. Не и беше чак толкова гадно с Мерт както го описва на приятелите си.Просто се преструва да не и се подиграват останалите без Мира

Елюл пее в общия хор за да я игнорират и да не и се подиграват
Нарича го мухльо ,но си личеше че и е забавно с него
Ще си намери майстора и тя с мухльото

# 20
KITENKA, Пит, Джоли, Hug

Здравейте момичета  bouquetсериалчето все повече ми харесва-щом и мм го хареса-не се е случвало от времето на ЗП тогава пак го следяхме заедно Laughing Laughing

Ох,че хубаво това с ММ да гледате заедно моя само като ги види и ср изнася от стаята Grinning

Моят и той...има силна непоносимост,  Mr. Green ... към "Хасан и Айше"...
така кодово ги нарича всички тур. сериали... hahaha hahaha

Вени,  Heart Eyes
Хазар в СЮ беше много добра, нямам съмнения, че и тук ще покаже най-доброто от себе си. Peace
И съм в очакване Ейлюл да ми хареса.  yes
Щото аз и по принцип не обичам да съм недоволна от героите... Grinning
В повечето случаи гледам с нещо да ми харесат колкото и да е малко.  Peace
Все пак сериалите са ми за забавление, а за ядосване си имам други поводи. Wink

# 21
KITENKA, Пит, Джоли, Hug

Здравейте момичета  bouquetсериалчето все повече ми харесва-щом и мм го хареса-не се е случвало от времето на ЗП тогава пак го следяхме заедно Laughing Laughing

Ох,че хубаво това с ММ да гледате заедно моя само като ги види и ср изнася от стаята Grinning

Вени,  Heart Eyes
Хазар в СЮ беше много добра, нямам съмнения, че и тук ще покаже най-доброто от себе си. Peace

Абе той и моя не ги понася турските сериали и затова всеки си гледа по отделно ,но оня ден влизам в кухнята и нашия зяпнал филма.
Викам-кво става нали не ги понасяше
А той- ама този не прилича на турски

Марги - на мен пък Елюл започна да ми харесва.Вярно е че изглежда доста повърхностна но си мисля ,че това е по скоро някаква поза  .Видяхме ,че не  се разсърди на Мира за чантата  , а прие съвсем спокойно нещата
И все си мисля че любовта на Сладуркото ще я промени още повече

# 22

Абе той и моя не ги понася турските сериали и затова всеки си гледа по отделно ,но оня ден влизам в кухнята и нашия зяпнал филма.

Peace Peace  Whistling

# 23
Скрит текст:
KITENKA, Пит, Джоли, Hug

Вени,  Heart Eyes

Марги - на мен пък Елюл започна да ми харесва.Вярно е че изглежда доста повърхностна но си мисля ,че това е по скоро някаква поза  .Видяхме ,че не  се разсърди на Мира за чантата  , а прие съвсем спокойно нещата
И все си мисля че любовта на Сладуркото ще я промени още повече

Джоли,  Heart Eyes
Ще взема да го пробвам тогава и ММ, ама се съмнявам... newsm78 Joy

Ейлюл на този етап няма грижи, ако приемем, че това какво да облече, да има любимата чанта
не е грижа... newsm78 Joy Та глезотиите й са и от скука...поне донякъде. ooooh!
Сега обаче нещата ще се променят, щото започнаха да се случват случки, които ще променят и
статуквото в средата и компанията им.

# 24
Hug Hug Hug Hug Hug Интервюто със Сибел (Невин)  Hug Hug Hug Hug Hug
превод: Ники    редактор: Рени
блог сайт

# 25
Хахаха значи почти всички мъжовци са еднакви Grinning и ние гледаме разделени Grinning Много ми се смее като ги зяпна тея "турски сериали" вика,че съм като пенсионерите Grinning Grinning Grinning ама от време на време като зърне Серито и почва да ме разпитва Grinning Grinning

# 26
Благодаря за интервютата, и това и предните!    bouquet Heart Eyes

Любопитно ми е с какво държи Хасан Невин? Каква е тази тайна с която я заплаши?
За бащата на синовете й...какво ли се е случило?
Аз останах с впечатление, че си е тръгнал, напуснал ги е, но май не е само това... newsm78

А тя ме остави без думи...към Ендер...помислила си, че ще върнат Яман... ooooh!
Да не е чанта багаж момчето...е, това вече ме подразни у нея. Mr. Green
Трудно й е, приемам, но тя сама го прави още по-трудно и не само за себе си, а и за синовете си.
Щото никакви усилия да се промени не полага, поне да опита, такава била и това е, край. Crossing Arms
И що бе "отписала" Кенан...сякаш за него нямаше шанс да бъде друг...нямаше вяра или надежди
и за него.  Thinking

Ето, Ендер опита и намери начин да види Яман по начина по който го виждаха и Мерт и Селим.
Значи- може, ама трябва да се опита, иначе няма как.
Който иска- намира начин, който не иска- намира причини. И двете са показателен пример за това в случая.

А Ендер взе трудно, но правилно решение да застане на страната на Селим и Яман.
Да се противопостави на баща си едва ли й бе приятно, а и го искаше, но ситуацията го наложи
и тя не се поколеба. Peace
Трогнаха, разчустваха я думите на Невин за нея и семейството й.  Peace
Намери и начин да остане Яман...беше много сладка докато се опитваше да бъде сериозна. Grinning
Дано не се случи нещо с героинята й...че много ми допада. Peace

Хахаха значи почти всички мъжовци са еднакви Grinning и ние гледаме разделени Grinning Много ми се смее като ги зяпна тея "турски сериали" вика,че съм като пенсионерите Grinning Grinning Grinning ама от време на време като зърне Серито и почва да ме разпитва Grinning Grinning

Май има нещо такова... newsm78 Joy

# 27
  • ... да усещаш мириса на море ...

Лимонада от Алачатъ с нане  Sunglasses

Благодаря за превода. Много добре подредени сайтове  newsm10

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 16:57 от tara_lezhka

# 28
Благодаря за интервютата, и това и предните!    bouquet Heart Eyes

Любопитно ми е с какво държи Хасан Невин? Каква е тази тайна с която я заплаши?
За бащата на синовете й...какво ли се е случило?
Аз останах с впечатление, че си е тръгнал, напуснал ги е, но май не е само това... newsm78

Май има нещо такова... newsm78 Joy

За Хасан и Невин ще разбереш по напред във филма принципно мога да ти кажа какво точно означават думите му ама няма да ти е интересно после    Joy Има покрай тях много интересни събития и разкрития,но малко по напред  Naughty
За мъжо  Joy да си гледа каквото иска аз сериалчето не си го оставям,въпреки че вече сериите наизуст ги научих от нон-стоп гледане  Joy

# 29
Анииии   love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Както винаги си прекрасна  Heart Eyes

Shocked Shocked Shocked ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

Вярно, че всичко се свито от Ани, ама все пак  hahaha hahaha hahaha hahaha

Оооооф, бе,  Джадъъъъъ,  Hug Hug Hugзло да те забравиииии! Аз по навик, нали все Анито ни пуска темите, ама ей ти едно чудно Яманче за компенсация:

и още...

Общи условия

Активация на акаунт