КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по БТВ - ТЕМА 2

• 51 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Ани,  Hug На мен не ми харесва, защото не обичам такава първосигналност. Peace Като му кажат нещо и айдеее, събира раницата. Mr. Green Joy
Не само това ще прави....ще включи и други...методи  Stop Stop Stop

# 601
Ани,  Hug На мен не ми харесва, защото не обичам такава първосигналност. Peace Като му кажат нещо и айдеее, събира раницата. Mr. Green Joy

ама не е първосигналност  Hug. Просто такъв му е характера.  Peace Не обича да е длъжен на никого, да го унижават (както беше в случая в кафенето)  Peace ..

хайде Хале записва  Party Party Party Party кеееееееееф  Mr. Green Mr. Green

# 602
Опаааа,Халето ....срещу прозореца у хола  Laughing Laughing Laughing Laughing  Laughing

# 603
Да бе,не била смъртоносна болестта на Мира  ooooh! ooooh! ooooh!...ще си се върне у Турция с бомбата в главата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

ами какво да и каже Фарук?  Laughing

# 604
на мен ми харесва точно такъв буен и горд!  Heart Eyes

newsm10 newsm10 newsm10   Party Party Party Party Party

# 605
Снежи,  Hug ето и майка му го казва: Гордо момче е, няма да се върне преди истината да излезе наяве.  Peace

Сигурно има къде да спи ... ох, бе значииииии  newsm45 newsm45 newsm45

# 606
Ани,  Hug аз по друг начин усещам нещата. Peace А Мира от какво всъщност е болна, че не разбрах?

Гирай как си мисли, че е хванал богаташката щерка.  Wink Баща й щял да му предлага пари, ама друг път. Peace

Хале ли снима, или някой друг?  newsm78 Няма М/мира за Оркун. Mr. Green hahaha Joy

Не само това ще прави....ще включи и други...методи  Stop Stop Stop

Hug Ок, ще ги видим. Hug

# 607
Мирка как подскочи hahaha hahaha hahaha

# 608
Ани,  Hug аз по друг начин усещам нещата. Peace А Мира от какво всъщност е болна, че не разбрах?

Гирай как си мисли, че е хванал богаташката щерка.  Wink Баща й щял да му предлага пари, ама друг път. Peace

Хале ли снима, или някой друг?  newsm78 Няма М/мира за Оркун. Mr. Green hahaha Joy

Hug Ок, ще ги видим. Hug

Хале снима  Peace

# 609
Хайде,до скоро....демек до утре  Grinning Grinning Grinning

# 610
Ани,   Hug
Вени, viv4o, Ани, Heart Eyes
Скрит текст:
Благодаря ви!  Hug
Вени,   Grinning
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Да, името ми е Магдалена и днес празнувам имен ден, а покрай ника си и за Цветница получавам поздравления.  Grinning

Ами
, страхотни гифчета... yes thumbsup
От мен едно...любов...макар и още насън... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама как си го скрила  Laughing Laughing Laughing Laughing Колкото повече поводи за празнуване, толкова по-добре  Party Party Party

# 611

Благодаря.   bouquet Добре ще го подредят, че от двата стола - на земята. Wink

# 612

Благодаря.   bouquet Добре ще го подредят, че от двата стола - на земята. Wink

Скрит текст:
не съвсем  Peace, но това ще е добре за Мира и Яман  Peace

# 613

Hug Ок, ще ги видим. Hug

Снежиии,  Hug да се намеся и аз, по повод твоите размисли... newsm78
 Аз мисля, че при Яман не е само заради нрава му,  Thinkingвсъщност той ще разкрие впоследствие и други страни на своя характер, доста по различни от необузданост или гняв...  Peace
Според мен той припалва така, защото е несигурен... той осъзнава, че се изправя срещу неравен враг - та Оркун е обграден с доброжелатели, подмазвачи и протежета, ... а Яман засега усеща единствено подкрепата на сем. Серез /и то не безрезервна/...  ooooh! Той е като ранено животно, което е свикнало да получава само удари от живота и винаги е в готовност да се отбранява...  smile3518 Това е типична реакция на несигурност и според мен е нормална, защото Яман още не се чувства  като в истинско семейство, той е все още работникът, протежето, но не и синът на Серез... По-нататък ще се променят нещата и тогава... жална му майка Оркунчоваааа....  smile3508

# 614

Hug Ок, ще ги видим. Hug

Снежиии,  Hug да се намеся и аз, по повод твоите размисли... newsm78
 Аз мисля, че при Яман не е само заради нрава му,  Thinkingвсъщност той ще разкрие впоследствие и други страни на своя характер, доста по различни от необузданост или гняв...  Peace
Според мен той припалва така, защото е несигурен... той осъзнава, че се изправя срещу неравен враг - та Оркун е обграден с доброжелатели, подмазвачи и протежета, ... а Яман засега усеща единствено подкрепата на сем. Серез /и то не безрезервна/...  ooooh! Той е като ранено животно, което е свикнало да получава само удари от живота и винаги е в готовност да се отбранява...  smile3518 Това е типична реакция на несигурност и според мен е нормална, защото Яман още не се чувства  като в истинско семейство, той е все още работникът, протежето, но не и синът на Серез... По-нататък ще се променят нещата и тогава... жална му майка Оркунчоваааа....  smile3508

Вале  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug точните думи си казала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт