Бременна съм, а приятеля ми си има любовница. Какво да правя?

• 9 036
  • 134
  •   1
Отговори
# 45
Ами след като не се прибира предполагам че е при нея и да случва се да не се прибира
В такъв случай наистина не разбирам въпроса ти :"Какво да правя?" в заглавието на темата ти....
Точно когато имаш най-голяма нужда от него, имаш нужда най-близкият ти човек да е до теб, да те разбира, да те подкрепя, да се радва заедно с теб, той си развява ...байрака някъде.
Вярно, не го познавам, напълно възможно е през 10-те ви години заедно да е бил до теб, да е точен и отговорен мъж, и сега да е залитнал случайно.....Ти го познаваш, ти знаеш как е в действителност.
Но от думите ти не личи той да съжалява, че те наранява, щом и след като знаеш, продължава страничната връзка.
Казал ти е, че е от 4 месеца, но какво казва занапред?Прекратява ли, или?
Не че е от особено значение, де...

# 46
И аз искам да знам за напред какво мисли, но след като почти не се виждаме и не говорим особено няма как да знаам поради тази причина е такова заглавието на темата

# 47
  • Пазарджик
Ами повикай го веднъж завинаги да се разберете и готово.

Аз незнам защо се подлагаш на такъв тормоз и унижение?

Имай малко самоуважение

# 48
Това сигурно е най-гадното време, в което да разбереш, че мъжът ти си има любовница. Още по-гадно е, че ти си била по болници и с риск за бебето, а той е бил с друга, вместо да се грижи за теб. Пълен боклук.
Сега трябва да се съсредоточиш изцяло върху раждането и бебето, а когато то поотрасне малко си събирай нещата и бягай надалеч от този.

# 49
В момента съм бременна в 8 месец, прекарах изключително тежка и рискова бременност.

Здравейте. Преди 3 месеца разбрах че съм бременна с първата си рожба.

Би трябвало авторката да е родила, но може и да греша.  Thinking

# 50
И като се разберат, кое е готовото - тя е в напреднала бременност, родителите й са  далеч... Ако не беше в това положение, сигурно до сега да се е махнала и без толкова разговори.  pammii, майка ти няма  ли възможност да  дойде  при теб до раждането ? Хубаво е да има до теб някой близък  Rolling Eyes

А, докато публикувам и Genuine ме озадачи newsm78

# 51
Нещо има грешка... Няма как тва да съм аз щот сега съм 8 месец

# 52

Както писах може и да греша, цитирам само твои постове. Peace

# 53
Да бе да няма проблем. Само ще помоля да не говорим по темата от старата ми бременност която беше неуспешна

# 54
излиза,че вече си била бременна- кое не ни казващ ooooh!

# 55
Да бях бременна но загубихме детето тъй като изгуни сърдечния си тон. Не мислех че е нужно и това да кажа

# 56
съжалявам Peace
просто много  зачестиха темите пързалки Hug

# 57
Първо имало грешка, после нямало такава... Постове, допълвани след минута мислене с какво...  Ако си била бременна и загубила бебето, това   има значение за сегашната ситуация и едва ли някой, искащ съвет би пропуснал такова важно нещо... ама както и да е  - истории всякакви, дано  за авторите поне има смисъл

# 58
Друг е въпроса кой и как ще го разбере за мен това не е нещо което току така бих споделила. Не мисля че загубата на детето би окаьало влияние върху решението ми. Момента в който го изгубихме той си беше с мен такаче не виждах смисълла да връщам към тази трагедия

# 59
Не разбирам не ти ли забраниха да забременяваш толкова скоро? Нямаш ли лекар? Въобще не вярвам...

Ако по някаква случайност не е пързалка и си решила да стоиш и чакаш да реши ти или тя, ок. Обаче ако имаш намерение да живееш при родителите ти - след раждането няма да стане, освен ако той не благоволи да даде съгласие да изведеш детето извън страната. Познаваш го, прецени ще пусне ли детето или ще ти прави напук, ако го напуснеш.

П.П. Редактирай постовете си, ако искаш да добавиш нещо, не пускай един след друг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт