Класическа хомеопатия - споделяне на опит и знания - 36-та тема

• 77 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
И аз незнам какво да правя, отдавна се лекувам с хл заради различни неща
,но именно заради изменението на една конкретно се обърнах към хомеопата.Даде хл,имахме проследяване,нищо не ми даде.Затова питам като общо положение-как ще разбера дали хл действа,дали ще се изродят клетките или не,толкова ли ще е лошо ако я махна например?Лутам се кое е правилното решение.

# 556
Писала съм и преди, че при дъщеря ми добре се повлия лечението на трета сливица с класическа хомеопатия.

Да и при нас много добре се повлия от хомеопатията. Беше доста зле и искаха да вадят сливицата, на с точното лекарство, сливицата се сви много бързо и сега рядко ни прави проблеми

# 557
Здравейте  Heart Eyes
Имам дългогодишен проблем, а именно хронична гъбична инфекция и вече нямам сили да ходя по разни гинеколози и накрая да нямам никакво подобрение. Та така реших, да се обърна към хомеопат, но съм толкова невежа по въпроса... Grinning Четох много и вече мога да кажа, че доста се запознах с този вид лечение. Аз съм от Пловдив и искам някой ако има впечатления от д-р Юрукова да ми каже нещо за нея. Четох и на друго място, че е много добра, но аз все пак да питам и вас  Simple Smile А също така да ми кажете каква и е цената за първата концултация. Много ми се иска да пробвам при нея, макар че ми казаха че е много трудно да си запазиш час при нея. Ама аз толкова години съм си била така, та какво ми пречи още един месец да почакам.  Grinning

# 558
Здравейте  Heart Eyes
Имам дългогодишен проблем, а именно хронична гъбична инфекция и вече нямам сили да ходя по разни гинеколози и накрая да нямам никакво подобрение. Та така реших, да се обърна към хомеопат, но съм толкова невежа по въпроса... Grinning Четох много и вече мога да кажа, че доста се запознах с този вид лечение. Аз съм от Пловдив и искам някой ако има впечатления от д-р Юрукова да ми каже нещо за нея. Четох и на друго място, че е много добра, но аз все пак да питам и вас  Simple Smile А също така да ми кажете каква и е цената за първата концултация. Много ми се иска да пробвам при нея, макар че ми казаха че е много трудно да си запазиш час при нея. Ама аз толкова години съм си била така, та какво ми пречи още един месец да почакам.  Grinning
Здравей! Аз знам,че тя вече не практикува,но колкото до записването на час,ще споделя моят опит.През септември 2014г. реших да запиша час за сина ми (на 5 месеца беше тогава) и часа,който ми предложи госпожата,която ги записва беше за 24 април 2015г.,което ми се стори прекалено много(и то ако тогава ще е в Пловдив,т.к. тя имала и други места,на които практикувала и т.н.) и се отказах! Simple Smile
Иначе и аз имам същия проблем! Simple Smile

# 559
Здравей! Аз знам,че тя вече не практикува,но колкото до записването на час,ще споделя моят опит.През септември 2014г. реших да запиша час за сина ми (на 5 месеца беше тогава) и часа,който ми предложи госпожата,която ги записва беше за 24 април 2015г.,което ми се стори прекалено много(и то ако тогава ще е в Пловдив,т.к. тя имала и други места,на които практикувала и т.н.) и се отказах! Simple Smile

Ами в сайта и пише че се преустановява практиката да се записват часове за след месеци напред и можеш да се обаждаш за час само на 1-во и 15-то число. Като съответно часа ти е за съответният месец и не пише, че не практикува. А знаеш ли колко и е първоначалния преглед?

# 560

Ами в сайта и пише че се преустановява практиката да се записват часове за след месеци напред и можеш да се обаждаш за час само на 1-во и 15-то число. Като съответно часа ти е за съответният месец и не пише, че не практикува. А знаеш ли колко и е първоначалния преглед?
Тогава ми казаха 50лв. Наскоро гледах предаване с нея и там тя каза,че дълго време се е лекувала(мисля,че е била болна от рак) и повече няма да се занимава с консултации,а само ще участва в разни предавания и т.н., да се даде път на младите. Даже след това аз и бях писала по имейла да ме насочи към др.хомеопат в Пловдив ,но тя ме насочи към сайта ,където са опоменати дипломираните и ....стигнах до там. Можеш и ти да го разгледаш. Simple Smile

# 561
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
пуснаха ми кръвни изследвания.
нямам проблеми с хормоните. имам анемия Confused
хапчета ми изписаха, лекарят каза, че флорадикс няма да помогне  Whistling

# 562
анемия е широко понятие - за желязо, за В12?

# 563
анемия е широко понятие - за желязо, за В12?

само по телефона ми съобщиха, понеделник ще ходя за рецепта и резултати. Б12 мисля не пуснаха...

# 564
  • Пловдив
Знаете ли дали в Пловдив вече има аптека ,в която да се предлагат и по-високи от 30-та  потенции?
Гледах сега една аптека,която продава някакви потенции D10,D30,D1000-те какви са? newsm78

# 565
  • Пловдив
Знаете ли дали в Пловдив вече има аптека ,в която да се предлагат и по-високи от 30-та  потенции?
Гледах сега една аптека,която продава някакви потенции D10,D30,D1000-те какви са? newsm78

http://www.samuelhahnemann.bg/fundamentals-of-homeopathy/pharmac … cle/398.potentsii

# 566
Дискова херния също не виждам как ще се излекува. Тя е механично увреждане. Най-много да се облекчи болката.

Третата сливица на щерката също не се повлия.

А това за родителите донякъде ок, но пък не мисля, че изцяло трябва с тях да се оправдава всичко. По-скоро предразположеност и наследственост, както и това, че хомеопатията не е всесилна. Никой метод не лекува всеки на 100%.
Лекува се точно така, както и кариес на костта. Наследствеността и предразположеността си имат име - Миазъм - което също се влияе от хомеопатично лечение.

# 567
Най-сетне положителни постове...

Относно полипите. Могат да изчезнат за 2-3 месеца, може и след години. Зависи от динамиката на човека и от кадърността на хомеопата, като в динамика на самия човек са включени купища фактори: на първо място - споразуменията, според които живее.

# 568
въпрос: преди имах много болезнен цикъл.
3-4 месеца след раждането започнах да се лекувам хомеопатично и хомеопатът каза, че няма проблем да ми излекува болките.
след това циклите ми бяха почти безболезнени, трябваше само да си полегна за малко.

сега от средата на декември ходя на акупунктура. този месец имах отново криза като преди раждането. Confused
според лекаря-китаец - след раждане болките ги нямало за известно време, после се връщали  Thinking слага някакви игли. Rolling Eyes

лекарят ми казва, че акупунктурата активира вътрешната сила, за да се излекува тялото само. т.е. идентична идея като при хомеопатията. възможно ли е чрез акупунктурата да съм "неутрализирала" хомеопатичното лечение. лечение ли е било или блокада?
акупуктурата в момента ми премахна няколко проблема, които с хомеопатия не успях, всичките са резултат кръвоизлив, т.е. симптоми от 3-4 месеца, никакви стари болежки.

# 569
Трябва да знаеш в кои меридиани ти слага иглите. Аз съм ходила на толкова некадърни, че взех че научих принципите на лечението, за да мога да ги контролирам поне малко от малко лечителите. Забивали да ми игли в неподходящи точки, интова от това с лицензи, образование и т.н, няма абсолютно никаква гаранция за това което правят. Хомропатиятс е по силна от акупунктурата. Не знам  за състоянието в детайли но от това което ди спомням бегло ти имаше студени крайници, което отдавна ти намекнах, че не е правилно хомеопатично лечение.... Въобще процъфтяването на некадърници е повсеместно. Трябва да прочетеш и да разпитваш, няма никаква гаранция за правилността на лечението. Научих го по сложния начин.

Общи условия

Активация на акаунт