Класическа хомеопатия - споделяне на опит и знания - 36-та тема

• 77 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
значи: след обилна кръвозагуба имах схващане на врата, сърцебиене, задъхване.
беше ми ясно, че е от загубата на кръв.
хомеопатката каза, ако не се оправя да се обадя, да ми смени лекарството. не се обадих на нея и по друга причина, не ми се пишат подробности.

отидах на акупуктура - от един сеанс схващането на врата се махна, от 3 сеанса сърцебиенето и задъхването. последните две са резултат от анемия, чак сега ме изследваха и още не съм почнала да взимам препаратите, въпреки всичко имам подобрение.

защо обаче след 4г. липса на болки по време на МЦ се появява точно сега? newsm78

# 571
Някой знае ли нещо за индиеца хомеопат който идвал да преглежда в София на всеки 3-4 месеца?

# 572
  • Пловдив
защо обаче след 4г. липса на болки по време на МЦ се появява точно сега? newsm78
Може би ти се е върнала картината от преди 4 г. А тогава тя е била  със силни болки.

# 573
Ася, личното ми мнение е, че ако е за един цикъл не е показателно. Може да има много причини за това. Дори и някаква простуда, която да е била лека и да не си усетила. Въпросът е по-скоро дали е със същата сила и интензивност и как ти този път минаваш през болката.
Да не забравяме, че ХЛ са от болестта. Понякога усещаме провокираните симптоми.

# 574
Някой знае ли нещо за индиеца хомеопат който идвал да преглежда в София на всеки 3-4 месеца?
Може би говорите за този човек:
http://chiron-med.com/images/stories/meta_flaer1.jpg

А може и друг индиец да има...

# 575
Може би говорите за този човек:
http://chiron-med.com/images/stories/meta_flaer1.jpg

А може и друг индиец да има...

е, не е този.

Мисля че д-р Чохан се казва, идва и преглежда, цената на прегледа е 250 долара мисля.

# 576
  • Пловдив
D-r Чохан идва май месец в БГ когато имаше организирани семинари тогава .Не идва през 3-4 месеца,идва много рядко.д-р Кишор Мета е този който идва по-често в БГ.

# 577
Може би ти се е върнала картината от преди 4 г. А тогава тя е била  със силни болки.

чудя се това дали е добър знак или напротив  newsm78

Дара, не съм взимала боклоуспояващи от 5г., т.е. от забременяването. преди това всеки месец при МЦ взимах по няколко.
появиха се не само болките, а и едно специфично състояние с мускулен спазъм - мускулите на краката, ръцете и лицето се вдървяват, дишането е учестено и плоско, сърцебиене и много пот. аз съм неконтактна, лежа на земята, казвали са ми, че лицето ми е сиво, това за около час. Rolling Eyes
явно изглеждам зле, защото ми се е случвало насред улицата и са викали линейка. спазъмът се появява много бързо, задържа се около час и после все едно нищо не е било. аз съм само отпаднала, защото ми коства доста енергия. мисля, че спазъмът приключва, в момента, в който започне да излеза кръвта, преди това са само няколко капки...

Скрит текст:
преди бях много травмирана от тези болки и почивки, излети и всичко се планираше според моя МЦ. като забременях не можех да си представя, че ще преживея по-големи болки от тези, защото все ми казваха, че нямало сравнение между менструални болки и контракции.
акушерката ми каза, че боли много повече и аз чаках, чаках, чаках да ме заболи повече от менструалните болки и по едно време акушерката ми крещеше: бързо в родилна зала, бебето излиза. и аз й викам: е как излиза, мен още не ме боли  hahaha
по време на контракциите спях Crazy родих без упойка, бебето буквално излетя от мен и аз не усетих нищо! след това месеци наред се възстановявах, но това е друга тема.

според китаеца това е само сигнал, който предупреждава, не е болест. Thinking

# 578
  • Обетованата земя
На баща ми му предстои сърдечна операция, поддържащите лекарства му влияят добре засега на всички показатели и е в добро състояние за операция според хирурзите и сме в дилема дали да опитаме да приложим хомеопатия като допълнителен стимул на организма, страхувам се да не направим обратното и да го разбутаме, да не би хомеопатията и алопатията да си взаимодействат по негативен за него начин. Другото което се чудя е кога е по-добре да приложим хомеопатично лечение-преди или след операцията. Какво ще ме посъветвате?

# 579
  • Пловдив
didi24 хомеопатията може много да помогне за по-бързото възстановяване. Също и ако преди самата операция е тревожен човекът. Най-добре питай хомеопата си и той ще те посъветва най-точно.

# 580
Какво ще ме посъветвате?

ако човекът е спокоен, не го е страх или да има притеснения - не бих давала нищо преди операцията.
след това - при наличие на картина.

когато свекърът ми беше тежко болен и в болница, исках да пробваме с хомеопатия и като се обадих на хомеопата, първото, което ме попита, беше: ти ли искаш да лекуваш свекъра си с хомеопатия или той желае това?...
та, това също е важен въпрос.

# 581
  • Обетованата земя
Спокоен е, сигурен е че най-доброто за него в момента е тази операция, още повече лекарите го успокоиха, че всичко върви добре. Май и той клони натам да мине преглед с хомеопат след операцията, за да не се обърка нещо. По въпроса той ли иска или аз-сестра ми е в лекарските среди, а аз съм привърженик на хомеопатията и той иска да уважи вярванията и на двете ни, защото е добричък и винаги ни угажда  Heart Eyes.  Аз разбира се също съм за операцията в случая, просто се чудих дали да включим и хомеопатия, бях убедена че ще пробваме, но сега съм разколебана и се чудя как да постъпим.

# 582
но сега съм разколебана и се чудя как да постъпим.

това е негово решение  Peace
не му го изземвай.

# 583
  • Обетованата земя
Да, разбира се, това се опитвам да стане, но имам и аз своите колебания, защото ме е грижа за здравето му, иска ми се да се случат по-най-добрия начин нещата. Simple Smile Благодаря ви за съветите!  Hug

# 584
иска ми се да се случат по-най-добрия начин нещата. Simple Smile Благодаря ви за съветите!  Hug

всеки иска подобно нещо. някои неща не са в нашата власт.

активността, правенето на нещо ни дава усещането, че все още имаме контрол над нещата, но всъщност това не е така. правим го за собствено успокоение, за да можем да кажем: направих всичко възможно.
понякога нищоправенето, но излъчването на спокойност, сигурност дават много повече, отколкото агирането на всяка цена.

Общи условия

Активация на акаунт