Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 255
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • София близо до Витоша
Честно казано и аз съм си мислила,че може магия да има,но все си казвам,че Бог ще убие всичко лошо...
Така е. Затова накарайте отчето да ви чете Киприяновите молитви. Доколкото знам са най-силни когато се четат от свети човек. Но нищо не пречи и ти сама да си ги четеш, като запалиш тамян, четат се в четвъртък.
Аз на твое място бих окадила и къщата със свещеник. Но по-добре си питайте него, кажете му че се съмнявате в нещо подобно и да ви даде акъл как да постъпите.

Оф момичета преди година сънувах странни сънища-тъмна сила се опитва да ме отнеме енергията и това се повтаряше всеки път когато видя една позната, която се беше втълпила разни идиотщини. Нямах сила, започваше да ме обзема страх, когато легнех да спя усещах,че нещо все се опитва да ме души-все едно някой ме е хванал за гърлото. Отидох да ми четат Кипрянови молитви и тогава Попа ми каза,че жена която ходи на Ходжа се опитва да ми навреди. Малеее изпаднах в депресия. След време тази моя ТЪПА ПОЗНАТА казва без да се усети,че доста често в техния край ходи на Хожда, просто да и предскаже разни неща.

Познанството ни беше до тук с нея! Жал ми е за такива хора, те са нещастни и злобни #2gunfire

# 496
  • София близо до Витоша
Момичета,здравейте!Отдавна следя темата,но сега се осмелявам и аз да пиша.Просто психически се чувствам срината.Накратко ще ви разкажа защо и нека получа съвет как да излезнем от този порочен кръг с мъжа ми.Става въпрос за следното-с мъжа ми живеем на семейни начала,младо семейство сме с дете на 2 години,но каквото и да правим,както и да постъпваме все не ни върви ама в буквалния смисъл на думата в абсолютно нищо не ни върви като хората за постигане на целите ни.Ако седна да ви разказвам какви абсурди ежедневно ни се случват няма да ни повярвате,мъжа ми е смазан психически ,аз също а имаме малко дете не можем да се откажем да се борим,но както казват хората:"Каквото и да правим все вратите ни са затворени,на карък ни е всичко".Дъвка да си купим през 100 препятствия трябва да преминем.
Посъветвайте ме как да "отключа късмета ни",моля ви!

Отиди и си харисаи кърпа в църква, за здраве, успехи,благополучие.

Или помоли Господ да ти прости, някъде си сгрешила и може за това да спира начинанията Ви

# 497
  • на острова на мечтите
Взема се тиган и се разстила сол(едра или ситна),слага се на котлон и се оставя да се затопли много добре. После се изхвърля и се нарича да се пречити къщата.
Да се благодари дори за лошото също помага. Аз правех ето така:"Вселено, благодаря ти за тежките изпитания, на които ме подлагаш! Зная, че са за добро и за укрепване на  връзките и нещата в живота ми!..." Правех и молитвата към света Марта. Вярно, кошмарът продължи около две години,но изходът беше много благоприятен!
Скрит текст:

Цитат

Св. Марта и молитва за изпълнение на желания

Св. Марта е сестра на Лазар - на чийто Възкресение е била свидетел и сестра на Мария ( при католиците се приема , че това е Мария Магдалена ) :exclaim:
Намерих и информация ,че това е една от жените ,които са следвали Исус също както Мария Магдалена  :exclaim:
св. Марта е една и от Св. жени Мироносици - тоест тези , които първи са видели Възкрасението на Исус  :exclaim:

Името и от арменски означава и благородна . В руските сайтове се среща и под името св . Марфа . :ssm5:

МОЛИТВА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЯ

Тази молитва е много мощна. Тя изпълнява всички желания.

1. Молитва на Света Марта – чете се веднъж

“О, Света Марта, Ти Чудотворна!
Обръщам се към тебе за помощ!
И предоставям на тебе моите нужди,
и бъди ми помощница в моите изпитания!
С благодарност ти обещавам,
че ще разпространявам тази молитва навсякъде!
Покорно, в сълзи моля –
утеши ме в моите грижи и тегоби!
Покорно, заради великата радост,
която е изпълнила твоето сърце,
в сълзи те моля – застъпи се за мене и моето семейство,
за да запазим нашия Бог в своите сърца
и с това да заслужим Спасителното Всевишно Посредничество,
преди всичко по въпроса на нуждата, която сега имам….

(по-нататък се изказва желанието: помогни ми да си намеря високоплатена работа; помогни ми да срещна любим човек и да създам щастливо семейство; и т.н.)…

…Със сълзи на очи те моля, Помощнице във всяка нужда -
победи Ти тегобата така, както Ти си победила змея, докато не легна в краката Ти!”

2. Молитва “Отче наш” - чете се веднъж

Отче наш, Който си на небесата!
Да се свети Твоето име,
да дойде Твоето Царство,
да бъде Твоята воля,
както на небето, тъй и на земята;
насъщния ни хляб дай ни днес,
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на нашите длъжници,
и не въведи нас в изкушение,
но избави ни от лукавия;
защото Твое е царството,
и силата, и славата вовеки.
Амин.

3. Молитва на Пресветата Богородица - чете се веднъж

Богородице Дево, радвай се!
Благодатна Марие, Господ е с Тебе!
Благословена си Ти между жените
и благословен е плодът на Твоята утроба,
защото си родила Спасителя на нашите души.

4. “Слава на Отца и Сина, и на Светия Дух! Както беше в началото, сега и всякога и за вечни векове! Амин!» - чете се веднъж

5. “Света Марта, измоли за нас от Исуса!” – чете се девет пъти

*- Молитвата е много мощна; Тя изпълнява всички желания (ако това е угодно на Небесата - има се предвид, че Вие не вредите никому със своите желания волно или неволно); желанията често се изпълняват още преди завършването на цикъла на четенето.

- Четенето е необходимо да се извърши в цикъл - девет вторника подред. Ако се пропусне един вторник, се започва отначало. Ако желанието се изпълни по-рано – независимо от това се дочита до края на цикъла (всичките девет вторника). До вас (вдясно) на масата трябва да гори свещ. Може всякаква свещ, но най-добре е  малка църковна.

- Времето на деня – сутрин или вечер, е без значение.

Ако свещта е църковна, нека догори докрай, ако е друга – нека погори минимум 15 – 20 минути, а след това може да се изгаси (не духвайте!). Най-добре е, ако свещта намажете с масло от бергамот (с дланта на ръката, отдолу нагоре, от основата до фитила). А също така е най-добре, ако до вас има живи цветя! Бергамотът и цветята не са задължителни, но много желателни!

- Също така се препоръчва преди четенето на молитви (всякакви) да се изкъпете и да облечете светли дрехи; и да бъдете в стаята сами!

- Желанието е най-добре да бъде записано на листче, така че всеки път при четенето целият текст на молитвата да звучи еднакво.

Един цикъл се прилага за едно желание.

- Молитвата не трябва да се разпечатва и чете; необходимо е да се препишат целите текстове на ръка и така да се ползват!

Преписаният от Вас текст не трябва да се предава на другиго – всеки човек сам е длъжен да препише текста на молитвите собственоръчно (Вие можете при това да го продиктувате или просто да дадете своя текст или този тук разпечатан за преписване).

От семинарите на Наталия Правдина

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 18:36 от danilu

# 498
  • София
Много ви благодаря!Ще направя нещата,които ме посъветвахте!

# 499
  • в огледалото на живота
Оф момичета преди година сънувах странни сънища-тъмна сила се опитва да ме отнеме енергията и това се повтаряше всеки път когато видя една позната, която се беше втълпила разни идиотщини. Нямах сила, започваше да ме обзема страх, когато легнех да спя усещах,че нещо все се опитва да ме души-все едно някой ме е хванал за гърлото. Отидох да ми четат Кипрянови молитви и тогава Попа ми каза,че жена която ходи на Ходжа се опитва да ми навреди. Малеее изпаднах в депресия. След време тази моя ТЪПА ПОЗНАТА казва без да се усети,че доста често в техния край ходи на Хожда, просто да и предскаже разни неща.

Познанството ни беше до тук с нея! Жал ми е за такива хора, те са нещастни и злобни #2gunfire
Извинявай,но как така попа разбра,че точно дадена жена се опитва да ти навреди?
Наистина не мога да го проумея... Rolling Eyes

# 500
Цветелина, в живота ни се случват такива неща, които сами си повикаме, защото резонират с енергията, която излъчваме. Запитай се дали проблемът е в т.нар. от теб злобна и не знам каква жена, или може би някъде другаде?

А попът явно е бил ясновидец. То е ясно.  Wink

# 501
Цветелина, в живота ни се случват такива неща, които сами си повикаме, защото резонират с енергията, която излъчваме. Запитай се дали проблемът е в т.нар. от теб злобна и не знам каква жена, или може би някъде другаде?

А попът явно е бил ясновидец. То е ясно.  Wink

Донякъде може да си права, но не съм съгласна много.
Абсолютно винаги в живота на всеки човек /колкото и да е готин примерно/  където и да отиде не може да бъде обичан и уважаван от всички хора. И проблеми винаги има - било в училище, работа или университет.
А в момента ти не познаваш тази потребителка и не е много редно да я изкарваш злобна.  Peace

# 502
Продължавам да поддържам тезата си. А ако ти не разбираш какво казвам е хубаво да помислиш как си представяш идеята на "подсъзнанието може всичко"?

# 503
Аз също  продължавам да си подържам тезата.
А ти как разбираш идеята "подсъзнанието може всичко"?
Можеш ли с подсъзнанието да построиш космически кораб, да направиш атмосфера на Марс и да отлетиш?  Mr. Green
Пак ти казвам, изказваш се силно и рязко за човек, който не познаваш и едва ли не я изкара злобна.
Преди седмица в моя квартал майка преби петмесечното си бебе. Мда, то е виновно, било е злобно и е предизвикало добрата мама.
Бе хубаво е да се четат книжки, ама трябва и да се мисли. Имах една колежка, която се връзваше на де що философия четеше. Та последното и твърдение е,че цялото зло произтича от майката и те са виновни за всички проблеми  Shocked
Дори Дънов казва, че 15-20 % от хората в живота ни правят проблеми.

# 504
Аз също  продължавам да си подържам тезата.
А ти как разбираш идеята "подсъзнанието може всичко"?
Можеш ли с подсъзнанието да построиш космически кораб, да направиш атмосфера на Марс и да отлетиш?  Mr. Green
Пак ти казвам, изказваш се силно и рязко за човек, който не познаваш и едва ли не я изкара злобна.
Преди седмица в моя квартал майка преби петмесечното си бебе. Мда, то е виновно, било е злобно и е предизвикало добрата мама.
Бе хубаво е да се четат книжки, ама трябва и да се мисли. Имах една колежка, която се връзваше на де що философия четеше. Та последното и твърдение е,че цялото зло произтича от майката и те са виновни за всички проблеми  Shocked
Дори Дънов казва, че 15-20 % от хората в живота ни правят проблеми.

Пожелавам ти много щастливи мигове и успехи в живота, Елора!  bouquet

# 505
Мерси, подобно  bouquet

И все пак има ли тук човек, който да практикува положително мислене и да са изчезнали всякакви проблеми в живота му - било ситуации, дрязги с хората и прочие? Не мисля. Иначе щяхме да сме в рая. Животът е такъв, че има и добро и лошо. Но аз като мисля положително, лошите моменти ми минават някак по-лесно  newsm78 Не задълбавам и не страдам толкова много.
И впрочем установих, че имам по-голям контрол над мислите си. Имам предвид като почна да мисля отрицателно някви глупости и успявам почти веднага да спра и да мисля за нещо друго.
Даже ми се е случвало като си мисля разни лошотии и влизам във филми, чак организмът ми на физическо ниво го преживява и наистина се чувствам зле.
Имам напредък.  Mr. Green

# 506
Браво! Много добре!

А сега си представи /но само за момент и не задълбавай/ какъв би бил животът ти, ако настройката ти беше как има едни лоши жени около теб, които ти правят магии и носят злоба и лошотия около теб.

Нещата ни се случват в живота, първо защото сме избрали да ни се случат точно по начина, който са. И в това има дълбок смисъл за нашето собствено пътешествие през животите.

И второ, за да изберем как да реагираме на тях.

На всеки му се случват "лоши" неща и всеки среща "лоши" хора, но той е този, който избира как ще отреагира. И когато влезе във филма - тази е зла, аз сега ще се защитавам, ама защото съм добра, ще отида при Попа и той ще ми реши проблема; или при врачката, която ще ми развали магията...

Е, предполагам схващаш.

Космически кораб няма да ти построи подсъзнанието. Но със сигурност ще ти подреди живот, който отговаря на това, което ти излъчваш. Това е абсолютно и сто процента сигурно.

Но няма да се обяснявам повече по две причини. Първо, човек вижда само това, което е готов да види. За което се е подготвил. За което е отворил съзнанието си, прочистил го е и е готов. И на вълната, на която го е настроил.

И второ, защото имам доста неща за вършене днес. Очаквам много добри новини по въпрос, който е важен за мен и бих искала да се подготвя за моя празник.

Затова отново пожелавам много успехи на строящите светове и бъдете щастливи с построеното!

# 507
  • на острова на мечтите
Мерси, подобно  bouquet

И все пак има ли тук човек, който да практикува положително мислене и да са изчезнали всякакви проблеми в живота му - било ситуации, дрязги с хората и прочие? Не мисля. Иначе щяхме да сме в рая. Животът е такъв, че има и добро и лошо. Но аз като мисля положително, лошите моменти ми минават някак по-лесно  newsm78 Не задълбавам и не страдам толкова много.
И впрочем установих, че имам по-голям контрол над мислите си. Имам предвид като почна да мисля отрицателно някви глупости и успявам почти веднага да спра и да мисля за нещо друго.
Даже ми се е случвало като си мисля разни лошотии и влизам във филми, чак организмът ми на физическо ниво го преживява и наистина се чувствам зле.
Имам напредък.  Mr. Green
Насилието, с което се сблъскваме ежедневно е наистина трудно обяснимо.А и в повечето случаи нямаме пълна информация за предходните събития и защо някой хора стават толкова жестоки и реагират така?! С положително мислене няма да изчезнат подобни драстични и неприятни моменти.Поне не веднага. И няма нужда да ставаме саркастични към някой,който не споделя това, което казваме. Но ако се затрупаме с отрицателни мисли, не вярвам да променим нищо. По-скоро ще навредим на себе си. А и на най-близките си, защото именно ние и те сме потърпевши от изблиците на подобни реакции. Аз също страдам почти физически, когато ми попадат подобни информации за  насилие над невинни създания(затова станах веган), но според мен подобни акции на насилие са наистина отражение на нашето общество. Така че, ако ние се променяме към добро, непременно ще променим и обществото и поведението на много хора. Не ви ли се случвало, да промените настроението и отношението към вас на някоя намръщена служителка с усмивка и добра дума?Ако обаче се поддам на нейното настроение и се нацупя и аз, има реална опасност да си разваля настроението за целият ден.
А иначе и аз си мисля, че не можем да се харесваме на всички! И добре, че е така!Бих се ужасила да се харесвам на всички!!!!!! smile3511
Обичам ви!!!!
П.С.Таня,успех!

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 10:47 от danilu

# 508
Скрит текст:
Браво! Много добре!

А сега си представи /но само за момент и не задълбавай/ какъв би бил животът ти, ако настройката ти беше как има едни лоши жени около теб, които ти правят магии и носят злоба и лошотия около теб.

Нещата ни се случват в живота, първо защото сме избрали да ни се случат точно по начина, който са. И в това има дълбок смисъл за нашето собствено пътешествие през животите.

И второ, за да изберем как да реагираме на тях.

На всеки му се случват "лоши" неща и всеки среща "лоши" хора, но той е този, който избира как ще отреагира. И когато влезе във филма - тази е зла, аз сега ще се защитавам, ама защото съм добра, ще отида при Попа и той ще ми реши проблема; или при врачката, която ще ми развали магията...

Е, предполагам схващаш.

Космически кораб няма да ти построи подсъзнанието. Но със сигурност ще ти подреди живот, който отговаря на това, което ти излъчваш. Това е абсолютно и сто процента сигурно.

Но няма да се обяснявам повече по две причини. Първо, човек вижда само това, което е готов да види. За което се е подготвил. За което е отворил съзнанието си, прочистил го е и е готов. И на вълната, на която го е настроил.

И второ, защото имам доста неща за вършене днес. Очаквам много добри новини по въпрос, който е важен за мен и бих искала да се подготвя за моя празник.

Затова отново пожелавам много успехи на строящите светове и бъдете щастливи с построеното!

Аз пак съм съгласна с теб, но донякъде  Mr. Green
Има неща в живота зависят от нас, а други не.
Както се казва животът е това което ни се случва докато си правим други планове. Естествено също така не е редно да се смята, че нищо не зависи от нас. Напротив.
А магията съществува. Преди години не вярвах, но се убедих. Ама ме мързи сега да разказвам. Иначе не съм човек, който да оправдава неволите си с магия. По скоро бих го нарекла карма  newsm78
Иначе си права. Ние разбираме на лошите неща и хора как ще реагираме. Зависи и от ситуацията. Но и в това съм се променила. Обикновено вдигам един хубав скандал  Rolling Eyes Но ето тия дни се случи нещо отново. Един човек в родата пак прави обичайните си простотии. Ядосах се и си мислех да му се обадя и да го нахендря както аз си знам, ама на сутринта реших, че няма смисъл. Някой хора не се променят. И няма смисъл да общувам с него.

danilu, какво да ти кажа. Такъв е животът. Както казах на този свят няма човек на който през целия му живот всичко да му е било на шест.

# 509
Елора, с причина-следствие нагласата, която привидно е логична, която изглежда имаш, няма как да ти се случат чудеса, от мен да го знаеш.
Прекалено си субективна и догматична, убягва ти основната идея. А в крайна сметка, предполагам си достатъчно голяма да установиш емпирично, че "нахендрената" си самата ти.
И да, подсъзнанието няма да ти построи космически кораб, но ще ти каже как да го направиш, ако това е, което действително искаш и няма вътрешна съпротива, която да противоречи на това!
Четох те по диагонал, и пак ми остави горчив вкус в устата, не знам ти как се чувстваш. newsm78

Момичета, някой ще прави ли тия дни карта на желанията?  bouquet
Новолунието в скорпион е нож с две остриета. Преди години бях правила сигил по това време, сбъдна се, но не на 100%, както го исках.

Общи условия

Активация на акаунт