Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 197
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Именно, това имам предвид, като казвам, че човек трябва да премине през някои неща и не може да ги избегне по една или друга причина.  Wink

Нали видя в темата за астрологията как обсъждаме нещата и кого "обвиняваме"  Laughing

Е как кой? Звездите са виновни  tooth

Иначе много не съм чела темата. С Алена на лс си говорихме.

# 571
  • на Мелмак
Премахването на лошите мисли и влизането във филми е въпрос на тренировка -на съзнание и подсъзнание.
Аз преди с дни не излизах от някоя натрапчива мисъл , сега нещо изключително черезвичайно ми заема мислите не повече от 10-20 мин.

# 572
  • Sofia
Облачето Хей, много ти се радвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573
 Hug Hug Hug Благодаря ти, Вихрогонче!!!

# 574
Не се ли повдигнаха вибрациите на повечето хора на планетата? Не станаха ли достатъчно хората, които вярват в Любовта? Не станаха ли достатъчно много разумните, че да се повдигне и Земята, че да живеем спокойно?
Войни, нападения, терор... до кога? По-малко на брой ли са "добрите"? Ох,..  Confused Cry
Нека се помолим заедно за мир и спокойствие!

# 575
  • Sofia
Не спирам да се питам същите неща цял ден  Confused
Тъжно ми е. Много ми е мъчно и болно  Cry
Моля се и аз, С.О.  Praynig , но само с молитви дали ще се постигне нещо при такива нападения, и то в сърцето на Европа... ?!

# 576
 Praynig Praynig Praynig bouquet Мир на душите на загиналите. Мир и за нас всички по цялата Земя.

# 577
  • Sofia
Да почиват в мир  Flowers Rose Flowers Rose  Да е светло на душите им. Моля се  Praynig

# 578
  • на острова на мечтите
Милички мои,липсвахте ми и ви четох с интерес и малко тъга. Тъгата,защото се е развихрил спор,поради недоразумение. Тук много хора вече не пишат. Завръщат се понякога,за радост на тези,които сме им признателни за многото споделени добри съвети. На мен ми липсва и Рози рози,ама тя се фръцна много сериозно и хич не се вясва вече. Темата се мени,замира понякога ,или пък се разводнява в дребни неща,но на мен ми е уютно тук. Обичам ви и не го казвам само защото съм фен на хоопонопоно,а защото ви чувствам близки. С вас споделям много повече неща,отколкото с други близки приятели. Вероятно,защото тук намирам разбиране и полезни съвети. Нападали са ме в други подфоруми и обикновено за дреболии,или по скоро за спорт. Ама нейсе,то си е за тяхна сметка! Да са живи и здрави!
Алинна, Hug
Заспивам и ще прекъсвам,че да не напиша някоя нелогична фраза,а недай си боже да е поиталианчена hahaha Sad
Лека нощ и една виртуална свещичка за Париж и Франция!

# 579
Elora Danan , благодаря за мудрата! Току що ме наеха на най - яката работа! :* Благодаря и на Вселената Simple Smile))))))))) и на всички!

# 580
Elora Danan , благодаря за мудрата! Току що ме наеха на най - яката работа! :* Благодаря и на Вселената Simple Smile))))))))) и на всички!
Честито!!!

# 581

Бравооо  newsm44 Много се радвам за теб  bouquet

# 582
  • на острова на мечтите
newsm10 newsm51 smile3501

# 583
  • София

Eто едно кратко, но готино интервю - често забравяме, че първо трябва да "променим картата" или както е също популярно, да деинсталираме някои стари програми, за да има място за нови  Grinning

# 584
Момичета от извесно време ви чета с много голям интерес. Днес изпробвах кубера мудрата.......Ами подейства...Наистина! Днес като тръгвахме с детето за личната си пожелах да няма опашка пред кабинета...Това никога не се е лучвало. Обикновенно чакам по минимум 1 час, последния път 2 часа. И отивам днес...и гледам няма никой пред вратата. Викам си,  "днес е слетобяд, обърках дните". Чукам и отвътре докторката ми вика "Да влезте" !  Grinning
По принцип съм доста скептичен, и критичен човек към себе си. Към останалите не е така. Нямам достатъчно смелост и самочувствие май. И това доста ми пречи. След врородо дете останах в къщи вече 4 години. От известно време си търся работа, но без успех.....Това ме подтиска и е станало като натрапчива мисъл..Сутрин първата ми мисъл е  " На 40 и безработна" . Искам да променя настройката си. Направих си карта на желанията преди месец. И отскоро започнах да практикувам хоопонопоното и кубера мудрата от днес. Установих че повтаряйки хоопонопоното се чувастам по-спокойна, нямам толкова натрапчиви, гадни мисли и страхове. Това е!
Хубав ден момичета с много усмивки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт