Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 175
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • Добрич
phil много ми хареса статията!
Тая мудра трябва да я пробвам и аз щом толкова я хвалите! За друг човек дали ще подейства или лично трябва да се направи? За здраве става на въпрос.

# 586
  • София
Момичета,аз също изпробвам от 2 дни мудрата и се получават нещата!!

# 587
phil много ми хареса статията!
Тая мудра трябва да я пробвам и аз щом толкова я хвалите! За друг човек дали ще подейства или лично трябва да се направи? За здраве става на въпрос.
Ако искаш и ти я направи, но по-добре е и човека да се включи.  Peace

Трябва и аз да я пробвам!  Grinning

# 588
Коя тази мудра? Аз пак нещо съм изпуснала?

# 589
# 590
Коя тази мудра? Аз пак нещо съм изпуснала?

http://zdravivsekiden.com/kubera-mudra/

Всъщност мудрата доста наподобява молитвен жест  Grinning

# 591

Момичета,аз също изпробвам от 2 дни мудрата и се получават нещата!!

Мудрата е уникална!Действа великолепно!!!
 Благодаря ви ,момичета!!! bouquet

# 592
Момичета, помагайте Cry

Чувствам се много зле. От вчера вечерта насам не мога да намеря покой.
Изпитвам чувството, че съм в някаква безизходица, плаче ми се, а дори не мога и да поплача. Не съм спокойна, дори корема ме свива.
Вчера цяла вечер повтарях думите от хоопонопоно, не ми помогна, не можах да се успокоя. Сънувах и кошмари. Днес на работа бях много тъжна, едва дочаках да свърша и да потегля към вкъщи. Дори не знам какво да правя.  Cry

# 593
Ама просто ей така ли изникна тази нервност или има причина?  newsm78

# 594
Има причина, поне в моята глава, но не ми се говори за нея.
Искам да се успокоя, а не мога.
Все едно съм на границите на депресия.

# 595

Ти си решаваш дали да споделиш.  Peace Но мисли за решението на проблема, а не чак толкова за самия проблем. Нервите няма да го оправят.
Иначе опитай да медитираш, ако знаеш как. Не че е голяма философия де.
Пий валериан. На тинктура за мен е по-качествен.
И ДИШАЙ. Правила ли си някога дихателни упражнения? Не съм редовна в тях /за мой срам/ но ми действат добре когато ги правя.
По два начина ги правя аз. Лягам на леглото, вдишвам бавно изпълвайки корема, задържам и пак бавно издишва. Вдишвам и издишвам през носа. Може даже и бавно да броиш. Така даже се води и като медитация. Съсредоточена си върху дишането и броенето.

Другия начин е на Дънов. Леля ми каза за този метод.
Затискам едната ноздра, вдишвам бавно през другата, затискам ноздрата през която съм вдишала и издишвам през вече освободената ноздра. После последната ноздра през която съм издишала вдишвам и така ...
Пробвай ако искаш Hug

# 596
Адриана, какви са ти очакванията от пишещите в темата?

Елора, гуш, гуш, гуш......аз си знам защо, ама не се мори за лудо .....

# 597
  • Добрич
На мен ми помагат записите на Луиз Хей, които са в youtube.com  Hug

# 598

Ти си решаваш дали да споделиш.  Peace Но мисли за решението на проблема, а не чак толкова за самия проблем. Нервите няма да го оправят.
И ДИШАЙ. Правила ли си някога дихателни упражнения? Не съм редовна в тях /за мой срам/ но ми действат добре когато ги правя.
По два начина ги правя аз. Лягам на леглото, вдишвам бавно изпълвайки корема, задържам и пак бавно издишва. Вдишвам и издишвам през носа. Може даже и бавно да броиш. Така даже се води и като медитация. Съсредоточена си върху дишането и броенето.

Затискам едната ноздра, вдишвам бавно през другата, затискам ноздрата през която съм вдишала и издишвам през вече освободената ноздра. После последната ноздра през която съм издишала вдишвам и така ...
Пробвай ако искаш Hug

Не знам дали има решение да ти кажа честно. Предполагам, че и затова се чувствам така, като в безизходица.
Упражненията ще ги пробвам задължително, само да се прибера вкъщи.
Едно ми е чудно обаче, защо хоопонопоното не ми помага в случая?

# 599
Скрит текст:

Ти си решаваш дали да споделиш.  Peace Но мисли за решението на проблема, а не чак толкова за самия проблем. Нервите няма да го оправят.

Пробвай ако искаш Hug

Не знам дали има решение да ти кажа честно. Предполагам, че и затова се чувствам така, като в безизходица.
Упражненията ще ги пробвам задължително, само да се прибера вкъщи.
Едно ми е чудно обаче, защо хоопонопоното не ми помага в случая?

Абе няма начин да няма начин  Laughing Ама като не знам за какво иде на реч...
Нищо друго не мога да ти кажа освен един лаф на Далай Лама

Ако проблемът е разрешим, не си струва да се притесняваш. Ако проблемът е неразрешим, притеснението е безсмислено.

А за дишането - много рядко ги правя през деня, нямам време. Най ми е лесно като си лягам и преди заспиване. Тамън няма кой да ми шуми или досажда.

А за хоопонопоното не знам защо не ти помага.
И аз имах един напрегнат момен в който не ми помогна веднага. И реално точно тогава си мислех, че не върши работа, но си спомних как друг път съм се чувствала в напрегнати ситуации и май съм била по-зле.

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 20:43 от Elora Danan

Общи условия

Активация на акаунт