Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 726
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
  • на острова на мечтите
Елора, С.О.,ами защо трябва да спирате!? Хубаво ли ви е да си мислите/фантазирате за този човек? Ами тогава защо да спирате да го правите? Според мен лошо няма. С времето всичко това ще отмине. А влюбването е много хубава емоция Wink Аз преди се влюбвах по няколко пъти на ден, а сега, дали защото пътувам все с колата и с мъж ми в добавка,или с някоя колежка, хич няма как да се влюбя Crossing Arms А като влюбена отслабвах за часове Joy Това беше шега! Според мен, щом не ви вреди психически,или физически, лошо няма  bouquet
Забравих да ви кажа, че след червената луна ми мина  главоболието. Доста се бях стреснала #Crazy Не бях забелязала подобна реакция на тялото ми преди. Явно съм станала много по-чувствителна Thinking

# 286
О, както казах, хич не ми пречи, че сънувам. Сънищата са приятни. А в ежедневието така  или иначе не мисля за този човек. Но разликата от случая на Елора е, че аз нямам желание към него. Просто е нещо минало вече. Докато тя е влюбена. Успех, Елора  Hug всичко да се нареди по най-добрия начин за теб!

# 287
  • на острова на мечтите
О, както казах, хич не ми пречи, че сънувам. Сънищата са приятни. А в ежедневието така  или иначе не мисля за този човек. Но разликата от случая на Елора е, че аз нямам желание към него. Просто е нещо минало вече. Докато тя е влюбена. Успех, Елора  Hug всичко да се нареди по най-добрия начин за теб!
Eдин от най-хубавите ми спомени от ученическите ми години за дълго време беше влюбването ми един мой съученик и съсед,за който дори не подозирах FlutterТой се усети за моите чувства. Почти всяка сутрин се засичахме на спирката,а после открих, че живее през един вход от нашият Laughing. В името на тази любов писах стихове, слушах музика, мечтаех и витаех из облаците. Остана ми за много дълго този трепет в сърцето, но не смятам, че ми е навредил. После, съвсем случайно, работих с една негова съученичка, която ми разказа, че се е преселил във Варна, оженил се е и има дечица. Хем ми стана мъчно, хем това ме отрезви и ме върна в реалността. Но вреда нямаше. Останаха ми стиховте и този мил спомен Heart Eyes Да живее любовта!  bouquet

# 288
Скрит текст:
Eдин от най-хубавите ми спомени от ученическите ми години за дълго време беше влюбването ми един мой съученик и съсед,за който дори не подозирах FlutterТой се усети за моите чувства. Почти всяка сутрин се засичахме на спирката,а после открих, че живее през един вход от нашият Laughing. В името на тази любов писах стихове, слушах музика, мечтаех и витаех из облаците. Остана ми за много дълго този трепет в сърцето, но не смятам, че ми е навредил.
После, съвсем случайно, работих с една негова съученичка, която ми разказа, че се е преселил във Варна, оженил се е и има дечица.
Скрит текст:
Хем ми стана мъчно, хем това ме отрезви и ме върна в реалността. Но вреда нямаше. Останаха ми стиховте и този мил спомен Heart Eyes Да живее любовта!  bouquet

Оо Simple Smile, на мен ми става много приятно и много се радвам, когато разбера нещо хубаво за човек, когото харесвам Simple Smile някак съм спокойна, че си има семейство и да не се тревожа за него, че му е тежко. Например известните личности, които харесвам и не са задомени (или нещо подобно), искам да си намерят половинки и да се устроят.
Какво ли е общото с темата, не знам  Mr. Green Blush

# 289
Елора, С.О.,ами защо трябва да спирате!? Хубаво ли ви е да си мислите/фантазирате за този човек? Ами тогава защо да спирате да го правите? Според мен лошо няма. С времето всичко това ще отмине. А влюбването е много хубава емоция Wink Аз преди се влюбвах по няколко пъти на ден, а сега, дали защото пътувам все с колата и с мъж ми в добавка,или с някоя колежка, хич няма как да се влюбя Crossing Arms А като влюбена отслабвах за часове Joy Това беше шега! Според мен, щом не ви вреди психически,или физически, лошо няма  bouquet
Забравих да ви кажа, че след червената луна ми мина  главоболието. Доста се бях стреснала #Crazy Не бях забелязала подобна реакция на тялото ми преди. Явно съм станала много по-чувствителна Thinking

Ами не ми е приятно. Искам да забравя и да не чувствам нищо. Влюбването е хубаво, когато е споделено чувството. Несподелената е нещо ужасно.
Де да можех и аз да отслабва като се влюбвам  Joy Поне на ден по два пъти докато не се стопя  hahaha
Кофтито е, че най-вероятно се получи така защото съм доста пълна. Не смятам, че съм показала чувствата си по-някакъв начин. Гледам да не го правя, но явно се е усетил и затова отнесох даже леки подигравки.
Ама рано или късно ще мине.

# 290
Благодаря ви много за последните няколко поста  Hug
Elora Danan опитвам се да се справя с почти същия проблем като твоя, затова не мога да дам и съвет, но знам, че с времето всичко ще отмине. То моето си беше взаимно в началото , но не знам какво се случи newsm78. Между другото и на мен влюбването ми се отрази на килограмите, не че има какво да върна ама......вече съм си ги възвърнала и съм добре, но от към мислене трудна работа, но не и непостижима. Ще се справим сигурна съм

# 291
Благодаря ви много за последните няколко поста  Hug
Elora Danan опитвам се да се справя с почти същия проблем като твоя, затова не мога да дам и съвет, но знам, че с времето всичко ще отмине. То моето си беше взаимно в началото , но не знам какво се случи newsm78. Между другото и на мен влюбването ми се отрази на килограмите, не че има какво да върна ама......вече съм си ги възвърнала и съм добре, но от към мислене трудна работа, но не и непостижима. Ще се справим сигурна съм

Ще се справим.  Hug А при мен ако имаше взаимност и после раздяла, щях да съм още по-зле.  Laughing

# 292
И аз съм изживявала една такава любов. Направо едва ходех от мъка, много ме болеше. Човекът отсреща се държа много по човешки и мило, но показа, че при него не е така. Аз си поставих за цел просто да го преодолея, да приема, че няма да е споделено чувството по този начин. Че след време ще го видя този човек с приятелка, и че това не бива да ме съсипва.
Много болеше, но ден след ден просто устоях, не съм се борила с чувството си и не съм го зачерквала и отстранявала, което и няма как да стане всъщност. То си стоеше, аз просто устоявах на болката и си знаех, че след време той ще си намери своята любов и това няма да съм аз. И след около 5-6 месеца вече можах да ги поздравявам нормално и усмихнато с новата му приятелка и да не си личи, че ми е мъчно. И така стъпка по стъпка, обичам го по свой начин и до днес ми е в душата, но без болката. Той почина преди години  Flowers Rose Flowers Rose

А и в студентските ми години ми се случи.  Crazy Пак бяха много силни чувства от моя страна, влюбване от пръв поглед, също успях да го преживея. След това , аз вече разведена и с дете, случайно го срещнах и не го познах,  попитах го да ме упъти и той ме разпозна.  Party Нямаше вече много общо с предишния увличащ и загадъчен тип. Беше станал съвсем обикновен, доста скучен на вид, малко като чичко по манталитет, нещо съществено се бе променило при него и хем си приличаше физически отпреди, хем вече не беше привлекателен изобщо за мен. И така , сега ми е смешно като си го спомням това   Laughing

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 12:13 от Анонимен

# 293
  • на острова на мечтите
Я да видя сега, защо се подценявате Naughty Били пълнички и ги оставили,или пък ги взели на подбив Thinking Ми аз като бях слаба и (както казват хората)хубава, да не би да не ме изоставяха. Ей тъй, без причина и обяснение. И подигравки понесох,ама ей ме на преживях по -силна и щастлива откогато и да е било. В студентските ми години се влюбих лудо в един момък. Ей тъй, от пръв поглед. Изрових от кой факултет е; намерих общи познати; свалих си го, с две думи. и през лятото, юни месец, докато бяхме на стаж в съседният град, при едно прескачане до квартирата, отивам да го намеря и пред вратата се засичаме с новата приятелка. Влизаме и двете. Сега ми е смешно, но тогава ми спря сърцето от болка. За добро е! Не е бил вашият човек!Чака ви този истинският! Ей там зад ъгъла! Или в автобуса! И е този най-специалният! Обичам ви!

# 294
Мерси за подкрепата danilu  Hug
Така като гледам на колко съм, не мисля че моя човек го има въобще. Даже ми е писнало да чакам и все на неподходящи. Та от доста време съм решила вече с мъже хич да не се занимавам. Нищо хубаво не очаквам вече. Сега ще кажете "Ма бива ли такова отрицателно мислене". Ми бива, то реалността друго не ми е дала, че да имам положително.
Спирам по тази тема, че се ядосвам и да не я пълня с отрицателни мисли.

# 295
  • на острова на мечтите
Elora,съжалявам,че не съм наблизо,та да те напляскам. В поста ти има доста негативни страни. На колко години била! ? Имам една дружка,дето ще се жени на 60години,след няколко месеца. Ако знаеш колко е сияйна сега. За какво били мъжете? Ами много са си важни даже. За мен са си наистина другата половинка на жената. Ако жената положителният полюс,мъжът е отрицателният,или обратното. Допълват се и се уравновесяват взаимно. И след като си тук,иди на първа страница и си избери която техника най ти допада,за да си промениш живота. Или си дай направо заявката на Големият Шеф. Само не се отказвай. Ако,разбира се искрено искаш промяната. Гуш! До утре да си си променила мнението Heart Eyes

# 296
Елора, не знам дали ще помогне мнението ми по някакъв начин. Но при мен винаги хубавите неща са идвали, след като вече ми е писнало, след като спра да мисля за тях и да ги търся. Нещо като онази приказка, че е най-тъмно точно преди изгрев. Захващам се със странични неща и бааааам идват щастията, които до скоро така съм чакала, а те не са идвали.

# 297
Това ми прилича на намаляне на важността.Аз имам нужда от същото,но по отношение на синът ми.

# 298
Elora,съжалявам,че не съм наблизо,та да те напляскам. В поста ти има доста негативни страни. На колко години била! ? Имам една дружка,дето ще се жени на 60години,след няколко месеца. Ако знаеш колко е сияйна сега. За какво били мъжете? Ами много са си важни даже. За мен са си наистина другата половинка на жената. Ако жената положителният полюс,мъжът е отрицателният,или обратното. Допълват се и се уравновесяват взаимно. И след като си тук,иди на първа страница и си избери която техника най ти допада,за да си промениш живота. Или си дай направо заявката на Големият Шеф. Само не се отказвай. Ако,разбира се искрено искаш промяната. Гуш! До утре да си си променила мнението Heart Eyes
Аз знам, че съм си за бой.  Embarassed
Някак си не виждам вече някой ден да имам някой дето да ме уравновесява. Ще си седя неуравновесена.  Mr. Green
А това, че някой се е омъжил на 60 г. не ме топли много.
Замислям се и за деца, защото съм над 30. Ама вече няма да мисля за такива работи или поне ще опитам. Само се измъчвам и ми е тъпо. Ще приема, че съдбата ми е да съм сама.
Аз на шефа много заявки съм дала и нищо. Не мисля повече да пиша заявки.

Елора, не знам дали ще помогне мнението ми по някакъв начин. Но при мен винаги хубавите неща са идвали, след като вече ми е писнало, след като спра да мисля за тях и да ги търся. Нещо като онази приказка, че е най-тъмно точно преди изгрев. Захващам се със странични неща и бааааам идват щастията, които до скоро така съм чакала, а те не са идвали.

Ако знаеш колко такива периоди съм имала и нищо.  Mr. Green

# 299
  • на Мелмак
Ами , значи си за бой  Hug
Ако Данилу не дойде ,аз ще бъда , да знаеш  bowuu
Да не се чудиш кой те е напердашил !

Общи условия

Активация на акаунт