Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 719
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Направих този тест, според мен си заслужава:

http://aura.newage.bg/%D0%B0%D1%83%D1%80%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82

Излязох с цели три доминиращи цвята: бял, зелен и син. А кои са цветовете на вашите аури?

# 271
  • Добрич
Моите излязоха червен, зелен и лавандулов  Simple Smile

# 272
жъл,жълто кофяв и зелен Hug

# 273
Дали подобни тестове показват реалност  newsm78
При мен излезе зелен 93% и син 86%. Много ми хареса как отдолу излизат всичките цветове колко процента са Simple Smile
Тъй като има хора, които пишат тук и в темата за астрология, мисля да ви питам нещо относно наталната карта Simple Smile ако в нея имаме някакво зададено ограничение, нашето подсъзнание, целенасочено работещо в посока махане на ограничението, ще се справи ли? Не искам да звучи все едно се съмнявам. Но ако с мисълта си може да се справим с всичко, то тогава информацията от наталната карта променя смисъла си.
Примерно - по натал има някакво ограничение в любовния живот. Да кажем не може да се задържат пълноценни партньорства, а човекът го иска. Знаейки за ситуацията и работейки в тази посока, ще успее ли да промени заложеното?
АААааа сега ми светва лампичката, че той точно по този начин ще "отработи" аспекта и ще "си научи урока"  newsm78 Ох, рано ми е за сложни мисли  Grinning

# 274
 Жълто-кафява

Вие имате повече от един доминантен цвят:
Синя

ТЯЛО - РАЗУМ - ДУХ

30% - 37% - 33%

Интересен тест. Благодаря !   bouquet

# 275
  • Sofia
С.О., питала си хубав въпрос, но сама си си отговорила в общи линии, браво на теб   bouquet

Да, именно в това се състои "отработването" на рождената карта. То е ясно, че всички ние в дадени области на живота изпитваме трудности. Въпросът е независимо от всичко, което ни се случва на практика в реалния живот, да не паднем в капана на самоусещането на жертвата, да не се прецакваме сами в негативни очаквания и за бъдещето, да продължим да работим в посока развитие и растеж. Колкото и да ни е тежко и трудно понякога, да продължим напред!  Peace  Praynig

Понеже съм зодия Риби със силно рибешко присъствие в хороскопа си, както и с подчертано много от водната стихия, принципно съм склонна към прекалена чувствителност, емоционалност, ранимост, срамежливост, леност, по-фина телесна и психо-емоционална структура, и други. Но съвсем съзнателно работя по тези въпроси и кога успявам, кога не, да преодолея някои дадености.

# 276
Аз пък съм 86 %- жълто
 и 86 % зелено .
 Хубав тест . Хареса ми

# 277
  • на острова на мечтите
Благодаря за теста,vihrogonche Hug
Аз съм основно синя, но още бяла и зелена. Мисля, че доста се доближава до моята същност. Но пък не видях другите цветове, така че не мога да знам какво пише за тях!
С.О. ,според мен в наталната карта има дадени основни насоки,или вероятности. Не знам дали се изразявам много точно. Но, напълно логично би било, тези първоначално заложени идеи, да не се развият в една и съща насока при всеки. Зависи от това, какво искаме в живота и как ще го реализираме това наше желание. Има хора с много талант, но ако не се заемат градивно и съзнателно, може да си остане заложбата, без да бъде развита. Искам да кажа, че ако много искаме нещо,ама много много и искрено, то ще се сбъдне. Аз съм жив пример за подобно развитие. Срещнах голямата си любов на 42 години,ама си го програмирах Wink Заявих :"Искам, заслужавам и трябва да получа!"Дано примерът ми е подходящ и разбираем. Аз все гледам да изразя по-сбито мислите си и понякога не се разбира това, което съм искала да кажа.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 10:59 от danilu

# 278
  • I want it all and I want it now.
Всяко нещо подлежи на промяна. Peace
Така , че от нас зависи дали искаме да се промени.

# 279
  • СОФИЯ
За първи път писах желания при новолуние и се получиха, 3/4, никак не е малко. Не съм писала в сегашно време. Както ми беше, "Да...установя невъзможността за..."
"Да бъде по- ..."

# 280
Имам един проблем от няколко месеца и не издържам вече. Моля да ми кажете някакви хватки или техники за да се справя.
Проблемът е несподелена любов. Не го виждам този човек вече, но не спирам да мисля за него.
Какво да направя за да спра?
Знам, че е тъпо да мисля за някой на който не му дреме за мен, ама ето на, мисля.

# 281
  • Costa Rica

Тъй като има хора, които пишат тук и в темата за астрология, мисля да ви питам нещо относно наталната карта Simple Smile ако в нея имаме някакво зададено ограничение, нашето подсъзнание, целенасочено работещо в посока махане на ограничението, ще се справи ли? Не искам да звучи все едно се съмнявам. Но ако с мисълта си може да се справим с всичко, то тогава информацията от наталната карта променя смисъла си.

Според мен ограничението е само в главата ти. А астрологът само ще дозатвърди това ограничение и между другото ще ти прибере парите. Mr. Green

Супердобре си живея, откакто си пренаписах хороскопа по мой вкус. Е, от време на време изпадам в старите мисловни модели и тогава животът яко ме шамаросва и ме завръща където ми е мястото - толкова далече от Матрицата, че Матрица изобщо няма.

# 282
Имам един проблем от няколко месеца и не издържам вече. Моля да ми кажете някакви хватки или техники за да се справя.
Проблемът е несподелена любов. Не го виждам този човек вече, но не спирам да мисля за него.
Какво да направя за да спра?
Знам, че е тъпо да мисля за някой на който не му дреме за мен, ама ето на, мисля.

Elora ще ти споделя как аз постигнах решение на подобен на твоя проблем. Дадох възможност на подсъзнанието си да си изживее тази негова "зависимост" от обекта на стремежите му. Започнах да си фантазирам по всевъзможен начин различни истории с този човек, например как правим нещо заедно, или как сме отишли някъде, или какво той прави в момента и т.н. и т.н. Явно подсъзнанието ми е имало нужда по някакъв начин да изживее това, за да може да се освободи и оттърси от тази тежест. Тъй като в реалния живот нямаше как да получа такова удовлетворение и да изживея тези събития, именно чрез фантазията успях да се освободя от това непрестанно мислене за обекта. Наричам това тежест за подсъзнанието, защото първо е много обременяващо натрапчивото непрестанно мислене за даден човек и второ невъзможността в реалността да се пресъздаде емоцията е огромно бреме.
Най-важното в случая е никога да не се скъса нишката  Grinning между фантазия и реалност. В случая ползвах фантазията като отдушник на чувства и емоции, но нито за миг не съм допускала възможността това да се пренесе в реалността.
Не знам доколко беше правилен моят начин за справяне с проблема, но ми помогна. След като един вид изживях това, което подсъзнанието ми искаше да получи, въпросния обект ми стана безразличен.
Желая ти успех и дано намериш своя начин!   bouquet

# 283
Благодаря ти atari. Фантазьорка съм и аз, но не помага.  Sad
Е, вярно е, че бях по-зле преди. Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 08:10 от Elora Danan

# 284
Благодаря за коментарите, момичета  Hug за щастие нямам въпросния "проблем", но се зачудих за "ограниченията" по хороскоп. Но като гледам, сме на що-годе едно мнение Simple Smile
Мнението на Елора ми напомни нещо - при мен има следното - понякога, много рядко сънувам бивш мой приятел. И всичките сънища са различни.но с един смисъл - искаме да опитаме да се съберем, или се събираме, или си казваме, че имаме чувства. Разни такива. По принцип не се сещам за този човек, но той напомня за себе си понякога в сънищата. Не ме натоварват изобщо. Дори вече не се чудя защо го сънувам. В съня ми е приятно и толкова, не му отдавам значение.

Общи условия

Активация на акаунт