Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 700
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Моля кажете ми кога да горя листа днес за 24.09- в 00.09 ч или утре В 9.24ч от ритуала  с желанието от 7 лунен ден С 7 ЛИСТЧЕТА??????? Simple Smile  bouquet

# 256
Елора, не ти показва, защото Дани е объркала думичката. Напиши я както съм я записала.
Да, по-добре е желанията да се произнасят, или пишат като утвърждения-все едно вече са се случили и се пишат в сегашно време. Примерно Аз имам много пари. Когато много искам нещо д се случи го пиша всеки ден.....докато се случи  Mr. Green

# 257
Еми значи ще пиша вече "Веднага да имам...  Rolling Eyes

Мерси, по-късно ще чета инфото от гугъл.

# 258
Моля кажете ми кога да горя листа днес за 24.09- в 00.09 ч или утре В 9.24ч от ритуала  с желанието от 7 лунен ден С 7 ЛИСТЧЕТА??????? Simple Smile  bouquet
Има ли кой да ми каже?.......

# 259
  • Добрич
http://duhovno.newage.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B0%D0 … D1%86%D0%B8%D0%B8  Момичета препоръчвам статията, много ми допадна!
Tetida Има съвет дори ако някой ти е обиден какво да правиш!

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 14:06 от Petinka211

# 260
Благодаря ви, раната ми е наистина дълбока и съм много притеснена за детето. Но да съм мислела по-рано за това.

# 261
mishna, не ти разбирам много въпроса. Не знам за такъв ритуал, не съм правила подобно нещо.

Благодаря ви, раната ми е наистина дълбока и съм много притеснена за детето. Но да съм мислела по-рано за това.
Май Данилу беше писала - миналото - минало. Няма как да променим, но затова нека гледаме напред с най-добри намерения. И аз препоръчвам хоопонопоно. Думичките, които ти писах по-рано да казваш на детето.  Hug

# 262
Анонимен, да си призная, професионалното ми изкривяване заработи. С магическа пръчка няма да стане. Дори и елементарна визия нямам за ситуацията. Но един откровен разговор, едно искрено показване на майчината любов, едно искрено и обичащо "прости ми, аз също си прощавам"-няма ли да свърши работа? Толкова ли е тежка ситуацията?

# 263
Няма да свърши работа. Благодаря. Благодаря, alinnna.

# 264
  • на острова на мечтите
Извинете! Напоследък съм с почти постоянно главоболие и ми се случва да напиша нещо не съвсем правилно! Алинна Hug
Хоопонопоно е много проста техника. Има я май и н апърва страница тук. Погледни преди да започнеш да ровиш в гуги. Състои се в повтаряне на следните реплики:" Обичам те! Прости ми! Съжалявам! Благодаря!" в този,или подобен ред. Изберът е свободен. Peace
Анонимен, няма начин да няма начин! Няма непоправими ситуации! Само ОТТАМ няма връщане и изход. Не се предавай! Все пак е част от тебе детето ти. Намери начин да изясниш ситуацията. Поговори откровено.

# 265
Да, Анонимен, Дани е права. Щом ти е живо и здраво детенцето, няма начин , да няма начин. Аз също съм преживяла доста жестока криза във взаимоотношенията си с мама, но не мога да и се сърдя. Простила съм и и сме неразделни. Все пак запомни, че всеки прави най-доброто на което е способен, но тези способности могат да се "захранват" Дерзай и не се отчайвай.

# 266
Извинете! Напоследък съм с почти постоянно главоболие и ми се случва да напиша нещо не съвсем правилно! Алинна Hug
Хоопонопоно е много проста техника. Има я май и н апърва страница тук. Погледни преди да започнеш да ровиш в гуги. Състои се в повтаряне на следните реплики:" Обичам те! Прости ми! Съжалявам! Благодаря!" в този,или подобен ред. Изберът е свободен. Peace
Анонимен, няма начин да няма начин! Няма непоправими ситуации! Само ОТТАМ няма връщане и изход. Не се предавай! Все пак е част от тебе детето ти. Намери начин да изясниш ситуацията. Поговори откровено.

Попрочетох набързо. Ще почета още и днес. Но не разбрах добре как се прави и колко дълго се казват тези думи. По време на медитация ли?  newsm78 Правилно ли съм разбрала.
Горе долу разбрах, че техниката освобождава от отрицателни емоции и блокажи от хора, които са ни причинили нещо. Така ли е?

# 267
  • Sofia
Четох. Плаках. Разбрах. Благодяаря!   bouquet

# 268
  • на острова на мечтите
Аз повтарям думите когато шофирам,когато се събудя,това е първото,с което започвам денят си. И въобще,когато се сетя. Действа ми много положително когато съм в трудни ситуации и искам разрешение веднага Hug

# 269
И аз си ги казвам, когато ми се прииска или когато искам да се успокоя, или когато искам да успокоя детето. Според мен действа  Peace наистина действа някак балансиращо.

Общи условия

Активация на акаунт