Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 687
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
според мен не си готова още да се разделиш и разсечеш връзката
пробвай да си поговориш с Висшия й аз и тя сигурно ще ти се обади сама

# 241
Момичета,
 Не мога да се отърва от чувството за вина. Много съгреших спрямо детето си и именно, защото е спрямо него ще се самоизям от мъка, угризения и тъга...С времето става и по-зле. Задълбочава се и изникват детайли, от които ми се повдига. Аз съм ужасна майка.
Имам нужда от помощ. Затъвам.

# 242
  • на острова на мечтите
Момичета,
 Не мога да се отърва от чувството за вина. Много съгреших спрямо детето си и именно, защото е спрямо него ще се самоизям от мъка, угризения и тъга...С времето става и по-зле. Задълбочава се и изникват детайли, от които ми се повдига. Аз съм ужасна майка.
Имам нужда от помощ. Затъвам.
И как мислиш да си помогнеш, като се самонаказваш обвинявайки се! Миналото не можем да го променим! Колкото и да ни се иска! Затова, опитай се да си простиш! Единственият правилен начин е да дариш любов! Повтаряй си :"Обичам те!Обичам те!..." представяйки детето си,или теб самата! А защо не и двете прегърнати и щастливи! Много любов  и енергия ти изпращам! Hug Hug
Алинна, аз обикновено искам направо от големият Шеф това, което ми трябва. Благодаря му за всичко добро, което ми дава,или му се скарвам за изпитанията, на които ме подлага,а после заявявам какво точно искам,защото хем ми се полага, хем съм заслужила с поведението си най-доброто Heart Eyes Mr. Green

# 243
Фрея 85, дано при вас с мъжа ти всичко е наред! Много успех!
"Другата" Фрея нещо май се губи от темата?

Алина, звучи приятно. Може да изпробвам някой път. Ако се сетя  Laughing

Тетида
Здравейте  Wink
Става въпрос за приятелка, която несправедливо е сърдита, която дори не иска да чуе моята гледна точка, а вярва на други хора. Тя вече не е част от живота ми. Само не знам защо толкова съжалявам, след като съдбата и Господ са решили, че тя е част от миналото ми и живота ми, когато съм била по не израснала.
Знаеш ли, ще ти дам обратната гледна точка (е, няма как да знам дали е същото и едва ли е,но звучи подобно) аз и моя приятелка (Х) бяхме в подобна ситуация спрямо трето момиче (У). В продължение на няколко години аз и Х се бяхме наслушали и понесли всички недоволства, терзания, депресии на У. Винаги сме били насреща ѝ, когато е имала нужда - по телефон, лична среща, търчане по нощите да идем при нея и т.н. В замяна не получавахме същото от нея. Не че сме го търсели нарочно, но в един момент се усетихме, че тя никога не е била насреща ни, ако сме имали нужда. (а не е било като да сме нямали  Laughing ) И въпреки че не получавахме подобно на това, което даваме, ние продължавахме да сме ѝ подкрепа и т.н. Не сме спирали. Тя също така не споделяше много с нас. Нищо конкретно, по-скоро всичките ѝ разговори бяха едни философски, отнесени. Една вечер си помислихме дори, че може да си посегне на живота.  Shocked и разбира се търчахме да стигнем да отидем при нея. Даже Х се е "трепала" доста повече за У отколкото аз.
До един момент, когато явно ни преля чашата. Разбрахме от страничен човек (който дори не ни е близък), че тя е скрила нещо от нас, което е важно и за трите ни и би ни донесло голяма полза. А тя си го е запазила за себе си и скри от нас.
Така тук изниква ситуацията - ние повярвахме на чутото, без да потърсим обяснение лично от нея. Някак се случи, че просто дори не искахме да чуваме обяснение. Вече всичко се беше толкова нагнетило, че явно не сме могли да търпим повече и това е било като последната капка, като поводът вече окончателно да се разочароваме от нея. И прекъснахме контакти. Известно време след това ми се е искало да ѝ звънна, да ѝ честитя някой празник. Ей така да запазим някакви отношения. Но него направих. Единствено знам, че тя си мисли - "явно не сте ми били приятелки, щом се получи така." Да, ама от наша гледна точка нещата са различни.  Peace
И на мен ми беше кофти, че се случи така. Чувствах се предадена. И не нея не ѝ е било добре. Но... вече всеки си има отделен път. Като съвет - не знам точно какво да ти кажа. При нас просто времето заличи нещата. ПОмагали сме си няколко години, но вече е минало. Аз си правя хоопонопоното по принцип. Може да пробвам и за тази ситуация.  Thinking

Анонимен, за здравословно състояние ли става въпрос? Понякога си мисля - ами как да вървят добре нещата, щом постоянно ми е нагнетено и изпитвам вина и ми е свито всичко?Ами няма как да стане. Трябва да е леко на душата, човек да си освободи главата и да започне на чисто. Случай Данилу - любов, обичайте се, казвай на детето - обичам те, маме, съжалявам и те моля да ми простиш. Благодаря ти от цялото си сърце.
Когато детето ми е криво, настинало, раздразнено, го гушкам и му го казвам и той се успокоява много бързо. Да,може да отнеме време, но го прави всеки ден, колкото пъти ти се иска.
Запомни нещо - детето е огледало на емоциите на майката! Наистина е така! Моят защо е болнав сега - защото майка му 3-4- дни беше кълбо от нерви. И сега правя каквото мога да му помогна да мине по-бързо.
Стана дълго, пак ще пиша по-натам.

bouquet
ПП. За овладяване на пристъп на гняв ми казаха да се изпие чаша вода.  Peace Дали действа, не знам.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 14:43 от С.О.

# 244
  • София
Алина, аз преди време привлякох наематели с "Капчица роса"

# 245
Луничка, какво беше това, че не се сещам.....

# 246
# 247
  • I want it all and I want it now.
Вселената има своите вечни закони, които човек отдавна е забравил. Използвани заедно, те се превръщат в мощна сила, която може да ни направи непобедими. Ето кои са те:

1. Законът за Мисленето гласи, че мислите създават реалността.

2. Законът за Наличността гласи, че има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаете. Вместо да вярвате в идеята за "липсата", е нужно да разберете, че живеем във Вселена на изобилие и има (пре)достатъчно за всички. Искреното съзнаване на това изобилие е жизнено важно за привличането на богатство и изобилие в живота ви.

3. Законът за Привличането гласи, че привличаш това, към което насочваш вниманието си. Обръщайки внимание на неща, които ви правят нещастни, привличате още повече от тях. Но ако се фокусирате върху нещата, които ви правят щастливи, и се усмихвате, тогава ще привлечете повече от тях в живота си.

4. Законът за Получаването гласи, че ще получите само това, което сте готови да получите. Например, може да искате 10 000 лв. на месец, но ако не вярвате, че това е възможно или че го заслужавате, то никога няма да ги получите.

5. Законът за Нарастването е свързан с нарастването и подобряването на всеки аспект от живота ви. Без значение колко добър е животът ви, винаги има място за подобрение и разширение.

6. Законът за Отплащането гласи: "Жънеш това, което посееш". Семената на успех или на провал посявате в живота си? В живота това, което влагате, това получавате. Каквото правите и "изпращате" като сигнал на Вселената, това и ще получите, за добро или за лошо.

7. Законът за Нулевото Съпротивление е един от най-игнорираните от всичките 11 забравени закона. Но също така е и един от най-мощните от тях. Този закон гласи, че това, срещу което се съпротивляваш, продължава да съществува. Това означава, че нещата, които не харесвате, стават по-силни. Колкото повече енергия влагате в омраза и съпротивление към тях, толкова по-силни и мощни стават те. Незнанието на този закон обяснява защо толкова много хора не успяват да използват Закона за Привличането успешно. Няма значение колко трудно би могло да е в началото, трябва да се научите да игнорирате нещата, които не харесвате, и да пренасочвате вниманието си към тези, които ви правят щастливи.

8. Законът за Прошката гласи, че, за да продължите напред в живота си, е нужно да се избавите (да простите) от болезнени събития от миналото си. Незнанието и неприлагането на този закон блокира изобилието във вашия живот.

9. Законът за Пожертването гласи, че, за да спечелиш нещо, трябва да си готов да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като инвестиране в по-добро бъдеще вместо като настояща саможертва.

10. Законът за Почитането гласи, че 11-те Забравени Закона ще работят за вас, ако ги почитате. Ако водите недисциплиниран живот и не успявате постоянно да практикувате тези 11 закона, тогава не се учудвайте, ако се провалите.

11. Законът за Успеха е комбинация от всички 11 закона. Той гласи, че можете да успеете, независимо от вашата среда или от това колко лоши са били нещата в миналото. Успехът е ваше рождено право.

# 248
Благодаря ви, но не става въпрос за здравосл.проблем, а за душевна травма... Cry

# 249
Всичко е наред   Hug  Отново важи това, което сме ти написали. Ако искаш, сподели, може да ти олекне и някой да даде конкретни съвети. Знам ли.... един вид изповед. Може на църква да отидеш, ако ти харесва идеята, да излееш там насъбраното.
Като знаеш каква е травмата, може да "работиш" някак да я "неутрализираш". Целенасочено да работиш по въпроса, да говориш с детето...

# 250
  • София близо до Витоша
Алина, аз преди време привлякох наематели с "Капчица роса"

Оффф при мен не подейства Капчица Роса  Tired Всеки ден си правих ритуала, но нищо.

# 251
  • на острова на мечтите
Анонимен,когато проблемът е психологичен и няма съдействие от страна на засегнатата личност можеш да опиташ или хоопономо,или ТЕС.
При мен действа безотказно директно отправено искане в леко заповедна форма. Както при децата,когато искат от родител нещо. В смисъл не се предвижда отказ  bouquet

# 252
Анонимен,когато проблемът е психологичен и няма съдействие от страна на засегнатата личност можеш да опиташ или хоопономо,или ТЕС.
При мен действа безотказно директно отправено искане в леко заповедна форма. Както при децата,когато искат от родител нещо. В смисъл не се предвижда отказ  bouquet

Какво е хоопономо?

# 253

Какво е хоопономо?
Хоопонопоно. Хавайска техника, която помага за случване на чудесата. Малко е трудно за обяснение с няколко думи, но има доста информация в нета.  Simple Smile

# 254
Питах гугъл, но на бг нищо не ми показа  Sad

За желанията ли говориш? Тоест вместо да пиша "Аз имам...", "Аз получавам" да пиша ли "Веднага да ми се прати/даде еди какво си  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт