Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 669
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
# 226
 newsm51 newsm51 Много, много ти благодаря!!! Heart Eyes  bouquet

# 227
Много хубав, веднага го направих. Благодаря!  Hug
Изобилие в най-добро за всички ви!  Peace Praynig Hug

# 228
Много хубав, веднага го направих. Благодаря!  Hug
Изобилие в най-добро за всички ви!  Peace Praynig Hug
Благодаря! И аз веднага направих.

# 229
Ще погледна и аз линка към сайта. Определено имам нужда от положителна енергия, тъй като ни предстоят много манипулации, които са много важни за мен и мъжа ми.

# 230
Здравейте  Wink

Искам да попитам някой тук може ли да предложи някоя техника за освобождаване от миналото и по точно от хора, с които пътищата са ни се разделили. Знам, че всеки идва и си отива от живота ни и най вече си отива, защото е изпълнил мисията си. Става въпрос за приятелка, която несправедливо е сърдита, която дори не иска да чуе моята гледна точка, а вярва на други хора. Тя вече не е част от живота ми. Само не знам защо толкова съжалявам, след като съдбата и Господ са решили, че тя е част от миналото ми и живота ми, когато съм била по не израснала. Сега вече сме големи и мисля по мъдри и направих няколко опита да се свържа с нея, но тя не отговаря. При това положение мисля, че е време да затворя  не само страница а цялата книга и да забравя за нея и периода, в който сме били близки. Ще я оставя да мисли каквото си иска и да живее със своята истина. Най вероятно съм сгрешила и само аз съм мислила, че сме толкова близки.
Моля ви за помощ и съвети за това как да се отърся от тази ситуация и от така нареченото минало. Дори и окуражителни думи биха ми били полезни, но бих предпочела техники, с които да работя, за да постигна успех.
Благодаря ви!  bouquet

# 231
  • Sofia
Имам сходен проблем с този на тетида. Хелп ми? Благодарности!  Money

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 19:58 от vihrogonche

# 232
  • Добрич
tetida в дриймленд бях чела за такъв ритуал, и го правих дори, за хора с които сме се разделили преди време, но ме е яд за нещо на тях, или пък те са ми сърдити... Малко объркано стана, съжалява! Ноо не помня кой точно беше ритуала, а наистина действа и те успокоява! Потърси там, дори попитай, много са отзивчиви и ще ти отговорят! Успех!    Hug

# 233
Благодаря, но все пак ще са ми полезни и съвети как сте постъпвали вие и как сте се справяли със ситуацията, ако сте изпадали в такава ситуация. Аз и дадох последен шанс, явно е недорасла и тя и ситуацията. И като се замисля, не съм направила нещо непростимо. Не мисля, че е права и има напълно основание да се цупи. Не поддържаме контакти от поне 8 години, но ми е трудно да забравя, за това как ме нападнаха несправедливо, убедени в своята правота, без дори да се вслушат в думите ми. Вярвайки на думи на други хора, а аз си мислех, че си вярваме и че сме близки. За това искам да забравя и да оставя тези хора в миналото. Мога да обясня и да застана зад думите си. Явно трябва да простя и да забравя. Искам малко помощ отново от вас.
Успявате ли да простите и как го постигате? Аз мисля, че това е много трудно.
Смятам, че прошката трябва да е неизменна част от живота ни, за да можем да се освобождаваме от нещо и да продължаваме на пред, но ми е много трудно да го направя практически.

# 234
За себе си мога да кажа, че се научих да прощавам, трудно, но се научих. Вътрешно простих на близка роднина, но спрях и да общувам с нея. При мен винаги е така - прощавам, забравям, но приключвам и контакта с дадения човек. Явно си е изпълнил мисията в живота ми.

# 235
И аз съм така. В началото ми е гадно и съм злобно настроена към човека (зависи какво ми е причинил).  След това се настройвам,  че прошката е в моя полза,  за да не се товаря повече с човека оттук нататък следва спиране на контакт с него  често завинаги.  Не съм човек на средните положения, или прощавам и давам последен шанс,  или приключвам завинаги.  Кой както иска да си го приема.  На мен ми е добре,  това е важното в крайна сметка, нали Simple Smile

# 236
  • Sofia
Тетида, дали пък това няма да ни помогне:

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=5490.0

Hug Поздрав  Hug от мен!  Hug

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=5082.0

Всъщност вторият линк е по-точен от първия. Заповядай! Дано ти е от полза.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 21:06 от vihrogonche

# 237
  • София близо до Витоша
Или започни за изпращам послание към нея: всеки път когато си спомниш за нея си казвай наум ОБИЧАМ ТЕ и БЛАГОДАРЯ. Изпращай позитивна енергия към нея и вярвай че нещата ще се оправят  bouquet

# 238
  • Sofia
Или започни за изпращам послание към нея: всеки път когато си спомниш за нея си казвай наум ОБИЧАМ ТЕ и БЛАГОДАРЯ. Изпращай позитивна енергия към нея и вярвай че нещата ще се оправят  bouquet

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=26.msg11936#msg11936 - виж и тук, ако искаш

# 239
Пит, благодаря много за линка! Ще я допрочета Simple Smile на мен ми е любопитно какво ще се случи по-натам и от гл.т. на това, че главният герой има моята професия  Laughing

Дании, Етииии  Hug, а аз просто си помислих, че животинката ме е надушила, че съм котколюбец, защото моето зверче постоянно ми виси на врата и котките ме усещат. Прави сте, че е на късмет. Днес първият учебен ден в РИО ни мина перфектно и усмихнато. Хубаво е да започнеш работа след дълга почивка и да усетиш слънчевите обичащи погледи.  А и имахме чудесни новини за бъдещето ни. Мили момичета, желая ви много щастие и късмет и сбъдване на всички мечти. Аз не писах желания, но зелената свещ с паричките след новолуние тази вечер задължително ще си я заредя.
Алинна, ех, че хубаво си го написала Simple Smile) имаш си твой "ритуал" с въпросната свещ ли?

Не е мой ритуал, мила. Бях го прочела някъде и ми върши работа. Около зелена свещ, 3 дни след новолуние се подреждат 3 монети. Желателно е да са с по-голяма стойност и си четеш Отче наш и си наричаш да имаш много парички. Изчакваш свещта да изгори до край. После тези пари се носят до следващото новолуние и пак така си зареждаш.

Аз се чудя какъв ритуал да използвам за намиране на читави наематели. Преди седмица с големи усилия успях да се освободя от старите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт