Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 745
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Това ще бъде един много положителен бой  Hug

Хубу де. Ще напиша една последна заявка.  Mr. Green
Ама първо ще помисля как да я формулирам, че да не получа нещо дето не ми трябва  Joy
То не че сега съм получила нещо от желанията, но знае ли се, може да реши вселената това да ми изпълни, ама погрешно.  hahaha

# 301
  • Sofia
http://hooponopono-chudesa.bg/ - напоследък това ми е един от най-любимите сайтове   bouquet

# 302
  • на острова на мечтите
Така те искам,Елора Hug Peace Искай смело! Обмисли добре желанието и го пусни! Това е най-важното. Ако много му се вчарнеш,т.е. контролираш всеки ден, дали се е изпълнило(то в твоят случай ще е толкова видно, че май тази част е излишна Wink) и после ще се изненадаш колко е било лесно.
Знам, че не те топли, кой се жени на 60 години. Ама исках да те подкрепя!  bouquet

# 303
Елора, аз бих те посъветвала, ако искаш този път опитай да пуснеш конкретиката. Просто да си поръчаш най-подходящия за теб човек в най-подходящото време, с оглед на висшето ви благо. Само това. Или да формулираш желанието си като благодарност ,напр. "Благодаря за ..... " , " Благодаря, че Вселената, Господ, Животът, реализират тази моя мечта по прекрасен начин, в прекрасно време, с прекрасен мъж ."
А също и благодарност за всичко досега, за несподелените любови, за годините чакане, за всичко, което според теб е забавило това случване, вкл. че си "пълничка", както беше писала по-напред. Защото всичко си има смисъл, просто пъзелът на живота е огромен и ние го виждаме част по част, затова ни се струва, че има несправедливост.
    bouquet
Относно "пълнотата" едно лирично отклонение, че и аз съм сред пълничките  Flutter

# 304
Скрит текст:
Елора, аз бих те посъветвала, ако искаш този път опитай да пуснеш конкретиката. Просто да си поръчаш най-подходящия за теб човек в най-подходящото време, с оглед на висшето ви благо. Само това. Или да формулираш желанието си като благодарност ,напр. "Благодаря за ..... " , " Благодаря, че Вселената, Господ, Животът, реализират тази моя мечта по прекрасен начин, в прекрасно време, с прекрасен мъж ."
А също и благодарност за всичко досега, за несподелените любови, за годините чакане, за всичко, което според теб е забавило това случване, вкл. че си "пълничка", както беше писала по-напред. Защото всичко си има смисъл, просто пъзелът на живота е огромен и ние го виждаме част по част, затова ни се струва, че има несправедливост.
    bouquet
Относно "пълнотата" едно лирично отклонение, че и аз съм сред пълничките  Flutter

Права е Денис Бидо. Четох за Бет Дито, че близките и също много са я подкрепяли и въпреки килограмите са и казвали, че е прекрасна още като дете. Е как да не израсне със самочувствие. При мен въобще не беше така.

Ще видя дали ще пусна. Но аз като ги пиша, не мисля после хич за тях. Имам си тефтерче, седят там и се сещам всъщност за тях чак като почна нови да пиша. Е то колко да са нови. Все старите  Joy
От три години не са мръднали. 1 или 2 да са се изпълнили на 20 %  Mr. Green
Даже днес видях, че имам една такава поръчка от две години, подробна и нищо. Не виждам смисъл вече от тия желания. Не ми се занимава  да пиша.  Каквото стане това е.

Друго забравих да спомена за техниката Хоопонопоно . Преди няколко дни като писахте тук за нея започнах да я правя. Всъщност 3 или 4 пъти да съм повторила думите. Честно казано получих някакво цялостно успокоение и получих отговор на един въпрос. То аз имам един друг, по-важен та засега ще правя тази техника. Малко съм несериозна и спрях. То и ежедневието ни е едно такова забързано, но все ще намеря време за четири думички.
Впрочем на различни места подредбата на думите е различна. Някои знае ли точната подредба?

# 305
Елора, това което са направили нейните родители, е било да я НАУЧАТ да обича самата себе си и да се цени. При нея се е случило в детска възраст. И ето, сега тя показва как изглежда това на хората, които не са се научили от малки. Те могат да се научат по всяко време, стига да поискат  Hug

# 306

Сигурно може, но да ти кажа е трудно. Програмите с които сме възпитани отекват дълго време.

# 307
Елора, за хоопонопоното няма точно правило кога да го казваш. В този смисъл не мисля, че си несериозна, щом пропускаш. Когато, тогава. А за подредбата на думите също съм чела. че няма 100%-тово правило в какъв ред да се казват.
Ти май пишеш и в темата за астрология? По отношение на твоите размисли, какво казват планетите, там дали може да намериш нещо като упование и да видиш, че има надежда и само трябва да изчакаш точния човек  Hug

# 308
Елора, зная от собствен опит това, и аз идвам с много подобни програми от детството си.  Peace   bouquet
Но най-трудното е докато човек не е поискал да промени нещата и си мисли  колко е трудно. После става все по-лесно, веднъж като тръгне към желаната промяна.

# 309
И аз все още се боря с програми от детството. Лека-полека намирам правилният за мен път.

# 310
Елора, зная от собствен опит това, и аз идвам с много подобни програми от детството си.  Peace   bouquet
Но най-трудното е докато човек не е поискал да промени нещата и си мисли  колко е трудно. После става все по-лесно, веднъж като тръгне към желаната промяна.

Искала съм да си променя мисленето. Но то с едното искане не става. Какво сега - да си кажа "Ей много се обичам"  Joy Ми няма да помогне. Даже ми звучи едно такова фалшиво в главата като си го помисля.

Елора, за хоопонопоното няма точно правило кога да го казваш. В този смисъл не мисля, че си несериозна, щом пропускаш. Когато, тогава. А за подредбата на думите също съм чела. че няма 100%-тово правило в какъв ред да се казват.
Ти май пишеш и в темата за астрология? По отношение на твоите размисли, какво казват планетите, там дали може да намериш нещо като упование и да видиш, че има надежда и само трябва да изчакаш точния човек  Hug

Мерси.
В астрология не съм писала. Объркала си се.  Grinning

# 311
Да, не става само с искане, идват и действия  и всеки си тръгва по своя път, кой с терапия някаква, с хомеопатия, с най-различни методи. Извини ме за непоисканите съвети   bouquet
Мисля, че ще ти бъде подкрепящо да четеш споделено от хора с депресии, ПА, най-различни тежки семейни проблеми, които са открили своя път към щастието.
Уейн Дайър, Луиз Хей са били с тежко детство, Хей е била изнасилена.. И много такива примери има.
Те помагат, когато човек си мисли, че щом в детството е имал проблеми и щом като му е трудно, и няма какво повече да се промени.
Не е за подценяване и проблема със съпротивата - всяко негативно положение и лоша мисловна нагласа не си отиват лесно, защото имаме полза от тях всъщност. Добрите психотерапевти и не само, баховата терапия напр. , ТЕС , знаят как да научат хората да виждат тези неща и да се случи промяната.
  bouquet

# 312
Скрит текст:
Да, не става само с искане, идват и действия  и всеки си тръгва по своя път, кой с терапия някаква, с хомеопатия, с най-различни методи. Извини ме за непоисканите съвети   bouquet
Мисля, че ще ти бъде подкрепящо да четеш споделено от хора с депресии, ПА, най-различни тежки семейни проблеми, които са открили своя път към щастието.
Уейн Дайър, Луиз Хей са били с тежко детство, Хей е била изнасилена.. И много такива примери има.
Те помагат, когато човек си мисли, че щом в детството е имал проблеми и щом като му е трудно, и няма какво повече да се промени.
Не е за подценяване и проблема със съпротивата - всяко негативно положение и лоша мисловна нагласа не си отиват лесно, защото имаме полза от тях всъщност. Добрите психотерапевти и не само, баховата терапия напр. , ТЕС , знаят как да научат хората да виждат тези неща и да се случи промяната.
  bouquet

Мерси.
Чела съм всякакви истории. Не помагат, даже ме депресират.
На Луис Хей ще я почна скоро, Тес също ще прегледам. И на Витале съм свалила някои неща. Няма да имам много време за четене, но когато тогава.
Обмислям отскоро и психолог. Ще видим.

# 313
Ще стане, ще видиш , понякога на пръв поглед всичко си е същото, а отвътре се подготвя промяната. Но явно трябва да си заобичаме същото, за да дойде промяната.   bouquet

# 314
  • на Мелмак
Истината за успех е точно тази - да приемем  себе , да се обичаме .
Няма друг начин!
Не е смешно ....
Няма как да успееш като не харесваш себе си .
Това е факт !
И това се пише във всички книги .
Това е досадно и отегчително за някой , но е самата истина.
Всички сме имали такива моменти .
На мен сили ми даваше майка ми , когато съм се лутала и чудела накъде или как да продължа, тя вярваше в мен и ме караше и аз да вярвам .
А баща ми беше и е вечният песимист.
Мъжът ми в момента ме подкрепя за всичко , той е моята опора и причина за успеха ми.
Доволна съм , харесвам се , успяла съм !
Минала съм през много дилеми , терзания , съмнения ....
Всички идваме от един строй , който вече го няма , възпитанието , начина на живот , ценностите вървяха по друг начин.
Човек трябва да намери своето Аз.
Знам , че това е клише , но е необходимо .
Малко объркано стана , но съм много изморена и все още се чудя защо някой се присмива на себе си , защо ???
Четирите думички са вълшебни , те са едно добро начало  Hug

Общи условия

Активация на акаунт