Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 308
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
А всъщност единственото, което има значение и което води до резултати е това, че човек сяда насаме със себе си и формулира ясно и еднозначно какво иска да има в живота си. Особено, ако успее да е много честен и чист, това задейства системата. Настройката на вълните на истинското влечение на душата.

Пък дали ще е на лист или в тефтер; дали ще гориш, хвърляш или забравиш в някой шкаф; дали ще е при Луна с курс или без курс /беше голяма истерия преди време/; дори дали ще е на новолуние - няма съществено значение.

# 406
  • на острова на мечтите
Аз вече не пиша желания. Всичко си пожелавам мислено! Wink Така спестявам четенето им от страна на Съдбата. Тя ме чува и ми изпълнява всичко веднага! Heart Eyes Peace

# 407
Тези дни гледах този семинар
https://m.youtube.com/watch?list=WL&v=y0OexbB-EXM

И най-важната част
https://m.youtube.com/watch?v=1JMELyhuvws

# 408
Еееееееееееее, аз пак изпуснах пълнолунието.
Момичета, вчера, явно още докато запитах за ритуала /приложих и една доста яка хитринка де/ и вечерта си получих едните парички.....Елора послушах те и имаше малко виртуално набиване на канчето. Обаче предният ден започнах пак да слушам дискченценцето на Макена. Явно на мен ми се отразява добре.
Ама нещо на грипа не ще да влияе, така, че сега заедно с температурка и антибиотик под ръчичка си ходя на работа  Laughing. Мноу, ама мноу як грип. Направо като поразяващата ръка заразих всички. Добре, че сте ми далеч, че мога да ви цАлувам на воля  Joy
Мноооооого усмихнат ден от мен, пък нищо, че съм закъсняла-после мога да понапиша някое желанийце.  Hug

# 409

Тетидка, добре ми звучиш, мила. Мен пък днес ми едно такова-студ, щипе, мирише на 19 век /демек въглища и дръвца/ и едно такова, като ми се допи коняче, та чак за коледна елха се размечтах. Ама каквато съм щурава, току виж съботата съм я украсила  Laughing. Ми така де-гледам в темичката за АК вече са го заложили.

Hug Hug Hug bouquet

Много положителна енергия за всички Simple Smile

И на мен ми е коледно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 410
Еееееееееееее, аз пак изпуснах пълнолунието.
Момичета, вчера, явно още докато запитах за ритуала /приложих и една доста яка хитринка де/ и вечерта си получих едните парички.....Елора послушах те и имаше малко виртуално набиване на канчето. Обаче предният ден започнах пак да слушам дискченценцето на Макена. Явно на мен ми се отразява добре.
Ама нещо на грипа не ще да влияе, така, че сега заедно с температурка и антибиотик под ръчичка си ходя на работа  Laughing. Мноу, ама мноу як грип. Направо като поразяващата ръка заразих всички. Добре, че сте ми далеч, че мога да ви цАлувам на воля  Joy
Мноооооого усмихнат ден от мен, пък нищо, че съм закъсняла-после мога да понапиша някое желанийце.  Hug

Радвам се. Заплаха за побой винги помага  Mr. Green

# 411
Нееееее, не съм ги заплашвала с побой. Просто приложих разни хитринки......Ама и си заредих портмонето със зарядното де....

# 412
ама и такъв ритуал ли има?

# 413
Нееееее, не съм ги заплашвала с побой. Просто приложих разни хитринки......Ама и си заредих портмонето със зарядното де....

Joy
Ама какъв е този ритуал? Я бързо кажи.

# 414
  • Добрич
Включваш си зарядното на телефона към портмонето да се зарежда цяла вечер. Това е ритуала, той е от симоронските ритуали.Повече за тях на 1 страница!  Simple Smile

# 415
Включваш си зарядното на телефона към портмонето да се зарежда цяла вечер. Това е ритуала, той е от симоронските ритуали.Повече за тях на 1 страница!  Simple Smile

Звучи много смешно, но не пречи да се пробва  Mr. Green

Ти правила ли си го? Действа ли?

# 416
  • София
Ритуала е много хубав и действа, но трябва да го приемете като игра.

# 417
  • Добрич
И при мен действа!

# 418
# 419
И при мен действа.....

Общи условия

Активация на акаунт