Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 298
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • София
trinity_v за хексаграма ли говориш?

Спомням си и аз, че се обсъждаше в старите теми.

# 436
Luna_luna, знам ли.... Не ми звучи познато. Но ако намериш нещо по въпроса пусни ми линк, моля. Wink

# 437
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=545476.60

Ако е това за което говориш

# 438
atari , освен Хоопонопоно, което се коментираше по-напред в темата, аз бих те посъветвала да прехвърлиш проблема в Божиите ръце (по Флорънс Сковъл Шин) . То е да разкажеш всичките си болки и притеснения във връзка с тази ситуация и да добавиш със свои думи в смисъл "А сега предавам тази ситуация в ръцете на Христос в мен, за да разреши всичко по най-прекрасния, безопасен, лек начин за моето най-висше благо".
 Hug

А ето я и молитвата на Морна, тя е по-дългия вариант на Обичам те, Съжалявам, Прости ми, Благодаря:
Скрит текст:
    Божествени създателю, баща, майка, син като едно …

Ако аз, моето семейство, роднини и предци, сме обидили теб, твоите роднини и предци с мисъл, дума, действия или дела от началото на нашето сътворение до днес, ние молим за твоята прошка …

Нека тя изчисти, пречисти, освободи и премахне всички отрицателни спомени, блокировки, енергии и вибрации, и нека преобразува тези нежелани енергии в чиста светлина …

И нека стане според думите ми!

Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 16:53 от Анонимен

# 439
Благодаря ти, но не е това. Здраве да е  Wink

# 440
Благодаря облачето хей  bouquet Успокоих се и нещата се подредиха.
Използвах и метода Хоопонопоно, като подредих думите така

Съжалявам - насочено към мен, съжалявам за това, че подложих себе си на тази негативна ситуация
Прости - към насрещната страна, прощавам ти, че се държа така
Обичам те - към себе си
Благодаря - към света, околните и себе си, заредено с положителна енергия

# 441
  • на Мелмак
Здравейте вълшебници  Hug
Да споделя  Laughing
Миналата година пожелах нещо да ми се случи , което все ми беше на една ръка.
Започна да се случва , а аз му дадох срок до половин година да стане  Mr. Green.
Така... Съдбата ми го поднася половин година след срока , който дадох  Laughing
Вчера се усетих и ми стана смешно - доволна съм и повече такива срокове няма да поставям  bowuu
Ще искам нещата сега и веднага  Flutter

# 442
atari , чудесно!   Hug

# 443
Etty, това е прекрасно  bouquet .

# 444
  • Бургас
Привет дами и аз намерих старо листче с желания написани при новолуние преди няколко години сега какво да го правя

Peace

# 445
Привет дами и аз намерих старо листче с желания написани при новолуние преди няколко години сега какво да го правя
 Peace

Ако са се сбъднали, поливаш го с три капки масло от розмарин, слагаш го в съд с малко вода, перо от новоизлюпен гълъб, 3 сълзи /трябва да са естествени, а не получени с употребата на лук, например/. Оставяш го по пълнолуние три дни на лунна светлина, като по цяла нощ шептиш благодарност към Вселената за осъществяването. Накрая го изхвърляш в кофата за смет.

Ако не са се сбъднали ... Измисли си го ти.

Понякога истински се чудя хората мислят ли или напротив. И после защо врачка измъкнала цяло състояние да развали магия на някой си...

# 446
  • Бургас
 Laughing

bouquet

# 447
Като ви чета е идея да си видя старите желания. Може и да се е сбъднало някое.
А може ли да се пишат желания по всяко време? Или трябва да е по новолуние или пълнолуние?

Някой назад отбеляза, че желанията трябва да са доста точни. Защото едното ми се изпълни скоро, но не съм уточнила някои неща  Joy Хак да ми е  hahaha

# 448
Elora Danan, важно е с каква цел пишеш- искаш да придобиеш или да се разделиш с нещо.

# 449
Здравейте, радвам се, че открих темата.
Надявам се да ме приемете във вашата група.

От около 3 години, чета литература на тази тема, ходя по семинари, използвам техники и практики и т.н.

Станала съм истински мастер и привличам каквото си пожелая с лекота!
Надявам се да обменяме интересна и полезна информация!
 bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт