Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 297
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Браво на теб!
Хайде сега да ни споделиш някоя техника?

# 451
  Елора, прочетох,че "Желанията трябва да са доста Сочни" и много ми хареса.

# 452
  Елора, прочетох,че "Желанията трябва да са доста Сочни" и много ми хареса.

Joy

Ама ако трябва и сочни ще ги направя, няма проблем  smile3532

# 453
  • Costa Rica
Здравейте вълшебници  Hug
Да споделя  Laughing
Миналата година пожелах нещо да ми се случи , което все ми беше на една ръка.
Започна да се случва , а аз му дадох срок до половин година да стане  Mr. Green.
Така... Съдбата ми го поднася половин година след срока , който дадох  Laughing
Вчера се усетих и ми стана смешно - доволна съм и повече такива срокове няма да поставям  bowuu
Ще искам нещата сега и веднага  Flutter
Това е, защото си се отказала от желанието. Май това е цаката на фействането - пожелаваш, пускаш на воля и не му дишаш във врата.

# 454
  • на Мелмак
Не. Не съм се отказала.
Получи се половин година след това , което бях заявила.

# 455
То не че се отказваме, а по-скоро не мислим за тях.
Поне аз съм така. Пиша ги и после не ги мисля. Върша си нещата от ежедневието.

# 456
  • Costa Rica
То не че се отказваме, а по-скоро не мислим за тях.
Поне аз съм така. Пиша ги и после не ги мисля. Върша си нещата от ежедневието.
Да де, това имах предвид.
Но пък при мен нещата се случват само ако си кажа "майната му, и така съм си добре".

# 457
  • София близо до Витоша
Обикновено когато искаме нещо много силно, не се случва в момента, когато си кажеш.......то става.

Аз се опитвам по обикновени неща да ме правят щастлива-напр. аз, децата ми, семейството, да задържа тези приятели които в момента са до мен. С времето видят, че насила нищо не става и обикновено когато искам нещо силно, то никога не се сбъдва. Оставям го във времето и то намира момента когато да се появи.

Или не когато ние искаме,а когато трябва да стане. #2gunfire
Сега искам само и единствено здраве и хубави моменти, да се намеря работа и да имам собствен дом.
Миналата и тази година се случиха едни неприятни инциденти с малката ми дъщеря и си дадох сметка за много неща. За N-ти път осъзнах че тези малки принцески са най-важното и хубаво нещо в живота ми.

Пожелавам Ви хубава вечер и само хубави неща да ви се случват bouquet Hug

# 458
Момичета кога е хубаво да се започне ново нещо. Трябва ли да се съобразявам с луната. Сега подходящо ли е.

# 459
  • Costa Rica
Най-добре е при растяща луна, веднага след новолуние. През ноември май ще е на 11-ти.

Но винаги можеш да си кажеш "Днес е подходящ ден за започване на нещо ново". Laughing

# 460
  • на острова на мечтите
Момичета кога е хубаво да се започне ново нещо. Трябва ли да се съобразявам с луната. Сега подходящо ли е.
Делфина вече ти е дала отговор. Зависи обаче, какво точно исакш да започваш. От каква важност е за теб новото нещо. С каква трайност се предвижда да бъде-женитба, раждане на дете, нова работа и тогава май ще е добре да се планира с повече грижа.
Аз напоследък съм вълмо от напрежение! Не знам с какво привличам неприятностите, но ще гледам да си кача гръмоотвод, защото съм на път да разруша нещо! А може и себе си. В подобни моменти съм някакси склонна да карам с доста висока скорост, да се надбягвам с бързи коли, да изпреваравм на забранени места и днес една колежка,която е карал кротко зад мен, ми се скара, че моето си е един вид  безотговорност в най-чист вид(изпреварих един джип на баир с двойна непрекъсната линия).Досрамя ме! Отивам да медитирам!

# 461
  • на Мелмак
Човек има нужда да избие стреса - но все пак умната , иди в боксова зала и удряй крушата  Peace
По безопасно ще е за теб и околоните  Wink

# 462
  • на острова на мечтите
Човек има нужда да избие стреса - но все пак умната , иди в боксова зала и удряй крушата  Peace
По безопасно ще е за теб и околоните  Wink
bouquet много отдавна си мисля точно за боксова круша. Обаче и с медитация успях да се справя.

# 463
  • на Мелмак
Вчера поръчах на ММ да ми купи - той ме обяви за луда  Joy

# 464
Вчера поръчах на ММ да ми купи - той ме обяви за луда  Joy

Кажи му, че ще използваш него за боксова круша, докато не ти купи  tooth

Общи условия

Активация на акаунт