Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 281
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • на острова на мечтите
Вчера поръчах на ММ да ми купи - той ме обяви за луда  Joy
Ми аз затова и нямам боксова круша Crossing Arms
Вчера поръчах на ММ да ми купи - той ме обяви за луда  Joy

Кажи му, че ще използваш него за боксова круша, докато не ти купи  tooth
Joy Joy JoyСтрахотен довод!

# 466
Един от добрите методи на неорайхианците е боксовата круша, или възглавницата, така, че удряйте смело.

# 467
  • на острова на мечтите
Един от добрите методи на неорайхианците е боксовата круша, или възглавницата, така, че удряйте смело.
Thinking newsm78 Моля превод. Кои са неорайхианците? "Райх"- това ли е ,за което ми иде на ум?!
Иначе идеята за възглавница е много икономична и мъжо рече "ДА!" Joy
И след като се нервих толкова много напоследък , се взех в ръце и реших, че хем няма смисъл, хем не е никак здравословно. А и защо съм наредила толкова много книги на рафтовете и толкова материал на компютърният екран, след като не знам да го прилогам в действие. И в същият момент се изпълних с мир и спокойствие! А и като се връщам назад в мислите си и обобщавам преживяното, всичко се е случило, за да ми помогне да се закаля и да разбера, че имам много повече потенциал, отколкото съм пердполагала. bouquet
Приятен ден!

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 10:51 от danilu

# 468
  • Sofia
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D0%BB%D1%85%D0%B5%D0% … D0%B0%D0%B9%D1%85 - Вилхелм Райх - заповядай информация  Peace

# 469
  • на острова на мечтите
Thinking newsm78 Моля превод. Кои са неорайхианците? "Райх"- това ли е ,за което ми иде на ум?!
Иначе идеята за възглавница е много икономична и мъжо рече "ДА!" Joy
И след като се нервих толкова много напоследък , се взех в ръце и реших, че хем няма смисъл, хем не е никак здравословно. А и защо съм наредила толкова много книги на рафтовете и толкова материал на компютърният екран, след като не знам да го прилогам в действие. И в същият момент се изпълних с мир и спокойствие! А и като се връщам назад в мислите си и обобщавам преживяното, всичко се е случило, за да ми помогне да се закаля и да разбера, че имам много повече потенциал, отколкото съм пердполагала. bouquet
Приятен ден!
bouquet HugБлагодаря! Ще надникна.

# 470
  • на острова на мечтите
Ура! Успях да намеря негов текст на руски! Утре ще чета! Благодаря ви,момичета! Обичам ви!

# 471
Здравейте, може ли да се включа при вас Simple Smile от вчера ви чета и... сте прекрасни! Търсих си ритуал за намиране на работа.. а открих още много за всякакви неща!

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 11:21 от morella allan poe

# 472
Относно намирането на работа и всякакви желания ще споделя нещо, което съм пропуснала.
Става въпрос за Кубера мудра.

http://zdravivsekiden.com/kubera-mudra/

Върши работа. Пробвала съм го за различни дреболийки и върши работа. Даже чак чудеса са ставали.
Нямам време да обяснявам сега. Вечерта ще разкажа по-подробно случки.
И известно време я ползвах за работа. Отне 3 месеца, но защото аз не търсих, имах други задачи.
После като почнах хопономото, на другия ден ме извикаха на интервю и ме взеха веднага. Работа която не съм предполагала, че ще ми допадне и е с почти същото заплащане, което поисках + готини колеги и коректен работодател. Защото предишната ми беше ад под небето.
Та комплексно сигурно е станало. Писала съм желание + куберата + може би хопонопоното  newsm78

# 473
Относно намирането на работа и всякакви желания ще споделя нещо, което съм пропуснала.

Върши работа. Пробвала съм го за различни дреболийки и върши работа. Даже чак чудеса са ставали.
И известно време я ползвах за работа. Отне 3 месеца, но защото аз не търсих, имах други задачи.
После като почнах хопономото, на другия ден ме извикаха на интервю и ме взеха веднага. Работа която не съм предполагала, че ще ми допадне и е с почти същото заплащане, което поисках + готини колеги и коректен работодател. Защото предишната ми беше ад под небето.
Та комплексно сигурно е станало. Писала съм желание + куберата + може би хопонопоното  newsm78

Благодаря, благодаря! Гледам веднага. Аз вчера си залепих пеликана .. дори си изтеглих приложение на телефома - компас D: за да определя която стена е север.

Трябва ли да описвам точно какво искам.. смисъл каква работа?

# 474
Скрит текст:

Та комплексно сигурно е станало. Писала съм желание + куберата + може би хопонопоното  newsm78

Благодаря, благодаря! Гледам веднага. Аз вчера си залепих пеликана .. дори си изтеглих приложение на телефома - компас D: за да определя която стена е север.

Описваш най-подробно. Че иначе нейно величество вселената може да ти прати нещо не много приятно.
Студентка съм и на 4 часа си търся. Аз написах, че искам работа, която да върша с удоволствие.
Заради отвратителните ми предишни колеги и измамен работодател си научих урока. Добавих, че искам готини колеги и коректен работодател. Плюс добавих и заплащане. И него го получих. Е само с 20 лева по-малко, но няма да издребнявам.  hahaha
Внимателно си напиши желанието, после използвай мудрата и хоопонопоното /ич не ми дреме дали го пиша правилно  Mr. Green/
Пеликана аз не съм го пробвала и не мога да кажа нищо за него.
Естествено след като си пожелаваш желанието трябва и да търсиш.

# 475
Скрит текст:

Описваш най-подробно. Че иначе нейно величество вселената може да ти прати нещо не много приятно.
Студентка съм и на 4 часа си търся. Аз написах, че искам работа, която да върша с удоволствие.
Заради отвратителните ми предишни колеги и измамен работодател си научих урока. Добавих, че искам готини колеги и коректен работодател. Плюс добавих и заплащане. И него го получих. Е само с 20 лева по-малко, но няма да издребнявам.  hahaha
Внимателно си напиши желанието, после използвай мудрата и хоопонопоното /ич не ми дреме дали го пиша правилно  Mr. Green/
Пеликана аз не съм го пробвала и не мога да кажа нищо за него.
Естествено след като си пожелаваш желанието трябва и да търсиш.

Търся .. трърся. всеки ден. Близо месец.. и вече ми писва да ми звънят от разни гадни корпорации, които искат да те използват докато можеш да мърдаш. Или изобщо да не ми звънят, макар да отговарям на изискванията. Правя Кубера мудра.

# 476
Елора, накрая вече правилно си го написала  Hug Laughing шегичка Simple Smile
В темата за астрология отговориха ли ти?

Съвсем скоро, прясно прясно съм с още една година отгоре Simple Smile От няколко години все около рождения ми ден (по-скоро малко преди него) се случва някакъв здравословен проблем. Сега пак съм с такъв, но поне лек и по-скоро обичаен. Много ми се иска да прекъсна тази серия вече...

Също да ви попитам нещо. Ако приемам теорията, че зад всяка болежка стои някакъв психически проблем, какво да правя с моята (вече едва ли не хронична) кашлица/бронхит? ОК, прочетох какво може да означава - неизказан гняв, дълготрайни претенции, невротична атмосфера. Но от там насетне? Да опитам да "изкажа" гнева си? Или просто да приемам всичко спокойно, че да няма място изобщо за гняв? Да опитам да разбера кои са евентуално тези претенции? На пръв поглед не мисля, че живея нервно, ама знам ли и аз вече  Laughing

# 477
Елора, накрая вече правилно си го написала  Hug Laughing шегичка Simple Smile
В темата за астрология отговориха ли ти?

Съвсем скоро, прясно прясно съм с още една година отгоре Simple Smile От няколко години все около рождения ми ден (по-скоро малко преди него) се случва някакъв здравословен проблем. Сега пак съм с такъв, но поне лек и по-скоро обичаен. Много ми се иска да прекъсна тази серия вече...

Също да ви попитам нещо. Ако приемам теорията, че зад всяка болежка стои някакъв психически проблем, какво да правя с моята (вече едва ли не хронична) кашлица/бронхит? ОК, прочетох какво може да означава - неизказан гняв, дълготрайни претенции, невротична атмосфера. Но от там насетне? Да опитам да "изкажа" гнева си? Или просто да приемам всичко спокойно, че да няма място изобщо за гняв? Да опитам да разбера кои са евентуално тези претенции? На пръв поглед не мисля, че живея нервно, ама знам ли и аз вече  Laughing

Отговориха ми  Grinning
А за другото. Аз приемама теорията, че лошите емоции причиняват заболявания. Естествено има и други фактори. Но има истина в това.
Аз също съм с хронична кащлица и съм прекарала бронхопневмония, а сега пак имам пневмония.
И се чудя на каква емоция отговаря вечно течащ нос  Joy Имах синузит преди години. Излекувах го горе долу с шмъркане на вода и сол. Главоболията минаха, но си остана вечната хрема, която зимата е силно изразена. Лятото почти я няма.
А на мен от стрес ми се разболя щит. жлеза. Но стресът съпътства живота на всеки човек. Не е нещо, което можеш да избегнеш.

Сега за Кубера мудра. Естествено не всичко ми е ставало. Но съм имала направо чудеса.
Като бях на морето трябваше да купя карта за пътуване за която ми казаха, че не връщат парите ако се откаже човек. Обаче се оказа, че не ми върши работа.Пътувах в автобуса с намерението да говоря все пак с фирмата и си правех мудрата. Като слязох бях твърдо убедена и уверена, че те са длъжни да ми върнат парите. А те пари не връщат. Влизам аз и високомерно и нагло казвам, че тази карта не ми върши работа и си искам парите. И те викат "Добре, ще ви ги върнем"  Laughing
Друго. Преди да отида на морето за 20 дни направих мудрата с голямо желание този път на морето да има повече вълни. Много ги обичам, а от едно 20 години като ходя и все е кротко това море. И желанието ми се сбъдна. За 4-5 дни морето беше супер бурно, особено първиет два дни. Такива вълни не бях виждала. Мятах се като луда срещу вълните, а те ме събаряха и ме въртяха. Бях първата, която посмя. Като отидох на плажа в морето нямаше никой, всички си бяха на брега. Като тръгнах към морето ме гледаха странно. После ми гледаха цирковете 10 минути, не издържаха и почти всички влязоха  Mr. Green По едно време замалко да се удавя, излязох да се успокоя и пак си влязох.
Също така мудрата ми върши невероятна работа за изпити. На един много труден изпит трябваше да четем материал към 300 страници. Аз оттук, оттам прочетох, направих мудрата. На другия ден преподавателя ми задаваше въпроси само за главите, които бях изчела.  Shocked
На друг тежък изпит на който не можех да науча нищо /счетоводство  Sick/ изкарах двойка на първия изпит. Не бях правила мудрата. Минават три дни през които се опитвам да науча нещо, но не мога да запомня тези глупости и от всичкото четене нищо не остана в главата ми. Направих мудрата вечерта, като наум си казвам желанието. На другия ден /изпита е тест на компютър/ сядам да го правя  и се оказва, че ми се пада бъгнат комп. Тоест с предварително решени задачи  Joy Изкарах шестица. Много бях щастлива.
И други моменти има с тази мудра, но сега не се сещам.

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 17:38 от Elora Danan

# 478
  • на острова на мечтите
Елора, благодаря за мудрата! Ще я ползвам само за важни неща! Wink Не е честно да мамиш на изпит Naughty Joy Шегувам се!
Здравейте, може ли да се включа при вас Simple Smile от вчера ви чета и... сте прекрасни! Търсих си ритуал за намиране на работа.. а открих още много за всякакви неща!
Добре дошла! Надявам се тук да ти топло и уютно! И успех за работата.
С.О. около рожденните дни винаги се заплитат ситуациите около нас! А ходи ли на доФтор заради кашлицата?! Не я оставяй да стане хронична! За хроничните заболявания няма лечение! Не си търси обяснения, ами започни лечение със синап, билки, напи и се прегледай сериозно!!!!!

# 479
Елора, благодаря за мудрата! Ще я ползвам само за важни неща! Wink Не е честно да мамиш на изпит Naughty Joy Шегувам се!

Да бе да, да си го влача 2 години ли  Joy
Другата година пак ще имам подобна дисциплина при същия професор и смятам да седна на същия компютър и да си правя мудрата естествено. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт