Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 274
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
Искам да споделя, че дафиновият лист в протмонето действа! Правя го за пръв път. Не изкарвам пари.. за момента, но намирам по пътя и харча, а те не свършват от протмонето ми.
Тоест аз .. за пръв път правя ритуал.. :3 и съм много радостна хаха
Сега се чудя къде другаде да го пъхна тоя дафинов.. наредих около вратите и прозорците.. и сготвих зеле. Някой ми беше казал в гащите Grinning но мисля, че беше шега..

# 481
Искам да споделя, че дафиновият лист в протмонето действа! Правя го за пръв път. Не изкарвам пари.. за момента, но намирам по пътя и харча, а те не свършват от протмонето ми.
Сега се чудя къде другаде да го пъхна тоя дафинов.. наредих около вратите и прозорците.. и сготвих зеле. Някой ми беше казал в гащите Grinning но мисля, че беше шега..

Joy Joy Joy

Чувала съм за люспа от шаран, но за дафинов лист не съм чела. Я кажи как така не свършват? По колко намираш моме?  Mr. Green
Ще си пъхна и аз. Ама те са чупливи да му се невиди  newsm78

# 482

Joy Joy Joy

Чувала съм за люспа от шаран, но за дафинов лист не съм чела. Я кажи как така не свършват? По колко намираш моме?  Mr. Green
Ще си пъхна и аз. Ама те са чупливи да му се невиди  newsm78
За люспа от шаран Grinning ами сложих си един в протмонето и оттогава съм намерила 2 и 5 лв. на различни места по улицата и в протмонето си намерих още 20.. които се появиха от някъде. Сложила съм си един дафинов там да си седи. Но се надявам скоро да започна да припечелвам Grinning не само да намирам.. направих мудрата днес.. 2 пъти по 3 на глас... четейки. За пръв път правя ритуалчета.. защото винаги ме е било страх да не объркам нещо.. но много ми харесва :d чувствам се вълшебница хаха Simple Smile))) И когато ползвам книги за отговор на някакъв въпрос или просветляването ми в някаква ситуация.. винаги излиза много точен отговор :3

# 483
Ще взема  и аз да сложа едно дафиново листче  Grinning Обичам да намирам пари на улицата  Party

# 484
  • София
Много благодаря за мудрата.Вчера я направих и имаше мигновен резултат.
Дафинов лист и аз имам в портмонето, освен това периодично поръсвам парите които са в него с канела.

# 485
Danilu, не съм ходила на лекар. Започнах да си пия това, което ми изписаха февруари месец тази година, когато бях по същия начин. Мисля, че се подобрявам, но ако видя, че не са добре нещата, ще ида да ми изпишат следващото по скалата - антибиотик. Така правят те Simple Smile
Просто започвам да виждам една закономерност и периодичност в моето кашляне  #Crazy затова си мисля, че е добре да се обърна към търсене на причината и да не позволявам да се стига до него.
Елора, ще прегледам мудрата. Благодаря! Фен съм им Simple Smile И много интересни неща си разказала Simple Smile
Преди няколко страници стана въпрос за зареждане на портмонето със зарядно за телефон - действа Simple Smile аз го правя много рядко, ако се сетя някога си. Но винаги после получавам неочаквана сума, която да попълни портмонето. Дори и символична. За дафинов лист не знаех, но може и да пробвам някой път.

# 486
  • София
Момичета,здравейте!Отдавна следя темата,но сега се осмелявам и аз да пиша.Просто психически се чувствам срината.Накратко ще ви разкажа защо и нека получа съвет как да излезнем от този порочен кръг с мъжа ми.Става въпрос за следното-с мъжа ми живеем на семейни начала,младо семейство сме с дете на 2 години,но каквото и да правим,както и да постъпваме все не ни върви ама в буквалния смисъл на думата в абсолютно нищо не ни върви като хората за постигане на целите ни.Ако седна да ви разказвам какви абсурди ежедневно ни се случват няма да ни повярвате,мъжа ми е смазан психически ,аз също а имаме малко дете не можем да се откажем да се борим,но както казват хората:"Каквото и да правим все вратите ни са затворени,на карък ни е всичко".Дъвка да си купим през 100 препятствия трябва да преминем.
Посъветвайте ме как да "отключа късмета ни",моля ви!

# 487
  • София
Аз бих започнала с нагласата.Позитивното привлича позитивно и обратното.
Вечер и сутрин "Отче наш"и задължително Благодарност дори и за незначителните неща в живота ни.

Това ми помага на мен,но нека и другите момичета се включат.Непременно промени настройката трудно е, но не и невъзможно. Hug

# 488
  • София
Точно тези неща,които ме посъветва ги правя ежедневно,а отскоро да благодаря и за незначителното,но забелязвам,че все едно животът с още по-голяма сила минава през нас.
Аз съм голям ентусиаст,положителен човек,но тези неща ме очудват,че вместо по-добро, обратното става ..

# 489
Кате,
аз лично бих помолила да ни почетат за късмет в три църкви.
Или попитайте отчето какво друго може да се направи - имам предвид маслосвет, водосвет и т.н.

Иначе първото което ми идва на акъла, е че има някаква магия, но истината е, че на човек така му е най-лесно да мисли.

# 490
  • София
Честно казано и аз съм си мислила,че може магия да има,но все си казвам,че Бог ще убие всичко лошо...

# 491
Честно казано и аз съм си мислила,че може магия да има,но все си казвам,че Бог ще убие всичко лошо...
Така е. Затова накарайте отчето да ви чете Киприяновите молитви. Доколкото знам са най-силни когато се четат от свети човек. Но нищо не пречи и ти сама да си ги четеш, като запалиш тамян, четат се в четвъртък.
Аз на твое място бих окадила и къщата със свещеник. Но по-добре си питайте него, кажете му че се съмнявате в нещо подобно и да ви даде акъл как да постъпите.

# 492
Дафинов лист и аз имам в портмонето, освен това периодично поръсвам парите които са в него с канела.
Защо ги поръсваш с канела? Simple Smile

# 493

Радвам се  Hug

Ще сложа аз дафинов лист, защото зареждането хич не помогна.  Mr. Green

# 494
  • София
Защо ги поръсваш с канела? Simple Smile

Канелата,босилек,бергамот,портокал,бор,кедър,пачули-аромати привличащи пари.

Общи условия

Активация на акаунт