Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 174
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Тази мудра ще ни помогне ли по въпроса с тероризма и войните  Sad

# 601
Не знам, но нищо не пречи да пробваме няколко човека да я правим 2 пъти на ден.

# 602
Абсолютно!
На хората може да им изглежда абсурдно, но когато се впрегнат мислите на много много хора за едно и също нещо, става могъща сила!

# 603
Другия начин е на Дънов. Леля ми каза за този метод.
Затискам едната ноздра, вдишвам бавно през другата, затискам ноздрата през която съм вдишала и издишвам през вече освободената ноздра. После последната ноздра през която съм издишала вдишвам и така ...
Пробвай ако искаш Hug

много е добро за успокояване и прочистване на съзнанието
не е по Дънов, йогийско дишане е - нади шодан праняма
http://www.artofliving.org/bg-bg/yoga/breathing-techniques/alter … hing-nadi-shodhan

# 604
Абсолютно!
На хората може да им изглежда абсурдно, но когато се впрегнат мислите на много много хора за едно и също нещо, става могъща сила!

Ми дайте да се разберем ако искате. Утре примерно в 8 сутринта и в 8 вечерта. Не отнема много.
И ако ще го правим да казваме едно и също. Така може би ще бъде и по-силно.
Отивам на работа, а вие измислете желанието. Аз съм забравана и затова ще си навия жи си ема  Simple Smile
Другия начин е на Дънов. Леля ми каза за този метод.
Затискам едната ноздра, вдишвам бавно през другата, затискам ноздрата през която съм вдишала и издишвам през вече освободената ноздра. После последната ноздра през която съм издишала вдишвам и така ...
Пробвай ако искаш Hug

много е добро за успокояване и прочистване на съзнанието
не е по Дънов, йогийско дишане е - нади шодан праняма
http://www.artofliving.org/bg-bg/yoga/breathing-techniques/alter … hing-nadi-shodhan
Не съм добре с инглиша, но ще се помъча със статията. Тамън ще задобрея  Mr. Green
А не знам дали е от Дънов или не. То Дънов със сигурност не го е измислил.  Laughing
Леля ми го каза. Ама тя толкова книги на такава тематака е чела, че е обърква кой какво е казал.

# 605
  • София
Съгласна съм.Давайте думичките. Hug

# 606
Ми дано да го формулирам добре. Ще се опитам да е кратко и ясно.

"Искам тероризма и войните да спрат, да има мир и любов между всички хора и всички мюсюлмани да се върнат по родните си страни"

Така става ли?

Утре сутринта ще направя мудрата в 8 и вечерта също в 8.
За петък няма да мога в 8. Почивен ден ми е тогава се наспивам до към 10  Embarassed

А дали ще има ефект, ако не я правим в еднакви часове, а кой когато може.  newsm78

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 23:45 от Elora Danan

# 607
Благодаря ви  bouquet. Мисля, че са добре думите.
Ще разгледам днес как точно се прави и ще се опитам да я направя довечера в 8  Hug Hug Hug

# 608
Нали не е желателно да бъде,"искам да",а "вече е".Нещо такова:"Живея в свят на мир и любов","В живота ми цари мир и любов","Животът ни е прекрасен и безопасен". newsm78
Може и да бъркам.Простете  Hug

# 609
Нали не е желателно да бъде,"искам да",а "вече е".Нещо такова:"Живея в свят на мир и любов","В живота ми цари мир и любов","Животът ни е прекрасен и безопасен". newsm78
Може и да бъркам.Простете  Hug

Ох верно  Laughing
Но на мен ми се е случвало поне с тази мудра като използвам искам пак да ми се сбъдват желанията  newsm78
Даже помня чудото което ми се случи на един от изпитите, желанието ми беше с искам.
Абе кой както му хареса.

"Живея в прекрасен свят без тероризъм и войни. Има мир и любов между всички хора по света и всички мюсюлмани са в родните си земи"

И така може  Thinking

# 610
Elora Danan Heart Eyes,нека и други момичета ако искат да допълнят.Иначе съм съгласна и ще участвам.Да бъде най-доброто за мен,семейството,близките ми и всички останали,без никой да пострада.Да бъде  Praynig

# 611
  • Добрич
И аз се включвам!  Hug

# 612
Мир, любов, благополучие по цялата Земя!  bouquet

# 613
Остава да се разберем за времето.

# 614
Присъединявам се за довечера в 8 Simple Smile дано да не забравя hahaha

Общи условия

Активация на акаунт