Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 154
  • 722
  •   1
Отговори
# 660

Тази си я правя при всеки удобен момент, и днес когато пътувах за интервю, и вчера, преди да заспя , и когато искам много силно нещо  Hug

# 661
Зизу
Поточе
tsvetelina83
Аз точно за близки хора имам в предвид. За другите на хабя енергия. Ако всеки се научи да анализира първо собственото си държание, може би ще е по лесно общуването. Преди и аз мога да кажа, че бях така, но се научих да критикувам първо себе си в ситуациите, които се случват.

# 662

Тази си я правя при всеки удобен момент, и днес когато пътувах за интервю, и вчера, преди да заспя , и когато искам много силно нещо  Hug

Я кажи конкретни резултати  Grinning

# 663
Все още няма резултати  Confused

# 664
Здравейте момичета, върнах назад в темата, но не можах да намеря при новолуние след сбъдване на желание какво се правеше с листчето? Благодаря предварително  Simple Smile

# 665
Каквото ти е на сърце. Аз лично го горя и благодаря на Вселената,  дори и да не се е случило нищо от написаното. Peace

# 666
Все още няма резултати  Confused

Странно, при мен се получава почти всичко.

# 667
Сори за двойния пост.
Мудрата пак ми помогна. Имах тежък изпит. Учих разбира се. Правих мудрата.
Тежък ден и много странен, но изкарах шестичка.  Sunglasses
А сега се оказва, че ядовете,които имах всъщност ми помогнаха.
Мудрата знае какво да прави  Mr. Green

# 668
С повече търпение, упоритост, всичко се постига. Аз я правих мудрата последно когато пътувах в трамвая на път за среща - интервю за работа,  Praynig

# 669
  • на острова на мечтите
Колко се радвам, че пак съм сред вас. Напоследък все не ми остава време да ви прочета. Не успях да си напиша дори желанията,ама нейсе. Това, което ми е нужно ще се изпълни само.
За поведението на хора, които все гледат да обвинят някого в нещо, което не е станало, ами , срам не срам, май и аз понякога използвам тази техника. Искаме да държим чисто подсъзнанието си и си намираме някой, който да ни е виновен. Когато става въпрос за близки хора, е там е по-болезнено. Или се свиква със ситуацията, или трябва да се свикне. Ако някой няма желание за промяна нама как да стане.
Гуш на всички!!!!!

# 670
С повече търпение, упоритост, всичко се постига. Аз я правих мудрата последно когато пътувах в трамвая на път за среща - интервю за работа,  Praynig

Мудрата е почти като магическа пръчка за мен  Grinning
Но е много важно да вярваш. Първо, че мудрата ще помогне и второ, че ще постигнеш исканото. Съмнения не трябва да има. И трябва да се прави интензивно. Аз лично като си казвам желанието стискам силно пръстите. И ми е достатъчно желанието да си го кажа три пъти. Може да съм на спирката или в автобуса.
Абе чудя са дали да не я вмъкна преди да си купя билетче от нациналната лотария  Mr. Green Rolling Eyes
Често вечерно време като се прибирам от работа, изпускам автобусите и вървя над 20 минути пеша, а съм изморена и ми е студено. Утре преди да тръгна ще я направя да ми дойде автобуса и да не го изпускам. Ще проработи, убедена съм.

# 671
Здравейте, от няколко дни се чудя и не мога да го измъдря.....Защо масово хората обичат да обвиняват винаги другите за нещастията в живота си, за  неуспехите си? Изобщо за това, което им се случва и са недоволни. Толкова ли е трудно да анализираш първо себе си, вместо да търсиш вина в другите? Та нали всички сме свободнини имаме право на избор!?! Не се ли случва нещо в живота ни, в повечето случаи защото ние сами сме направилинтози избор?
Първата ми мисъл беше, че защото на пръв поглед точно друг им е виновен Simple Smile например разсъждават така - аз какво съм виновен, че касиерката е имала лош ден и си го изкарва на мен?

Тук ли някой попита за "нещо" срещу зависимости?

Последните дни разглеждах първи пост и си отварях да чета стари теми. Интересуваше ме темата за изобилието и попаднах на обширни мнения от Винце и mimina. Толкова приятни за четене, толкова "леки" и ми стана много хубаво! По принцип не правя някакви ритуали освен зарядното в портмонето. Но прочетеното през последните дни ми припомни колко съм благодарна за всичко, което имам и ми се случва. Първо започнах само мислено, но имах нужда и да го напиша. И така - като имам време, ще си пиша за какво благодаря от цялото си сърце! Просто се замислих, че аз наистина съм мнооого благодарна и щастлива от това, което имам и ми се случва, от хората, които са до мен.
Попреглеждам и таблицата на Луйз Хей за болестите.
Какво да ви кажа - както имах трудни (в моята глава) дни, така изведнъж ми олекна и се усетих, че всъщност всичко е хубаво!
При мен винаги парите са сякаш изчислени до стотинка. Не са липсвали  фрапантно, но не мога да кажа и противоположното. Затова ми се иска да променя някои нагласи и се надявам да се похваля скоро още повече изобилие и спокойствие за осигуряване на детето, на семейството, на приятелите. Обичам да купувам и да правя подаръци. Дано имам повече възможности за това Grinning
След няколко месеца ще търся нова работа и мисля да пробвам нещо за привличането на най-подходящата и интересна за мен. Чудя са дали да започна от по-рано, че да има време да се задвижи Grinning или да изчакам моментът, в който реално ще търся работата. Чe да не вземе да се появи рано, когато не ѝ е времето  Laughing Май второто е по-добре.
Благодаря ви, че темата все още съществува. Макар и търпяла мнооого промени през годините.

# 672
С.О.
аз бях,аз питах.Веднага ми отговори Облачето Хей,и за сега имам направен един ритуал и една молитва.Ако знаеш нещо каквото и да е,приемам всякакви идеи.Благодаря  Hug

# 673
Всъщност не знам нещо конкретно, което да споделя... Но си спомних запитването и се замислих дали не остана неотговорено.
Мисля, че молитвите са силни! Продължавай и всичко ще бъде наред  Hug преди в темата се споменаваше и за говорене с висшият Аз на някой човек. Може да го помолиш да прекрати порока. Поразгледай, ако ти е интересно, може и да ти допадне.

# 674
На Коледа е пълнолуние. Щемправите ли по специални ритуали.Sad

Общи условия

Активация на акаунт