New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 840
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
И аз препоръчвам пробиотик. Давам Протексин рестор бейби или Биобаланс бейби. Краен вариант е АМ Фризовом.Скорошно оздравяване Pakris!

# 196
  • Варна
Благодря ви момичета, а как се дава прахчето, в ам ли?

# 197
Благодря ви момичета, а как се дава прахчето, в ам ли?
За линекс-а - педиатъра ми каза в малко вода и да давам преди хранене,но Дани не искаше вода и започнах да го слагам в АМ

# 198
  • София
Здравейте момичета, не съм писала цяла седмица, че бях в Благоевград при мама и не ми оставаше време за писане, само четях.

Pakris, дано се оправяте бързо и ти и бебчо и пак да продължите с кърменето.

Митачето също много го тормози жегата. Започна да хапва по-често и по-малко. Вечер е много кисел, трудно заспива. В Благоевград температурата вкъщи стигаше до 30 градуса без климатик и пускахме по малко, че не се издържа.
Иначе все още не се е обърнал, вече прави опити и се надявам скоро да има резултат. Започна обаче още повече да си яде ръцете и лигавника. След ядене веднага си напъхва ръцете в устата и си дъвче пръстите. От няколко дни е много смешен, научи се като му се спи да си завива лицето с пеленката Simple Smile

# 199
Ниска активност,момичета! Къде ходите в тези жеги? Аз имам проблем с палеца на крачето на бебо. Явно нокътчето му прави беля и му е зачервено и малко подуто пръстчето от едната страна. Правя компреси от спирт и риванол,сменям после с Ихтиол,мажа и с Гентамицин,но още не се е оправило. Четох рецепти за каша с брашно,за слагане на домат или локум и ако някой ги е пробвал да сподели. А  пък доколкото виждам връхчето на нокътя не е  забито в месото....

# 200
  • Варна
Меги, и на моя Явор е същото. Казаха ми нищо да не правя.

Аз съм по добре и се надявам утре да ме изпишат, че с тая помпа се мразим взаимно. За обръщането - обръща се, но за да заспи да кажем. Иначе и ние сме колкото можем навън, сутрин до къмм 12ч и после от 16ч по сенките и като подухва е добре, но вярно, че в тоя зимен кош се спарва и цялото боди е вир вода а под главата му локва... Постоянно го преобличам. Вкъщи си го кърмя гол, завивам го с чаршафче.

# 201
меги791, домат съм слагала точно на пръст на крака, заради забит нокът, но имаше гной, а доматът е точно за това-да изсмуква гнойта, доволна бях-имаше ефект.
Ниска е активността тук-да, във фейс групата сме по-активни.

# 202
megi791, и при моето бебче беше така палчето още преди първото рязане на ноктите. Да ти кажа, реших да го изчакам и наблюдавам след рязането, защото при допир не реагираше, което ме наведе на мисълта, че не го боли и след до няколко дни изчезна.
Дано не ви създава проблеми и се оправи бързо. 

# 203
Имам проблем с къпането на Дани-в началото се къпеше във ваничката с голям кеф,от 10-Ина дена обаче е кошмар-докато я сложа и започва един рев,но такъв,както когато иска да я вземат на ръце.С две думи-лигави се,не р от страх.Когато се дръпна да не ме вижда-млъква,като ме види-пак рев.Пробах по-рано,по-късно къпане,с играчки,с музика,не става.На какво може да се дължи това?Преди и харесваше.Не е защото и се спи,защото докато я извадя от ваната и започва да се смее и да си говори.

# 204
Може да е просто период това с къпането, а пък някои деца не обичат да ги къпят - например племенникът на мъжа ми ревеше доста дълго време при къпане. Да не се е стреснала нещо при някое къпане?

# 205
Аз все още не мога да ви намеря във фейсбук. Нещо не се получава.
Нослето на Яна започна да се пооправя, но вече като ме види с аспиратора и започва един рев... чак го докарва на не-не Simple Smile

# 206
АЗ да се разпиша тук !!! Много яко заглавие,супер е новата тема!!!! Браво !

# 207
Може да е просто период това с къпането, а пък някои деца не обичат да ги къпят - например племенникът на мъжа ми ревеше доста дълго време при къпане. Да не се е стреснала нещо при някое къпане?
Според мен не се е стреснала,като не ме вижда и се заиграва даже във ваната,в момента,в който ме види и се разплаква.Преди никога не е правила така...дано е период наистина.

# 208
  • Бургас
Хортон ,провери си мейла който си дала на Мацето. Пише,че ти е пратена покана. Провери и в папка СПАМ.

# 209
Нова темичкаааа  Shocked леллел от колко време не съм влизала... newsm78 Хайде записче и от мен,та да следя нещата

Общи условия

Активация на акаунт