New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 855
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мамчета, пиша много рядко но ви следя постоянно. Искам да ви помоля да ми помогнете в спечелването на един конкурс https://foto-app.appspot.com/app/foto/item/361358177390605/6188757843705856 . Битката е голяма. Предварително ви благодаря  #Crazy Peace

# 211
  • София
Привет, да се отчетем след днешната консултация. 3 дни преди 4тия месец Миташки вече е 6950гр и 66см. Сложихме синфлорикс и се поразплака малко, но се успокои бързо и сега сме вкъщи на пуснат климатик, че вече е много топло.

# 212
Тук активността е нулева ама аз тук ще споделя... Отлагаме отново ваксината за другата седмица поради горещините. Та вече ще сме на 4 месеца и ще слагаме първата доза хексацима. Не, че бързам да ми дупчат детето, ама като знам че изоставаме с 2 месеца от календара, някакси ми е притеснено, а и притеснението от вдигането на темература се налга да го изживявам преди всяко отлагане на поставянето. Хич не обичам такива неорганизирани неща... промени в отпуски, графици и незнам си кво и детето реално този месец и без консултация остана. Добре че си го тегля всеки ден у дома да не го мисля и това...

# 213
  • София
Аз за това не искам да отлагаме, искам ред на нещата, ама като не им знам вече и реда на нещата се нервирам също. Сега съм изнервена че не знам какво ще става утре, дали ще има, ако има каква ще е,  дали ще сложат две или една, дали ще ги сложи въообще, ще пътуваме и няма цял месец да ни има. Абе каша...

# 214
  • София
Не бой се, и ние отлагаме. Къде защото аз исках така, къде защото Вики беше хремава, педи реши да не бързаме. И щом тя не дава зор и аз съм ок.
Има и схема от 4-и месец. Аз се успокоявам най-вече с това, че ще хванем новата партида ваксини и се надявам да избегнем момента с "от това има, с това ще я дупчим тоЗи път"....

# 215
  • софия
Нашите ваксини ще са чак след 20 август.Досега има веднъж хексацим и два пъти синфлорикс.

# 216
Нашата ЛЛ има хексацима от месеци, не е било това под въпрос, ама това постоянно отлагане може да ме побърка. И сега като гледам прогнозитте хич и няма намерение да захлажда другата седмица, а ММ днес почива именно заради прословутото бучене, да не съм сама, а то.... оф както и да е.

В тия жеги човека увеличи пак нощните хранения, или по скоро си измести това от 21.00 часа в 1 и сега от 17 нататък може да не яде, ама като почне от 1, през 2.3 часа...
Ей как ги мразя тия жеги... лято... голям ад.. минала година точно по това време след трансфера чак невродермит си бях докарала от лежането и жегите...

# 217
Ние сложихме на 2-рия месец едната,другата я нямаше и от тогава насам няма ваксини, все ги чака нашата педиатърка. Как на едни места има на други не, голяма обърквация само ме карат да тръпна преди всяка консултация.

# 218
    И аз не обичам да отлагам каквото и да било. С ваксините, обаче, се наложи заради хремата на малкия. Дано да успеем да сложим в началото на август  за Хепатит В, че беше свършила при нашата доки и на 22.07. сложихме Пентаксим и Синфлорикс.Идеята беше след седмица и Хепатит В, но свършила.Днес е още по-топло и ще излезем чак довечера!

# 219
Така ние освен, че днес правим 4 месеца вече имаме и пъровото падане от шезлонха, хем бях до него. Рално падна от шезлонга на дивана и нищо му няма, ама удари 2 строфи рев да не взема да реша, че е голямо момче... Определно очите вече на четири и всички колани закопчани.

# 220
Така ние освен, че днес правим 4 месеца вече имаме и пъровото падане от шезлонха, хем бях до него. Рално падна от шезлонга на дивана и нищо му няма, ама удари 2 строфи рев да не взема да реша, че е голямо момче... Определно очите вече на четири и всички колани закопчани.
Ние вече имаме едно падане от шезлонга и едно "слизане" от шезлонга-втория път я хванах как се измъква от там с преобръщане и приплъзване,в резултат на което си спечели прякора Бебето беглец  Joy

# 221
  • София
Велинка, сваляй шезлонга от дивана че да не станв по зле.  Wink

На Калата му биха ваксините, дано да не вдига температура този път

# 222
Здравейте, днес бяхме на консултация. Яна Дундата е вече 7 кг и 62 см - на 3м. и 10 дни. Биха ни ваксини каквито има - Тетраксим и хепатит В. ЛЛ обясни, че от ХЕИ ги дават по списък и даже пише на кое дете каква ваксина. Предния път биха Пентаксим и Симфлорикс. Остава още два пъти - 1 многовалентна с пневмококова + пневмококова и хепатит В. Аз предпочитам да няма хексацима, че е много нова.

# 223
Да свалям, ама много ми е зловещо по пода да стои.Едно време не можеха да ме накарат да седна на стол или диван, все по земята се търкалях, ама сега откакто имам дом и чистя аз и виждам какви мизерии се търкалят по ламината, ми е супер гнусно. В нашите застлано от край до край не се виждаше прахоляка и космите, а сега като мразя килими не мога да се престраша малкия да го сваля долу... ама ще трябва.
Ние днес толкова сме активни, все едно за 1 ден порасна с 1 месец...

Браво на Яна! И мен не ми се иска хексацима, ако има начин бих купувала моно ваксини, ама доколкото чух - неможе.
Дано да не вдига Калоян висока Т, макар че не е ли "задължително" повишаването на Т, за да е успешна ваксинацията или аз пак някъде нещо не съм дочела?

# 224
  • София
Ами така растят бързо, щеш не щеш на земята ще е, като пропълзи нема да моеш да го спреш. Вдигна малко сега, много кисел е обаче този път. Реве и мрънка

Общи условия

Активация на акаунт