New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 842
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Да им се чудиш на шестте кила откъде вадят такива силни гласове Laughing
Нашата госпоИца откакто овладя обръщането от гръб по корем ,само така спи наобед и цялата вечер,притеснявам се не се ли схваща,не омалява ли... Rolling EyesПри някой друг да има подобни ситуации?

# 451
Каката спеше така от 3м някъде. Всъщност и до сега спи по корем, само дето в по нормална поза. Преди си сгъваше крачетата под корема и се надупваше като мравка Mr. Green. Мишето за сега не се е светнала, че може и така. Повечето пъти я заварвам напречно на леглото и на една страна Crazy. Кой знае какви ги върши по цяла нощ.

# 452
А това с надупването и при нас го има,поне да съм спокойна,че и при други се среща Crazy Laughing

# 453
О ние от първие ден на въртенето спим само по корем. Ако се обърка  да заспи на 1 страна на 5 та  минута пак е по корем. Така си обикаля цялата кошара и от време на време вдига дупето и спи и така.

# 454
  • София
Ооо, момичета, и моето като ревне - не пищи, не вика, но е едно такова мъченическо, сякаш я изтезава някой:( направо ми се къса сърцето Sad

Passiflora - Вики е същата, най-много се притеснявам, че не се ибръща съвсем по корем вечер, а настрани и спи върху едната си ръка. Ама си мисля, че ако тръгне да се схяаща, ще се обърне.
Иначе се обръща всякак, ама вечер ако се завърти по корем после насън не може да се обурне и обикновено се разревава.

От няколко дни обаче издава един много странен звук, сякаш е бебе зомби и мм нещо се притесни днес и май ще ходим при лл тези дни...

# 455
  • София
Ро3и какъв е този шум като зомби че ви притесни толкова? Много се шашкаш напоследък. Имам чувство че си постоянно във филма че нещо и става, а то просто детето минава през различни етапи от развитието. Първата година е страшно бурна за тях,всеки месец,  всяка седмица, всеки ден нещо ново им се случва. От два дни Калоянчо бие тупаници... смятай, бие се като Тарзан в гърдите, бие млякото с тупаници ако не иска да го пие. Шматка.  Wink  Та исках да ти кажа, отново, карай го по спокойно! Детето си е перфектно!

Ами Калоянчи има зъб! Чакам и втората единичка да пробие. Дано все така леко излизат и останалите.  Wink За справка, не е бил с температура, не е бил кисел, не е ревал през ноща.

# 456
  • Под кленовите дървета
Честити зъбета на Калата и нова фаза на ВикитУ Simple Smile
Ники спеше и той надупен до втората годиня. Сега спи като разпльокан октопод.

Мъжо претърпя инцидент понеделнишки и сега съм с три деца на главата. Почти не ходи че сряза малкият пръст на крака до кост и липсва кожата..баси...сега осъзнавам че се самоодра жив като в Игра на тронове.... така де сега и него го къпя.
Напоследък е лудница, но добрата новина е че днес взех книжкаааа от първи път Simple Smile  досегя сяма не съм карала ама ще се наложи, че иначе нЕма хранЪ...
На Катето и расте нова коса и се къдри на лимбички Simple Smile свикна дй я гледат други хора покрай всичко. Много ни помагат приятели, да са ни живи и здрави.

# 457
Ехеее честито ви първо зъбче, Маце!

Jasmin честита книжка!
За всикиго по нещо  Grinning

# 458
  • София
Маце, аз съм ви го казвала - яко се шашкам. Боря се с това, ама и с мен си съм такава... Вечно съм в някакви филми и не мога да се отпусна, добре че е мм да ме сваля на земята. Да видиш как като я приспим и оставим в стаята скачам от хола, като я чуя да примърква и да се събужда. И вечер, вярно, в просъница, ама чуя ли я да се събужда и скачам като опарена.

А тоя шум - може би нищо няма, ой мм се замисли повече, ама е точно като бебе зомби:) 1:1. Мислех си, че е някакъв нов звук който издава просто, ама мм вика да не би да е настинала на морето.
Като гледам колко е часа няма да стигна до лл днес:)

Честитоо зъбче на Калата !! Все така лесно и останалитеда излизат:)
Ние днес ще ходим на рд следобеда, пак ще идва мама на помощ на обяд. Укротителят на бебета в действие:)

Jasmin - честита книжка и дано се оправи по бързо мъжа ти!

# 459
  • София
Ще го снимам като ръмжи Калоян все едно е от егзорцист и то рано сутрин да видиш че не е единствена.  Wink,как от настинала ще ръмжи като зомби хахаха. Ей то толко ти трябва на теб.  Wink

Аз всеки път като се шашкам преосмислям всичко, търся причина да си кажа че е ясичко ок, и наблюдавам дали ще се повтори. Ето толкова мрънках за това око и само си мина.

Жасмин честита книжка! Мъжо ти бързо да се оправя!

# 460
  • София
Айде, и аз ще я хвана като хрипти:) Като се замисля го прави в определени моменти и няма страшно, ама трябва все да се притеснявам за нещо!!!
Как па не се притесних сутринта като видях две гигантски плюски от комар на бузите й, не знааам

# 461
РоЗи,аз все си мисля,че ако не им е удобно в някоя поза и омалеят,инстинктивно ще се обърнат...ама и аз като теб повечко ги мисля нещата,изживявам ги и се притеснявам
А за особения звук,и малката го издава,нещо подобно на мрънкане е-прави така когато е крива-гладна,жадна,уморена,така че не се притеснявай,нормално е.

# 462
леле честито ви зъбе Маце, дано лесно да ги вади ммчето!
Jasmin честита книжка, оф и мен ме чака шофьорски изпит след около 3 седмици. Стискайте палци, че съм с два леви крака Simple Smile
За ръмженето и ние ръмжим и на сън викаме, та ми изкарва акъла.
А за обръщането, моя мързелан сигурно ще е от последните обърнали се, все още го мързи да се върти и се налага аз да го въртя през деня по корем да си играе, но много бързо му омръзва. Абе, дундьо Simple Smile

# 463
Жасмин, честита книжка. Толкова е освобождаващо човек да е самостоятелен в придвижването. Аз доста късно изкарах книжка, ама от отгава не слизам от колата (само докато бях бременна, че мнг ме ядосват заблеяните шофьори и да си спестя нервите)
Рози все ще ти пиша за тая ръка и все забравям - нищо им няма, те са гумини, нали знаеш Simple Smile Те като им е неудобно си го показват, събуждат се, мрънкат, абе хич не се притесняват да покажат, че нещо не им е ОК.

Ние продължаваме трудно да заспиваме, като ви гледам бебоците из фейса как заспиват по активните гимнастики балгородно ви завиждам... при нас е мрънкане, донаместване, пиене на вода, люшкане и какво ли не, и тъкмо се унесе, вдигне главата... и айде пак отначало. Понякога до пищене от изтощение се стига дори...

# 464
Как се справяте с тези тонове лиги?Или само моята дрисла се лигави като. булдог?По 9-10 лигавника на ден от гумираните заминават,чак подгизнали от лиги,отделно пак се мокри по гърдите и около врата,хайде в жегите майната му,но вчера я преобличах 6 пъти #Crazy И то не заради едно мокро петънце,за това подлагам кърпичка,докато изсъхне.Ужас направо,то бива слюнка,ама чак пък толков Joy

Общи условия

Активация на акаунт