New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 839
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Абе вие сте мами-супер марио  Laughing... Или само ви спят бебетата, или някой ги гледа. Как смогвате? Хаха...
Маце, честито зъбче на детенце! Сигурно е много вълнуващо да го видиш. Нашата бебка се плюнчи постоянно, ама педи каза, че скоро няма да избие зъб, гледа й венците. Отделно като я гушкам с лице към мен, така силно си забива устата в рамото мии, натиска се силно и сякаш ръмжи.  Joy Може би я сърби, де...
Лудетина, и аз едва смогвам на лигавиците. Слагай бандан, в него попиват лигичките и не мокри.  Peace

# 466
Моят мъник днес стана на 4 месеца! И в знак на радост цял ден ме мъчи с недоспиването си! Снощи също не спа добре, голямо будене.Къде остана спящото ми момче   Sad   А това обръщане по корем през нощта ме притеснява, защото си забучва главата в матрака.Ще взема да го подпра с нещо, ама дали ще стане се чудя тази работа.

# 467
  • Враца
Говорете ми за лигавене, направо няма край, постоянно е с лигавник и отделно аз съм с кърпичка в ръка  Shocked

# 468
Моят мъник днес стана на 4 месеца! И в знак на радост цял ден ме мъчи с недоспиването си! Снощи също не спа добре, голямо будене.Къде остана спящото ми момче   Sad   А това обръщане по корем през нощта ме притеснява, защото си забучва главата в матрака.Ще взема да го подпра с нещо, ама дали ще стане се чудя тази работа.
Става Simple Smile

# 469
  • София
Аз не бих подпирала с нищо, т.е не съм, според мен едно подпиране може да доведе повече до задушаване отколкото обръщане по корем. Ще свикнат с новите умения, отне му на Калоян няколко седмици.

# 470
Аз не бих подпирала с нищо, т.е не съм, според мен едно подпиране може да доведе повече до задушаване отколкото обръщане по корем. Ще свикнат с новите умения, отне му на Калоян няколко седмици.
Има такива възглавнички Simple Smile

# 471
  • София
Да знам, аз имам такава, но те са за баш новородени, не и за 4-5 месечни бебета които се търкалят из цялото легло.  Но това си е мое мнение де.  Wink

# 472
  • София
И аз не бих завила. Вики обикаля цялото легло докато си намери място. Много често заспива на една страна и по някое време се върти по корем и съм я усетила, че някой път кове клюна в матрака ама след това се измества. То не им е удобно на мъничетата...

При нас се оказа, че имам бебе зомби защото е с хрема:) Сега й слагаме едни правени капки, можешо и от зъбите да е заради повишената секреция.

# 473
И аз много отдавна  не подпирам, той такива акробатики върти из леглото, само на сън се обръща от корем по гръб, спокойна съм,че ако  му е неудобно вече е способен сам да промени позата си на сън инстинктивно. Нищо освен завивката му няма в леглото, защото си мисля, че допълнителни възглавници, играчки и други са по-опасни от спането по корем.

Ние си продължаваме драмата със заспиването... голям отказ от спане, голямо дране... Започнах да го мъча на класическа музика или едни песни за приспиване на бебета от ютуб да заспива ама не, ей преди малко пак с белия шум успях, явно ще си му промивам мозъка и това е. Баща ми е инжинер и толкова ме ругае за този бял шум, според него е супер вредно, още повече, че е електронно пресъздаден, той и на вибрацията на шезлонга реагира много остро... ама аз нали гледам да ми е лесно. Но като ми го каза и ми е съвестно сега с тоя белия шум.

p.s. защо никой не ми казва че отдавна го пиша грешно? гледам го и все нещо не ми харесва в него, а то с правописна грешка било...

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 14:49 от welinity

# 474
Велинити, ние за приспиване пускаме това https://www.youtube.com/watch?v=s-6tKOQR3Hc&index=6&list … U2Q_nbcT1m22G2FJs Помага безотказно, може и да не захърка веднага, но автоматично го успокоява. 
Оф момичета, аз от два дни съм в дилема Simple Smile присетих се, че октомври месец, когато ще сме в Испания ще навършим 6 месеца и ще трябва да почваме захранване. И съм в чуденка сега дали да не почна да захранвам от 5-тия месец, когато ще сме си все още в бг, та да не му се струпа на детето хем стреса от новото място и запознанството с роднини, и захранване на всичкото отгоре. Вие избрахте ли си вече някакви схеми за захранване?

# 475
Нищо нямамев леглото даже и завивките умишлено махнах.
Мисля да захранвам към 6-ти месец с оризова каша, че е предразположена към алергии (заради мен), после тиква, картоф и не съм решила по натакък.

# 476
Аз се опитвам да измисля нещо твърдо да сложа, че да няма опасност да се задуши, един вид да стесня леглото.Но то грозна работа ще стане и явно така ще я караме. Допълнително ми се въртеше в главата една дъска или шперплат, покрита с обиколника. Но както казва мъжа ми-"не се занимавай с глупости, че и на мен да ми отваряш работа".
А за лигавенето -то си е непрекъснато,  но пък не ми пречи Laughing

# 477
  • софия
За захранването почваме от септември, аз на диета, тя на     пюрета. Whistling Схемата ще бъде тази, която лекарката препоръча.

# 478
  • София
Vodna liliq - две седмици ли ще сте в испания?
Според мен можеш след това да захраниш, на спокойствие, или ако мислиш, че ще стНе късно - преди да тръгнете.

# 479
  • София
Vodna liliq посъветвай се с педиатъра как е най добре да го направиш. Честно не бих започнала захранване в чужда държава заради риска от алергии, за това най добре се посъветвай за да знаеш дали да започнеш преди това или след като се приберете.

Общи условия

Активация на акаунт