New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 833
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Jasmin_veni 5 месеца е добра възраст за захранване и аз смятам да започна малко след като ги навърши (но ние сме и на АМ и това също ме кара да започна по-рано).

Да не забравя да се представя, че съм vstoilova с нов ник Heart Eyes

# 496
  • София
Хахха викам коя е таз па Хера. Wink
Аз все още не съм захранила, каза ми педито ако искаш можеш. Сега другата седмица ще видим какво ще каже, но няма да е скоро, заминаваме на море и си му стига все още млякото.

Ох какъв бонбон ще е облечен Калоян за на брат ми сватбата, ще има папионка и тиранти. Wink

# 497
И аз май няма да захранвам скоро. Никакви признаци за готовност не виждам, а тия дни става на 5м. Ама още по добре за мен де, Много по лесно ми е така Mr. Green.
Маце да пуснеш снимки после да го видим Heart Eyes

# 498
  • Под кленовите дървета
ЗАхранихме се Simple Smile Плюе и маже Simple Smile Квото влезе като каша, влезе, квото не отива по бодито Simple Smile

Баткото е вече ученик от днес, три дни ще е за по час-два и от 1.09 пълна програма.

Честит ти ник, Хера Simple Smile

# 499
Да се похваля и тук.Иви има зъбче от онзи ден,а второто е на път.
Много рано ми се вижда.Дано да излизат беЗ много драми.
В тази връзка,Ани на мен лекарката ми каза 5 дни преди да избие зъбчето,че венците не са готови.А то...

Вени честит ти ученик.

# 500
  • София
Жасмин честит ученик!  Дано захранването минава леко.

Аз сега гледах една снимка от Калоян две седмици преди да му избие и то си е личело много хахах. Как карате 19та седмица? Тоя скок е ужасно дълъг, бие бутилката, пее и,  само и само да не яде. Вчера явно се беше обезводнил от малко ядене.

# 501
Ние от 2 дни нещем да сучем през деня като хората. Реве, извива се, а шишето с вода не отказва... почвам леко да се притеснявам.
И ние сме на сватба другата събота, да видим господина как ще го докарвам, че навън е до морето и вечерна, а става доста студено вечер. По този повод ни отлоциха ваксината за 15.09.

# 502
  • София
Маце трудно караме 19-та седмица, дано скоро мине.

# 503
 Ние и без да сме в 19 седмица не щем да ядем много  Grinning, а и не спим много. Този месец 4 -ти само 550 грама качихме.Кривотията яко го гони.

# 504
welinity, моето момче също ми правеше номерата с изпъването и нежеланието да яде, и то няколко седмици подред, но аз го отдавах на жегите...оказа се обаче, че на мен ми е намаляла кърмата и явно не му е достигала, защото за един месец не беше наддал изобщо. Та сега дохранвам с АМ. Лошото е , че вече не ме иска...свикна на лесното Cry
Налага се да се цедя и да му давам каквото имам от шише, а в друго да му правя добавката. Помпи, шишета, стерилизатори...вместо да се радвам на детенцето, аз с тия неща се занимавам... Sad

# 505
  • софия
Деница е на консултация на втори .Ще видим колко е пораснала и какво ще опита за първи път.

# 506
fifilie - много съжелявам да чуя, че сте стигнали до този ад. Аз правя всичко по силите си да избегна това. Още в началото купих кантар и си го теглея всяка вечер преди баня, така съм спокойна, че може да е малко, но си качва. Аз забелязвам, че това извиване е основно, когато е прекалено изтощен, не може да заспи, криво му е и много го мързи да суче. Пийва си водичка и след още услия от моя страна повечето пъти успява да се унесе, като дремне 20 мин се събужда с писък от глад и тогава яде.
Аз незнам ако се стигне до цедене как ще я караме, защото въобще не мога да се цедя. Снощи бях на моминско парти и си викам да изцедя преди да тръгна да им че той яде в 18,30, а аз излязох към 21,00, отказа да хапне. Еми за 10 мин 20 мл.. викам на мм, ще ползваш каквото има в камерата от първите месеци на малкия. Прибрах се малко след 2, то детето изобщо не яло. Ама явно ме усети като си дойдох, защото на 5 мин се рамзърда за ядене. Беше изкарал 8 часа без храна. Едва успях душ да си тегля. ...
Сега си припомних що не излизам от няколко години по барове и дискотеки - голяма чалкия, голямо нещо... 3 песни денс примерно или нещо такова и после 30 чалга... егати ужаса.

# 507
welinity, аз съм така с цеденето. За това само сутрин и вечер го правя вече. По половин час мъродерствам и двете гърди и накрая пак му давам добавка. Педи каза че със сигурност ми остава още кърма и майка ми и свекърва ми веднага се хвърлиха във филма...мастит и прочие.
Та утре ще я питам какво да правя...хапчета ли има, да продължавам ли така...то и без това детето си е кажи - речи изцяло на АМ. А така ми се искаше да си го кърмя поне до захранването...
Браво, че си се сетила за кантар. Така няма да изпуснеш положението като мен.
Дано скоро спре да се дърпа и да продължи да се храни нормално  Peace

# 508
  • София
Fifilie недей да пиеш хапчета за спиране на кърмата, аз постепенно намалявах изцежданията и си спря сама.

Ние вчера изкарахме сватбата. Да си похваля детето. Спа като пън и игра валс и хоро хахах. Вкъщи го успа стрина ми, живеем я двуфамилна къща, точно когато засвири оркестара той заспа. Малко в църквата се размрънка, обаче е бил наакан а ние не разбрахме. После го изкъпах преди ресторанта че милия беше наакан и в брокат хахаха. В ресторанта за снимките беше буден, оповръща си хубавите дрехи, мм го преобу, заспа и така до към 22:00 спа, после се размрънка опитах се да го нахрана, не ще, пак заспа, към 00:00 се събуди, един валс и пак заспа хаха на 2 гайди и един тъпан. Направо заспа във вечерен сън вкъщи само го преобух и спа до 09:00 сутринта, та и ние да поспим. Сладур голям. Много съм доволна от него.  Wink

# 509
Маце  браво на момчето! От малък сватбар за пример Simple Smile
На мен ми се много чудно как ще изкараме другата събота и ние сватбата, та да видим.

Общи условия

Активация на акаунт