New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 831
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
За цеденето, че е мъка спор няма.Този филм и с баткото го играх от 2 до 6 му месец, а с малкия до 2 месец.Първият път си спрях кърмата постепенно, без хапчета, като намалих цеденето, защото бях с едно дете и имах повече време. Втория път , т.е. сега, пих хапчета, че и на два пъти, защото кърма имах в изобилие. Трудно е да се вземе решение да си спреш кърмата, ама като не искаше да суче маймунчето и при липса на време с две малки деца. ......
При цедене само два пъти на ден, кърмата бързо ще намалее и постепенно ще спре.Важното е да не се запуши някое каналче.При мен първия път имаше трудно изцеждане, но чак към края, когато спираше вече.

# 511
здравейте момичета и моя амчо взе да се разсейва по време на ядене. То не е зяпане настрани, играе си с дрехите ми, цокне, пусне, пак цокне, въобще мъка. Но аз не се отказвам и просто като огладнее по-рано му давам по-рано, както и вечер си върна още едно хранене. Така нощно време яде два пъти. Аз също се бях вкарала във филма намаляла ми е кърмата и пия чаявое, но на консултацията миналата седмица се оказа, че шишко си качва +900 гр и +3 см, на 4 мес. и 2 сед. сме 7,700 гр и 65 см. Доки каза захранвай, че му е време вече, като го видя как ме яде по рамената Simple Smile а аз мислех че с зъби, хихих. Между другото Цвети83 честити зъбчета Simple Smile Казах й за притеснението ми за пътуването в Испания, тя ми даде кураж, че нямало да има проблеми, та от утре сме на тиква Simple Smile Стискайте палци.

# 512
Момичета, благодаря за съветите...аз така и така си имах едно на ум за тези хапчета-тотално ме разубедихте. Щом с разреждане на цеденето се очаква да намалее ще поизчакам. Свекито
 уж млада, пък ми обяснява някакви методи от преди кръстоносния поход.
Дано само не се появи някакъв проблем.

# 513
Аз с тази кърма останах втрещена-не кърмя от 3 месеца,че и повече и вчера от гърдата ми капки кърма newsm78.А иначе нямах,то затова и спрях...

# 514
Когато си спрях кърмата без хапчета и аз имах капки като стисна, много месеци след това. Ходих на ехограф около година след това, тъй като си правя всяка година профилактични прегледи на гърдите, та лекарят ми каза, че просто имам разширени млечни канали и капки може да имам години наред.Но сега с хапчетата капки имаше само първия месец.

# 515
  • София
Здравейте, момичета!!!
Изгубих се аз малко;)
Добрата новина - прекарах целия уикенд отдадена на едното си хоби - планинското колоездене! Два дни по чукарите, мм се гледаше с малката и само ме причакваха на лифта за кърмене:) Починах си, много съм доволна!!!!

Лошата новина - вики или е настинала, или има абкм.
От няколко седмици ака зелено със слуз, лл каза - от жегите. Но се появи и кръв преди дни, водих я пак на лека (заместващ) - можешо да се е разранила лигавицата от много често акане. Викии точно беше разредила до 1 на ден и откакто се върнахме от морето пак почна по 2-3 воднисти. Ще й взимам проба за мб и ще се моля да е инфекция, че иначе, според гастроентероложката може да е абкм. За всеки случай съм на диета.
Тея неща стават броени дни след ваксините и ако се окаже абкм ще си помисля, че е свързано... Казвам ви.

Jasmin - как върви захранването?

Маце - браво на сватбаря:)Simple SmileSimple Smile

Welinity - изпуснала съм да прочета в какъв филм сте се вкарали:(
Добре ще си изкарате на сватбата, със сигурност!

# 516
  • София
Ро3и дано не е абкм. Спомняш ли аз преди няколко седмици се бях притеснила от една зелена гадост в акото. В този период акаше ужасно много и често. В мк бешв 40 градуса и след два дни му изби зъбче. Та не разбрах кое го предизвика но спря. После всичко си беше нормално, но от два дни ака направо пластелин, топки, предполагам от жегите е.

Ние сме в бг вече за няколко дни, утре ваксина и след няколко дни моренце.  Wink

# 517
  • София
Силно се надявам. Аз диета ще понеса, ама хич не искам такива състояния!!!
Притеснено ми е, че е така от поне 2 седмици, малко след като сложихме ваксината и се върнахме от морето.... И носа й хърка от тогава и клоня към мисълта за настинка/зъб (чеше се все по яко с всеки изминал ден), ама ще видим.
От два дни е жълто пак, ама аз съм на диета от събота, не ми се вярва толкова бързо да се е отразило, ако има нещо.
Сега я чакам да се изака, за да нося проба, ама пусто му, не става по поръчка Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 518
РоЗи дано всичко е ок с девойкта и да ви зарадва бяло зъбче!

# 519
Рози, дано всичко е наред и да не е АБКМ.Но доколкото съм запозната, някои лекари доста прибързано слагат тази диагноза.

# 520
Минавам набързо да ви проверя ...  Peace
Рози, няма значение какво е, не е страшно!  Peace
Маце, Калата е сватбарин от класа!  Hug
Лудетина, нормално е да имаш капки кърма доста време след преустановяването на кърменето.  Peace
Наш Антон започва да проявява признаци на готовност вече, но ще почака още поне десетина дни. Хич не ми се почва пусто ...  ooooh! От няколко дни така ми следи вилицата с поглед, че чак ми се отяжда ...  hahaha

# 521
Здравейте,момичета!Не можах да се впиша в редиците ви,но понякога ви чета.
Рози,ти нали кърмиш?Не дохранваш?Не знам дали знаеш,но едно изключително кърмено бебе има много нисък шанс да развие АБКМ,клонящ към нулев.Не ми се вярва да е това.
Но доколкото съм запозната, някои лекари доста прибързано слагат тази диагноза.
Абсолютно съгласна съм. Peace

# 522
  • Под кленовите дървета
Здравейте, момичета!!!
Изгубих се аз малко;)
Добрата новина - прекарах целия уикенд отдадена на едното си хоби - планинското колоездене! Два дни по чукарите, мм се гледаше с малката и само ме причакваха на лифта за кърмене:) Починах си, много съм доволна!!!!

Лошата новина - вики или е настинала, или има абкм.
От няколко седмици ака зелено със слуз, лл каза - от жегите. Но се появи и кръв преди дни, водих я пак на лека (заместващ) - можешо да се е разранила лигавицата от много често акане. Викии точно беше разредила до 1 на ден и откакто се върнахме от морето пак почна по 2-3 воднисти. Ще й взимам проба за мб и ще се моля да е инфекция, че иначе, според гастроентероложката може да е абкм. За всеки случай съм на диета.
Тея неща стават броени дни след ваксините и ако се окаже абкм ще си помисля, че е свързано... Казвам ви.

Jasmin - как върви захранването?

Маце - браво на сватбаря:)Simple SmileSimple Smile

Welinity - изпуснала съм да прочета в какъв филм сте се вкарали:(
Добре ще си изкарате на сватбата, със сигурност!

Благородно завиждам на всички за излизанията, да знаете Laughing
Рози, захранването е ок, на 5 ден вече яде 7-8 лъжички оризова каша, ама си папа с апетит. Днес включих сладък картоф. Като цяло се движа по максимата - хващаш бурканчето и четеш кое колко желязо съдържа и даваш него. Три дни ще яде сладък картоф, после мисля тиква цигулка.

# 523
  • софия
Днес Дени беше на консултация 5710 гр и 64см.Ваксина в понеделник.От утре ще почне да се захранва с картоф , след около две седмици ще включа и каша.
Розии, дано не е алергия.
Маце , дано на Калоян му хареса на морето.

# 524
Момичета, от 18 август детето е на АМ и сутрин и вечер малко изцедена кърма и както преди за един месец не беше наддал нито грам, сега за по-малко от 15 дена е с 900 грама повече.  newsm78
Малко странно ми се струва...как мислите?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт