New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 816
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Маце и ти като мен сигурно от октомври ще захранваш. Аз не помня дали има отстояние от пюрето след АМ/кърма. В събота съм на консултация и ще разпитвам.

# 556
  • София
Не след една седмица почвам.  Wink че сме на море другата, на 5.5 месеца ще е и идеално според мен, а и вече е готов,  посяга на масата, мляска, следи с поглед опитва се да седи.  Wink

# 557
Не,не се изчаква след пюрето.Непосредствено след него се дава млякото.То иначе няма да е едно хранене,а две Peace

# 558
  • София
Благодаря!

# 559
Здравейте Simple Smile
Доде стигна до най-новата ви тема,зор видях Simple Smile)
Мисля,че малко съм закъсняла,но да се включа и аз тук Simple Smile
Имам бебе Мая, родих я нормално, 3 600кг 50см в Майчин Дом София на 21.04.2015г. (второ дете)
Така и така се разписвам, да се оплача: нещеше да яде на столчето за хранене - мислих,че отказва всякакъв вид пюрета и се бях хванала за главата. Оказа се,че шезлонга й е по-удобен - там всичко яде  Laughing Има ли и при вас такива случаи? Сега се захващам да изчета предните коментари  Crazy

# 560
  • софия
Моето бебе засега само лежи, не знае, че може да е в позиция седнала.

# 561
Напротив, след пюрето се изчаква известно време преди да се даде млякото /15-20 мин., дори и до половин час/. Не се захранва гладно и нервно бебе, така че няма нужда да се бърза. Това не прави две яденета.
Освен това суровият банан не е много подходящ за началото на захранването, заради съдържащият се хистамин.

# 562
Alvinda,едно към едно като при нас.Това мучене е ужасно и ако не съм там преминава в рев.И при вас ли е така.За храненето е същото,но за 12 дни е качила 200 гр,Та поне знам ,че не е глад.
Мила в групата има две бебета,които седят,но те си седнаха сами.Не мисля,че трябва да слагаш бебето си в стол за хранене, като то още не е стабилно.

# 563
Същата работа с мученето. Направо го сънувам вече.. ooooh! Чак започва да беснее, ако не му обърна внимание.
 Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 00:04 от fifilie

# 564
  • София
Хора, внимавайте с това седене.
Една моя приятелка сега се оказа, че има страшна увреда на колената и цялата става и то е защото навремето майка й я е оставяла да седи умишлено и й се е изкривил гръбнака:(

# 565
Цвети, аз даже не знаех, че има седящи!  hahaha

# 566
  • София
Хора, внимавайте с това седене.
Една моя приятелка сега се оказа, че има страшна увреда на колената и цялата става и то е защото навремето майка й я е оставяла да седи умишлено и й се е изкривил гръбнака:(
Ужас! Това как са го установили? Аз съм сложена на 3.5 месеца.

# 567
  • София
Наскоро й се подуха краката-колената. Започнаха рехабилитации, рентгени, чудесии и накрая единия лекар нещо се усъмни и я попипнал и установил, че й е крив гръбнака и я прати на скенер.
Тя има едно като топче, бая издуто и издадено отзад на опашката.

# 568
Ей че неприятно, затова не бързам, нито да сяда, нито да яде... после цял живот седнал ще стои и храна ще дъвче. Simple Smile
Ние изкарахме сатбата много прилично. Като откърти в 21,40 почти не се е будил, само за цокане. Проблем само с народната музика имаше, като записукат гайдите и водещия като се развика. Направи един танц с мама и тате и така. Беше голям задух, на вън бяхме точно на 5 м от морето и пак като утихна към 22.00 вятъра, ще се издушим... НА съседната маса имаше един лелки, дето цяла вечер цигара от цигара палеха и ми хвърляха люти погледи, ама поне не си позволиха коментари.

# 569
Вели, то пък и коментари оставаше...

Ние се върнахме от почивка, мечтая си за раздвижване, че страшно съм се отпуснала. Рози, браво за велоуикенда!

Маце, ти къде по-точно ще ходиш? Видях те в гръцката тема, ние оттам се връщаме.

Общи условия

Активация на акаунт