New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 822
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ми щото e салдък? А авокадото сурово ли се даваше? Ох разбирам те, хем си викаш ооо почивка и хем сърцето те стяга. Отивай да я взимаш я!

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 19:06 от Мацето

# 541
Вени не ти завиждам, аз ако трябва да се разделя сега с малкия сигурно ще откача. В редките случаи, в които съм го оставяла на баща му за 4-5 часа само той ми се върти в главата. Ония ден до работа ходих за 40 мин, че трябваше да проведа един важен разговор, ей само го мислих как е, че и беше за сефте сам с баща ми.
Една позната като даде тиква, после малкия 2 седмици друго не искаше. Освен картоф, мисля, че тиквичката е подходяща. Авокадото като е добре узряло мисля се дава сурово, то и аз не съм чувала за сготвено авокадо до момента.

# 542
  • софия
Аз ще отложа захранването с 3-4 дни,че  тя е толкова нервна и не мисля че ще има успех.

# 543
  • Под кленовите дървета
Авокада сурово, сладкия картоф е корен всъщност, не картоф Simple Smile ама не знам дали е сладък...гнус ме е от пюрета и само бебето ги яде...нейна си е задачата Grinning

Отидох да я взема, тя спеше в количката. Била е спокойна, извели са ги в парка, пийнала е млекце, наакала се е и е заспала. Даже не се събуди, аз я занесох с кенгурото сутринта и трябваше да я чакам да се буди, за да я взема. И тайничко я ръчках с пръст Embarassed Joy
Добри са жените, готвят на децата много ароматно и вкусно, грижат се за тях. Ама засега докато не я захраним с всичко ще й нося. Въпреки, че опита да се самозахрани с бисквити с шоколад и банан де Simple Smile

Ма вчера имаше агнешко с кус-кус, а днес ориз със шафран и за големите деца някакви други пилешки месца, ама тип панирани, но печени на фурна.

# 544
  • София
Браво на Катето! Герой е тя! Аз и АМ не съм пробвала, гнус ме е не пък кашички. Оф както си мислех че знам всичко за захранването се обърках. Ама май хванах основния смисъл, въвеждам зеленчуци и плодове. Само не разбрах,преди Ам и или след Ам да давам? Че навсякъде пише за кърма, а моя човек уста не отваря поне 4 часа след АМ.

# 545
  • София
Мария, до годинка не се замества хранене, а се дават няколко лъжички по принцип след кърмене. Най-добре като не иска след АМ да яде да даваш преди него. Според мойта схема на захранване морков се въвежда доста късно към 7-я месец след всички други зеленчуци. Първите два месеца от захранването само банана и авокадото се дават сурови.

# 546
  • София
Браво на Катето!!! Дано все така се задържи:)
Маце - даваш преди това, винаги, но да няма риск да е много гладен, защото може да откаже. После си му даваш ам.

Ох, и аз трябва да си направя някаква схема за захранване, че ей го - дойде.
Ще видим какво ще кажат за алергията де, но според мен не е това. В събота ще почна да се захранвам лека-полека със сирене и ще я следя.

# 547
Най-малко едни бисквити с овесени ядки да взема да му накисна в прясно мялко с мента и мастика - хем ще качва, хем зъбите няма да го болят, хем и ще спи както си е лафа "като бебе". Laughing Laughing Laughing
Това е шега,нали? Shocked

АМ се дава след пюрето,а кърма преди.До годинката не трябва да има заместено хранене. Peace

Момичета,имате ли преведено майчинство?

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 10:53 от ~Дарче~

# 548
Разбира се, че е шега. ДО сега винаги съм била против дохранването с АМ на моето дете, едва ли сега ще го тъпча с бисквити и алкохол!
Никола след вчерашното бесуване тая нощ 3 пъти става да яде... дано му е минало каквото му е било.

# 549
welinity,знам ли вече? LaughingПък и не схванах иронията ти.Бебчето ти може да го мъчи зъбче.Погледна ли венците му?

# 550
welinity,знам ли вече? LaughingПък и не схванах иронията ти.Бебчето ти може да го мъчи зъбче.Погледна ли венците му?

Хихи, малко фейсбук хумор и затова се получи загубени в превода Simple Smile
Нищо не виждам по венците колкото и да се пуля... но предполагам, че са зъбките най-вероятно, в реда на нещата е Simple Smile
Аз днес си получих майчинството.

# 551
Ние пък пак сме с хрема,ще откача вече. И пак от батко си го лепна този вирус,хем изолирах големия,но явно късно е било. Таткото и той се зарази. Идва ми да забегна на село,ама няма да издържа с малкия там дълго време,а и баткото не искам да го отделя от мен. То и без друго усеща липсата ми до него, макар всеки ден да ме вижда. Трябваше вече да е на градина,но като се разболя пак при майка ми е през деня,а вечер само спи у нас и то без да влиза в стаята на бебето. Кого да лекувам по-напред!?Писна ми!Оплаках ви се!
За захранването, като му дойде време, аз ще почна с каша,оризова вероятно,че е по щадяща за коремчето и макар да не трябва,смятам едно хранене да заместя с нея. Ще я правя,обаче, с АМ.

# 552
  • София
На мен Нои на 01сеп ми преведоха пари за юли и в сайта пише, че днес ще ми преведат целия август. Ама не съм проверила дошли ли са. Преди ми пращаха смс за превода, ама нещо спряха да пращат.
Пепо много го сърбят венците и е почнал много са ми дъвче зърната, а и зачести сукането, особено нощем, и пак почнаха да ме болят зърната като първите седмици.

# 553
  • София
Мария, до годинка не се замества хранене, а се дават няколко лъжички по принцип след кърмене. Най-добре като не иска след АМ да яде да даваш преди него. Според мойта схема на захранване морков се въвежда доста късно към 7-я месец след всички други зеленчуци. Първите два месеца от захранването само банана и авокадото се дават сурови.

Да да, знам че не се замества, винаги ще е първо пюре после ам, а чака ли се определено време?

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 16:12 от Мацето

# 554
  • София
Отдавна не съм писала тук, уж чета и тъкмо се наканя да пиша и все нещо ме спре. Ама сега да се оплача на бързо пък дано подейства форумната магия. Митачето и той в последно време започна да яде през час и половина два, рядко до 3-4 часа. Започна и да се буди нощем в 3 и после пак към 5-6. А той знаете още в края на първия месец се отказа от нощното ядене. Не се притеснявам дали му стига, защото освен че яде често вече рядко иска от двете гърди както преди. Обикновено се унася на първата и после не иска повече. Често се дърпа, плаче като го наместя и му предложа или пък се разсейва от всичко и спира да суче. Направо ме побърква. Дано да мине по-бързо този период. Освен това през деня вече спи много малко, ако изобщо заспи и често се буди с проплакване. По цял ден вика, мрънка, а от няколко дни буквално мучи  Shocked Не знам какво е, зъби ли е, скок в растежа ли е или жега ама трудно се издържа.

Общи условия

Активация на акаунт