New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 828
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Доста ми се струва за 15 дни, педиатъра какво казва?

# 526
И на мен ми се стори доста и за това си го премерих и вкъщи (приблизително). Същата работа. Тя каза, че всичко е на ред, един вид сега си наваксва изоставането. Само че аз се притеснявам, защото ми се струва странно.  newsm78

# 527
  • София
И на мен ми се стори доста и за това си го премерих и вкъщи (приблизително). Същата работа. Тя каза, че всичко е на ред, един вид сега си наваксва изоставането. Само че аз се притеснявам, защото ми се струва странно.  newsm78

А вариант предния път да не е претеглено правилно?

# 528
  • София
Възможно е,  на същия кантар ли е мерено?   Чак пък от толкова малко ам да наддава. Щом не я притеснява педиатърката значи се случва.

# 529
Мери го на два кантара, а пък и аз вкъщи си го проверих. Много странна работа.
През месеца, в който не беше наддал не ми е давал повод да си мисля, че е гладен. Иначе щях да реагирам по-рано. Единствено денем понякога ми се дърпаше и пищеше, като отказваше да яде...но аз го отдавах на жегите.
Другото  странно нещо е, че за това време е пораснал с 2 сантиметра...
Не мога да си го обясня. Аз ли съм куку...или докторката???  newsm78

# 530
Ами за тегленето има значение и яло ли е преди това, акало ли е, защото от там 200-300 грама ей ги на.Аз моя всеки път нахранен го тегля и неакал за деня, защото ходя сутрин на консултации. Той обикновено ака по обяд или следобед.

# 531
За акането трудна работа...той си върши работа когато си поиска, но винаги до сега го е мерила преди ядене.

# 532
Оф ние днес сме изключително мрънкащи и кисели... вече 2 часа ми пили нервите с мънкането си и отказа да заспи...
За мериките - нашата лл има 2 сантиметъра и единия път го измери с другия, даде над 1 см отклонение, та си знаем да се мерим винаги с жълтия. Що се отная до качването и тегленето, аз тегля всяка вечер преди баня. сравнявам в сряда, т.е. гледам всяка сряда и си вадя изводи, а генералния извод на 1 число, че сме родени на 30. Изминалата седмица не сме качили нищо, за месеца като цяло само 200 гр, ама не мисля че гладува и няма начин да ме накарат да дохранвам с ам

# 533
  • софия
И моето бебе е кисело, но не мрънка-реве истерично.Кошмар е.Wellenity, какво ам, почвай попара Blush.

# 534
А попара, като си купя хлебопекарна, а хлебопекарна ще си купя като пуснат на Лидл, че много ми ги хвалят. ТАка че попарата от Лидл ни зависи хихи.
Най-малко едни бисквити с овесени ядки да взема да му накисна в прясно мялко с мента и мастика - хем ще качва, хем зъбите няма да го болят, хем и ще спи както си е лафа "като бебе". Laughing Laughing Laughing
ЩЕ видим сега на 15.09 какво ще каже ЛЛ, досега не сме коментирали темата със захранването, само това пусто АМ ми навира всеки път. Ама нали съм коза с рога, кво като и ЛЛ е овен, хич не им се давам, така съм им свикнала - баба, баща, мм и бебе, ЛЛ, АГ - все овенета Simple Smile

# 535
лелеее, ама верно тия бебоци са се синхронизирали пак, моя откакто влезе в петия месец е голям цирикльо, ама за какво ли не. Вече въобще не мога да го схвана защо реве, обикновено като дойде време за следобедното спане се почва едно мрънкане от 13 ч. та до 14 ч. се почва от мрънкане, реване, тръшкане, врещене, та накрая и до дране го докарва, евентуално ако капне успява да заспи. Вечер след къпането към 21 часа, се почва същата история до към 22:30 пак докато каталяса и ние заедно с него вече тотално сме окапали. Сякаш не иска да заспи, обаче му се спи и това го изнервя изключително много. Поне аз така си въобразявам, може и друго да го мъчи душичката, защото плаче с едни крокодилски сълзи  Rolling Eyes
welinity, как сте с музиката, не се ли успокоява, мойто диване утихва като почнем да грачим с баща му "Зайченцето бяло", ама мога ли да пея по цял час да му се не види  newsm78

jasmin, браво на твоето момиче, дано си яде всичко с апетит.
dilyanad, как сте със захранването вие, хапвахте ли картофче днес Simple Smile

Иначе и ние вече трети ден сме на пюре от тиква и ни плющат ушите чак от кеф. Обаче после не отказва да си цокне и кърма кюфтето  #Crazy  Аз другата седмица ще пробвам с картоф, а после и оризова каша или обратно, ще видя какво ще реша, че нещо не намерих в Пловдив готово пюре от сладки картофи, което да не съдържа допълнителни глупости вътре. Та се чудя да се пробвам ли да му направя домашно картофено пюренце с кърма или да отварям оризовата каша, пък да търся картофено пюре като се приберем в Сф. Ама имам време до края на седмицата да реша, аз мисля да го карам по 1 седмица от продукт, нещо пришпорено ми се струва само за по 3 дни, няма за къде да бързам си мисля Simple Smile

# 536
А музиката не му е фактор, това което даде като линк му го пускам всеки ден, ама хич не го отразява, белия шум в краен случай гледам да го пускам, че вече и моя мозък е промит от него. Ние му пеем, любими са му "У дома часовник трака" и "Прела баба", ама по-скоро за спиране на рев и раздаване на усмивки, затова и не смея за приспиване да пея, че да не му се прииграе. Уж вечер вече няма дране, и 2 дни през деня биваше, ама днес направо.... същото е, спи му се,а  отказва да се унесе и се изнервя.

# 537
  • София
Момичета кои зеленчуци не са сладки освен картофа? Че педито каза да не захранвам със сладък зеленчук а аз мислех или със сладък картоф или с тиква. С картоф ми се струва гадно. Морков?

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 17:57 от Мацето

# 538
  • Под кленовите дървета
морков пак е сладък.
Тиквичка?
Авокадо?

Сладкия картоф е много полезен бе, що да не даваш?

Втори ден на градина, аз трябваше да си почина и да поспя, а ми е едно гадно, гадно, че ми го няма бебето...и не заспах. След 30 мин. отивам да си я взема, само дето се опитвам да не запаля джапанките дотам

# 539
Морков става.Даже е супер.Но според мен и тиква е добре.

Общи условия

Активация на акаунт