New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 866
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Е при 38 градуса без климатик ще си сготвя бебето в собствен сос. А ние обичаме да пътуваме.

Изпратих си каката на почивка, и сега релаксирам...

# 241
  • София
Аз съм в тропски горещини! Тук е мега ултра жега, нема климатик бате, нема нищо. Цял месец така. Взехме нова количка, обаче шефа не я харесва засега, но мисля че просто е от жегата. Хапва и спи което е най важно. Ама ще св мре от жега. Отгоре на всичко съм без един зъб, махнах мъдреца...

Ро3и ние тръгнахме преди 7, като станахме в 5, и пак не успяхме да тръгнем рано, то хранене, досъбиране на багаж, и отидоха два часа. Пускахме климатик, ама много малко, тъй като беше доста рано.

# 242
  • Бургас
Пускаме климатика. Не я обличам повече от обикновено,даже напоследък е само по гащи, понеже не може по памперс. Завивам я само ако заспи с тензухена пелена. Като наближи да слизаме спираме климатика малко да се изравнят Т. вън и вътре.

# 243
  • София
Момичета,Калоян беше почнал да ака по 1-2 пъти на ден,но от  три дни дриска по малко почти след всяко хапване,горе долу 5-6 пъти.Не е с различен цвят и консистенция от преди,но бях свикнала на по- голямо количество и по-малко пъти.Дали е нормално пак да ака по повече пъти?Иначе нищо друго му няма,освен обичайната киселявщина.

# 244
Рози , по - добре да пуснете климатик,отколкото да се изпоти и като я изкараш от колата и я духне малко да изтине.Ние я возим на климатик  но вместо на 22 гр.,както обикновено,го слагаме на 25.Не я обличам повече.

# 245
  • Враца
Ние пускаме климатик в колата на 22 градуса на първа или втора степен, също изключваме духалките отзад.
Някой беше споменал за компотите да се правят без захар за бебоците, така ли е наистина.
Ро3и, как мислите да почивате на морето, с включена храна в хотел или без изхранване? На мен ми се струва непосилна задача да ходя с малко бебе по ресторанти, повечето са кръчми с оркестри и е лудница. Аз още не съм решила къде да ходим де, море ли, планина ли, но то все тая.

# 246
Някой беше споменал за компотите да се правят без захар за бебоците, така ли е наистина.
n
На мен педиатърката ми каза :"Компотите за тебе, за детето прясно изцедени плодове, без добавена вода и захар."    #Crazy

# 247
За компотите и аз съм на мнението на педиатърката ви, fifilie.Всички се напъват за тия компоти, да поотрасне още 1-2 месеца и да й дам, но няма да я бъде тая.Колко мога ще я опазя от захарта.Правилно ти е казала, сокчета от плодове и вода.

# 248
Е това пък за пръв път го чувам - компоти на бебе? Даже сок не мисля да давам, а цял плод. В сока липсват фибрите.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 10:35 от giada on the road

# 249
  • софия
Относно компотите, бях споделила в друга тема , че свеки ще прави за Деница,защото била пораснала и се възмущавах.Та там ме определиха за неблагодарна снаха.Как пък не, компот на бебе. hahaha

# 250
Здравейте, на кого да пиша за покана във фейсбук групата?

# 251
  • Пловдив
Здравейте, на кого да пиша за покана във фейсбук групата?
На първата страница го пише,дай на лични на Миринда.

# 252
  • Враца
Ааа значи не съм го чула от вас най-вероятно. Абе всички покрай мен дават сокове вече, даже на по-малки от Ивайла бебета, аз определено не съм привърженик на ранното захранване. Баща и обаче само гледа да и напъха нещо в устата, та в този ред на мисли и подаде едно парче ябълка вчера и тя го пооблиза. Нощес се буду няколко пъти с рев, което е необичайно, възможно ли е толкова малко да повлиява на коремчето, защото определено я болеше корем?

# 253
  • Бургас
Ааа значи не съм го чула от вас най-вероятно. Абе всички покрай мен дават сокове вече, даже на по-малки от Ивайла бебета, аз определено не съм привърженик на ранното захранване. Баща и обаче само гледа да и напъха нещо в устата, та в този ред на мисли и подаде едно парче ябълка вчера и тя го пооблиза. Нощес се буду няколко пъти с рев, което е необичайно, възможно ли е толкова малко да повлиява на коремчето, защото определено я болеше корем?

Кажи на баща и ,че е възможно и да спре да и бута неща в устата.

# 254
Не мога да го разбера това бързане да се дават сокчета, храна или каквото и да е. Аз като го гледам колко е неориентиран и все още неадекватен Никола, е как да му дам нещо различно от мляко и вода... Водата от 4-5 дни давам по няколко глътки, за този период я е изпил 75 мл, я не...
Ние продължаваме голямата драма със спането. Голямо пищене и отказване да спи...

Общи условия

Активация на акаунт