New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 879
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Препоръчайте ол инклузив в Гърция, някъде по-наблизо.
В Гърция - хотел Александра бийч на Тасос.

В България - хотел Оазис дел Маре в Лозенец.

И ние сме ЗА all inclusive. В това отношение турците като че ли са най-напред. Били сме на невероятни хотели по техните курорти. Винаги се връщаме страшно заредени.

# 271
Аз също не си падам по all inclusive ,но страхотен хотел с хубава храна е АзАлия.На мен Серенити в Царево не ми хареса.Храната е еднообразна.
Много зависи от Изискванията на човек и от очакванията.Всеки от нас харесва различни неща в самата почивка.Аз например не обичам големи хотели,а малки семейни,както и обичам да няма друга храна ,освен закуска.

# 272
  • София
Ние сме големи мързели. Компромисен вариянт е да има ресторант в хотела. Така беше в Бора в Лозенец. Имаха ресторант който имаше обедно меню, на Талата, Гърция, също имаха страхотен ресторант в къмпинга. Т.е да има бръз достъп до манджа.

# 273
В дискусята за хотели  и почивки за жалост не мога да се включа, най-близто до почвика за нас беше преди 2 години на едни бунгала Шабла и толкова.
Биха ни първата васкина хесацима преди 2 часа.  Изрева жестоко милия, но за 2 минути малко водичка и малко цокване се успокои. Сега си е както обикновено.
ЛЛ каза като се приберем да му сложа свещичка ефералган, утре 2, и вдруги ден още 1 и да дам още 6 пъти по 6 капки фенистил. Много се колебая за тези свещички да давам ли без да има вдигната Т, струва ми се, че ЛЛ се презастрахова, защото пак се опита да ни откаже да я сложим, защото днес не й било ден. По я е страх от мен. Но аз не исках повече да се протака, вече 3 пъти изживявам "фалшива" тревога... След разговор с една приятелка, чието бебе е на 1 месец, мисля да сложа свещичката, защото според нея е възможно да вдигне Т без да усетя и да стане някоя беля.

Оплаках ви се, дано всичко мине леко...

# 274
  • София
Велинка, друг път не ги слагайте толкова късно, за да имаш време през деня да го наблюдаваш. Много ми се виждат тези свещички, те стават ли за толкова малки бебета? Ако си сложила днес ок, обаче утрв ако си е ок нефей,  цокане, водичка, спинкане и мама. Друго не му трябва. 

# 275
Късно слагаме, че иначе е много горещо на вън, а консултациите са й от 1 до 3... в кабинета и самото ДКЦ съответно няма климатик, а чакането в най-добрия сулчай е 30 мин.
Свещичките ги дават от 1 месец, по 60мг/кг, реално едната е 80 мг. Сложих и тази сутрин защото пареше. Верно Т не беше за умиране 37,4 , ама като каза да слагам, викам си като се обадя че е висока примерно първо това ще ме пита....
Не му е кеф, ама мисля да излезем на разходка след 4 часа...
Я кажете с тоя куул пач как се оправяте? То тва нещо 100 пъти падна, по тензухчето му залепва, 3 пъти сменя самата лепенка, че по земята се озовава... голямо безобразие..

# 276
  • София
Кулпача на коремчето сложи, че Калоян го сложи на носа миналия път.  Wink. Да и моя гори с 37.5. По добре не излизай днес. Аз го оставям вкъщи два дни, обикновено втория ден много спи

# 277
  • София
Някой може ли да ме светне лепенките куул пач на какъв принцип са, с какво действие и не вредят ли като Панадола, ако се лепят профилактично?

# 278
Някой може ли да ме светне лепенките куул пач на какъв принцип са, с какво действие и не вредят ли като Панадола, ако се лепят профилактично?
На дребната и я сложиха на боцнатото направо.Казаха,че са напълно безвредни,но са по-скоро за профилактика,когато вече е налице висока температура нямали ефект.Иначе падат
Много,аз лепвам с допълнителна лепенка отстрани.Ефектът им е,че уж охлаждат.

# 279
Вие как изчислявате по колко грама ядат мъниците(за тези,които са на АМ)-аз все казвам,че яде по 150 гр.,но това е количеството вода,след като се добави храната става 180 гр.?На кутията пише по колко трябва да се дава,но пише количеството на водата,в която се разтваря АМ,а не на готовата смес,затова и на консултацията казвам 150 гр.,но днес се замислих дали не трябва да се каже общото количество???

# 280
Вие как изчислявате по колко грама ядат мъниците(за тези,които са на АМ)-аз все казвам,че яде по 150 гр.,но това е количеството вода,след като се добави храната става 180 гр.?На кутията пише по колко трябва да се дава,но пише количеството на водата,в която се разтваря АМ,а не на готовата смес,затова и на консултацията казвам 150 гр.,но днес се замислих дали не трябва да се каже общото количество???
.................

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 13:21 от Monicaaa

# 281
Здравей те и от мен!Следя Ви още от началото,но до сега не сам писала.От Свети Влас съм,но живея в Германия година и половина.Родих на 14 Април момиче Мариела.Имам момченце на две и половина.Как да се присъединя към facebook групата?Хубав ден

# 282
  • Бургас
И аз, за сега съм на линия за бургаската среща. До края на август планувам да не пътуваме никъде.
И аз съм на линия - казвайте кога и къде Simple Smile

# 283
Казва се количеството мляко, а не количеството вода. Аз до днес само един път съм правила със 150 мл. вода и стана 170 мл. мляко. Но тези 180 мл. колко пъти ги пиете на ден, че много ми се виждат?

# 284
  • Бургас
И аз, за сега съм на линия за бургаската среща. До края на август планувам да не пътуваме никъде.
И аз съм на линия - казвайте кога и къде Simple Smile

На спирита  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт