New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 878
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
И аз, за сега съм на линия за бургаската среща. До края на август планувам да не пътуваме никъде.
И аз съм на линия - казвайте кога и къде Simple Smile

На спирита  Mr. Green
Joy Значи е решено - на 07.08 в 22 часа на седем крачки северозападно от Роби  Mr. Green

Куулпача и ние го слагаме на мястото на ваксината по препоръка на ЛЛ, дори не знаех, че може и на друго място.

# 286
Моника,ти от къде взимаш Хип-а,че аз искам от Германия да си поръчам,но не знам немски и малко ме е страх така?

# 287
Казва се количеството мляко, а не количеството вода. Аз до днес само един път съм правила със 150 мл. вода и стана 170 мл. мляко. Но тези 180 мл. колко пъти ги пиете на ден, че много ми се виждат?
Ами по 5 пъти на ден,по 150 мл вода,значи към 180 мл мляко.На 4 месеца е,стига и

# 288
Аз правя 150мл мляко с 5 мерителни лъжички. И казвам, че пие 150  Wink

# 289
Аз правя 150мл мляко с 5 мерителни лъжички. И казвам, че пие 150  Wink
Peace

# 290
Според мен трябва да се казва готово количество мляко. На Лактаната пише и 3те неща - колко вода, колко лъжички и колко готова смес се получава.

# 291
Ами не знам,как да разбера колко яде  JoyНа НАН пише само водата,мерителните лъжички,колко хранения на ден и всичко това според месеците.Ами или си яде нормално ,или яде повече,отколкото трябва.При всички случаи и е добре. Joy

# 292
Казва се количеството мляко, а не количеството вода. Аз до днес само един път съм правила със 150 мл. вода и стана 170 мл. мляко. Но тези 180 мл. колко пъти ги пиете на ден, че много ми се виждат?
...................

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 13:21 от Monicaaa

# 293
  • София
Моника, аз като споделих на педито че яде 4 x 180 ( демек 200 мл) каза да ги намаля на 150 по 5 пъти. И да ти кажа много по добре стана, но всяко дете е различно, моето са му достатъчни 150 а на твоето 180 Wink

# 294
Става към 180 мл с млякото,и на мен ми каза педиатъра да правим 6 хранения,но не се получи,малкото овенче каза НЕ  hahaha

# 295
И ние сме на 150мл вода, на 5 хранения. Вики сама си направи този режим и количество от 3 месец. Педиатърката ми каза да не вдигам количеството, докато детето само не покаже.

# 296
Мами, има ли някое бебче със зъбки? Нашите почнаха да никнат, даже педито като видя направо зяпна и тя с уста. В петък беше лудо фиаско обикаляне на къщата с ревящо бебе на ръце, отиваме при нея и тя като видя ни нададе някакви хомеопатични лекарства- Камомила, Камилия, Дентокинд, а аз бях почнала да я мажа с Калгел по препоръка на друга мама. Кое от всичките да избера, или да си продължавам с Калгел?

# 297
Моника - откакто навърши 2 месеца пие по 150мл (макар че тогава и я кърмех) и сега не е променила количеството, но наддава повече от добре. Даже миналата седмица покрай жегите пиеше по 120. На 3 месеца и 20 дни е.

# 298
...............

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 13:20 от Monicaaa

# 299
  • София
Мами, има ли някое бебче със зъбки? Нашите почнаха да никнат, даже педито като видя направо зяпна и тя с уста. В петък беше лудо фиаско обикаляне на къщата с ревящо бебе на ръце, отиваме при нея и тя като видя ни нададе някакви хомеопатични лекарства- Камомила, Камилия, Дентокинд, а аз бях почнала да я мажа с Калгел по препоръка на друга мама. Кое от всичките да избера, или да си продължавам с Калгел?

Ами те са май малко като капките за колики, каквото подейства
 Камомилата май ми я хвалиха много или камилията?

Общи условия

Активация на акаунт