А за яденето различни деца,различно ядат. Моето хич не е от ящните,както и друг път съм казвала,но горе-долу качва задоволително. То,ако ядеше колкото описват по-горе мамите,сигурно щеше да ака по пет пъти на ден или щеше да качва над килограм и двеста-триста грама на месец,но какво да се прави....жив и здрав да е!
Ние все още сме на гости в провинцията, разнасят ни бабите насам натам, свикват ни на ръце, та да видим после ноември месец като се приберем в Сф ръцете да са ни здрави с баща му
какво ни чака направо не ми се мисли 

А на мен ми се спи и ми е смешно като го гледам как обикаля около бебето и го питам, добре де и какво ще им кажеш на докторите: "Помощ, бебето ми вече половин час след обичайния си час за лягане не заспива и само мрънка"
Викам, ще им направиш нощта весела да има за какво да си приказват после. Та така посмях му се и взех бебето излезнахме на двора на прохладния планински вятър, пуснахме приспивна музика, гушнахме се, попяхме му и то си му мина времето и си заспа човека. После викам на баща му, сега за наказание дето не ме отмени за приспиването, ще ми разтриеш краката, защото ме болят
Имам нужда от безвремието, което изпитвам, когато съм на такъв вид почивка. Ще отложим и ваксините, и ще ги сложим , когато се приберем. Иначе Вилето, за разлика от мама е по-спокойна, но нещо наддава много по-малко. Във ФБ, писах, че ЛЛ иска да я дохранването с АМ, но аз пропуснах този съвет. Имам много кърма , просто бебка заспива, докато суче и това е причината да качва толкова плавно. Спирам, да не ви надуя много главите

. Ама колкото толкова, отказвам се да я мисля вече. Щом си пълни памперса и не се спира по цял, другото не ме интересува.
Че е мароканка жената, лекар и винаги готви на децата, та предложи да й готви, ако искам. Още се двоумя.
.Ще поровя из нета да видя какво пише.Между другото щяхме да се захраним преждевременно с филе Елена
-малката с нас на масата,баща и я държи и уж я гледа,обръщам се и фъстъка аха да тикне едно парче от мезето устата си
. Препоръчани теми