бая е пораснала малката девойка 6,500кг и 64 см. Само лекарката ме притеснява с това, че не и харесва фонтанелата нещо, преди 2 месеца ме накара да спра да и давам витамин Д, а сега да и го давам много важно било

За съжаление ние с баща й не я видяхме, защото го снимах с тортата, която му направих- днес ми е рожденник
Какъв чудесен подарък му направи тя- много се изкефих
В градината на каката има въшки от няколко месеца.През юни се лепнаха и на нас и направо изживях някакъв кошмар докато се изчистим. Как да накараш 4-5 годишно да седи без да мърда докато го пощиш - филмчета, викове, караници, заплахи, плач
Ами аз какво си направих косата от препарати, бои, преси и мъжа ми вечер като приспим и двете деца ме мята на една нощна лампа. Бях сънувала, че и бебето има въшки и дърпам едни гниди и го скубя, яко се бях филмирала. Като я изчистих сърце не ми даде да я пусна и т.к. юли месец им беше почивен, общо месец и половина не беше ходила. И така до предната седмица - отиде на градина и пак се сдобихме с гадини 
още ли има такива гадини
. Ужас! Имам много гадни спомени от детските години точно заради тези въшки. До 2-3 клас все си ходех като момче подстригана, защото майка ми не успяваше да ми оправи косата. Аз съм със супер гъста коса и беше някакъв ад. Нямаше отърване. Ако сега лепна такива буби сигурно ще се пострижа с машинката на ММ и ще си купя перука Препоръчани теми