New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 860
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Рафи, на нас ще ни подарят дървено столче на степени, мисля 5 в 1 беше. Може да се използва от когато започне да сяда, докато стане кака голяма и ще си е нейното лично столче. Аз мислех да взема Фишер Прайз от тези, които се захващат на стол за възрастни, с табличка, но подаряващите не искали платмаси да вземат и тяхната идея за дървеното ми хареса повече.

# 406
Здравейте, мами. Да се запиша и аз да следя темата, че доста от мойте терзания имат отговор при вас. Толкова се чудих защо не ми отразяват молбата за майчинство в НОИ и след като изчетох новата темичка я видях най-накрая молбата.  newsm20

По въпроса за столчето ние имаме такова дървено столче от каката и ни беше много полезно, ползваше го после като масичка и столче и ще си го ползваме и сега.

# 407
  • софия
Ох, аз почнах да се притеснявам за моята декларация, пише , че е представена на 04.08, а не я виждам.Аз ли съм зле и не гледам, където трябва!?

# 408
  • Бургас
Ние имаме столче от каката, подобно на това
http://www.patilanci.bg/product/stol-za-hranene-bon-appetit-cangaroo-rozovo Доста е стабилно, но заема и повече място. Почти не сме го ползвали обаче, защото тя не искаше да седи в него. Дано сега имаме повече успех.

# 409
dilyanad    декларацията се вижда на първа страница преди всички болнични и аз няколко дни се чудих докато я видях там

# 410
  • софия
Аз гледах уж, но виждам само декларацията за първото ми дете и стари болнични.
Едит: Зле съм,видях я. Blush

# 411
Ние имаме дървено столче, което каката още ползва. Скоро ще я прехвърлим на обикновен стол и този отива за бебето. В началото обаче смятам да покзваме шезлонга Wink, за няколки лъжици не виждам смисъл от стол. Като заместим някое хранене тогава ще почнем с активното ползване

# 412
Столчето на баткото е Хаук Алфа, още се храни на него, та затова решихме и на Антон да вземем такова, но ММ видял едно добро на битака и го взел - някакво неизвестно е, но пак е дървено.  Peace
Априлките не съм ги чела, но имам една приятелка от темата с баткото, която каза, че се е записала там. Трябва да хвърля един поглед ...  Thinking

# 413
Ние имаме столче от каката, подобно на това
http://www.patilanci.bg/product/stol-za-hranene-bon-appetit-cangaroo-rozovo Доста е стабилно, но заема и повече място. Почти не сме го ползвали обаче, защото тя не искаше да седи в него. Дано сега имаме повече успех.

Това е единият ми вариант за столче, чух страхотни отзиви за него, а и ми трябва да може да се регулира височината. Дървените не ми допадат,но аз като цяло не харесвам дървени столове. Дала съм си един месец ще търся.
Дара преди три дена започна да се обръща сама и от тогава  щом е в леглото само това прави, а аз изпадам в ужас, защото не винаги успява да си измъкне ръчичката и ме е страх да не и изтръпне.

# 414
Ееей, откакто съм фейсбук просветена, не ми остава време  Hug Хихи. Маце, как насмогваш? Аз сега още чета старите неща във фейса, а изобщо не успявам да се включа по никоя тема.

Нашето столче ни го подариха, та не ми се е налагало да избирам. На Фишър Прайс май беше, пластмасово, закача се към стол. Екстра е! То ясно, че всеки си има предпочитания, но на мен това ми дойде супер. Ние сме доста динамични, пътуваме насам-натам, и това столче сме го мъкнали къде ли не. Компактно е, което е голям плюс. Слагам таблата отгоре, слагам едни презрели праскови, и да се оправя  Mr. Green

И аз днес реших да зачета новите Априлки, хвана ме една носталгия. Ама отгоре отгоре, не съм видяла това за ноктите  Mr. Green.  Сетих се как миналата година по това време почна да ми става лошо. Тогава оперираха и баща ми, та всъщност сега сме си доста по-добре...

# 415
  • софия
Ох, и аз като ги чета новите мв хваща носталгия.Като знам, че тази бременност ми беше последна, освен ако не спечеля от тотото. #Crazy
За столчето , нашето е на Лорели, обемисто е, но е удобно и стабилно.

# 416
  • София
Не думай, ставам разногледа понякога. Обаче сериозно се замислям да захвърлям всичко че малкия е станал голям пумпал, върти се непрекъснато, почва да пълзи и днес само на два пъти го спасявах да не падне. Баща ми постоянно ми се кара че съм по цял ден забила нос в телефона. Зависима съм...

# 417
  • София
На мен мм ми се кара:)
Я и на мен не ми остава време, да не повярваш....Simple Smile

# 418
Четох много за захранването,но или не съм чела внимателно,или го няма като инфо това,което ме интересува.Замества се обедното ядене,но при Дани няма точно обедно -яде в 11 ч и после в 15 ч.,значи пюрето ще е в 11ч.Кога точно се дава това пюре -преди или след млякото ? И колкото повече се увеличава пюрето се намалява количеството на млякото за съответното хранене и като започне да яде цяло бурканче се спира изобщо млякото за това хранене? Объркана съм маааалко Simple SmileНа детската консултация нищо не казват,защото са за захранване след 6-я месец,а аз няма да чакам дотогава.

# 419
Нова храна е най-добре да се дава преди обяд. Във вашия случай към 11ч е перфектно. Ако целиш да замениш хранене давай преди млякото, на гладно. Ако искаш просто да запознаеш с новите вкусове давай след млякото или между храненията.

Общи условия

Активация на акаунт