New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 805
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Giada ще ходим на Офринио бийч. Абе като цяло не ми се ходи хич, в цикъл съм, дебела съм и времето се скапва от утре. Ама ми се реве направо. А ме е яд че мрънкам за такива глупости, хората нямат какво да ядат а аз рева че не искам на море. Ама нещо нервата ме тресе яко, обмислям да си купа една кутия цигари...

# 571
 Wink Wink Маце, добре че осъзнаваш колко нямаш основание да мрънкаш! И без това с детето не е кой знае каква почивка, но пък е разнообразие. Сигурна съм, че ще си изкараш добре. Докато ние бяхме там, беше голяма жега -  38 градуса. Мен ме скапа, аз предпочитам по-умерени температури. Колкото до дебелеенето, аз там наваксах свалените през последния месец килограми. Вкусно е по гръцките кръчмета. Като се върнеш, ще отслабваме заедно  Simple Smile

# 572
  • София
Welinity, звучи като да сте си изкарали супер:)

Маце, giada, аз викам едно ходене до гръцкия ресторант... Че ние тая година не ходихме до Гърция и съм пригладняла здраво!

# 573
  • София
Цвети, същата работа е и при нас.
Маце, дано си изкараш хубаво на морето, пак си е разнообразие.
РоЗи и аз викам хайде на гръцки ресторант като не отидохме до Гърция. Ама догодина мисля да не пропускам Simple Smile

# 574
  • София
Гиада аз знам че се тръшкам за глупости,  ама жив човек съм, а и ако нещо съм си представяла да мине по еди какъв си начин и не върви по план,  много се нервирам. Дано изкараме добре, ние все пак сме само с едно дете.  Wink

# 575
Sladoledche, Alvinda, Цвети същата работа сме и ние, гризе ме моето звере, без зъби е още, но успява с венците да ме сгриза, ужас просто! Мученето, реването, тръшкането и едно дране са му вече денонощен репертоар. И си развали яко яденето, не стига че се разсейва и муха да жужне, ми и повече от 2 часа почивка на циците нямам. А за спането вечер, евентуално към 23 след поредната едночасова порция рев, нощем пак си става поне на 3 часа почивки, и сутрин ми се опулва в 6-7 часа, свеж като краставичка, но през деня спи макс 1 час общо. Мъжа ми вика, тежко ти и горко сигурно му се застъпват и скока в растежа и зъбите. Днес дори на оризовата каша се разплака...хапна само 2-3 от бибешките лъжички.

# 576
Да бе Маце, напълно те разбирам! Ако не става за пържене и тен, дано е ок за разходки!

# 577
Споко бе Маце, дето има една фейсбукска шега "По-добре 10 дни срам на плажа, отколкото цяла година мъка в залата."  Crazy
Оф, да си призная честно и аз вероятно ще се депресирам като идем в Испания, щото и аз се чувствам дебела и отпусната Sad Гледам да не го мисля и само се моля да има повече дебели германки и англичанки около мен, та да не се чувствам като самотен кит на плажа.
Пожелавам ти весело и приятно изкарване на почивката!

# 578
  • София
Vodna liliq - то по-добре да се застъпят, да минат едновременно!
Вики е същата напоследък - почна по-често да яде и през деня и през нощта. Ако не се събуди да суче - тикам биберона, че нервничи. Насън се опитва да се надигне по корем и я хващам как със затворени очи се бута в ръба на леглото:)
А тази сутрин станах, взех я на спалнята и уж си доспахме, ама по едно време усещам нещо мокро под нас-моят потник и нейното боди бяха подгизнали, барабар с чаршафа. И в просъница решавам, че е напишкано. Айде, операция преобуване. После гледам - то циците ми протекли, Вики не беше яла от 4 часа поне. Тцтцтц. Дадох й да хапне, да се успокои и да заспи, е, познайте - само зареди батериите и се събуди окончателно.
Понеже все по-тръдно заспива през деня напоследък знаете ли какво правя- хващам я, че се пробужда и тикам цица. И така в просъница хапва и се унася.

# 579
  • Враца
Ооо, Ели, ако знаеш колко отдавна го правя този номер с "бутането"  Laughing
Това ми е единствения шанс да поспи повече, евентуално и аз с нея.

# 580
Гиада аз знам че се тръшкам за глупости,  ама жив човек съм, а и ако нещо съм си представяла да мине по еди какъв си начин и не върви по план,  много се нервирам. Дано изкараме добре, ние все пак сме само с едно дете.  Wink

Същата работа съм и аз!Ама едно към едно,и толкова се изнервям че не ми се развиват нещата както съм искала,та чак мога и д асе депресирам... ooooh!ненормална работа #Crazy

Маце,важното е че ще смените малко обстановката,дори и така ще видиш,че ще се отпуснеш и ще презаредиш батериите с приятно настроение.Пожелавам ти да се върнеш освежена и с хубави спомени,все пак ще е първото ви море с бебса,нали? Wink

# 581
  • в ябълковата градина
Здравейте, в сайта на НОИ излиза ли Приложение 2 за майчинските. Виждам си само последния болничен, а и пари нямам все още.

# 582
  • София
Излиза. Не помня, какво точно пише, но излиза и имам парички преведени от него.

# 583
Излиза, виж на последната страница, като почне да се изплащат се качва най-горе.

# 584
  • в ябълковата градина
Мерси много!

Общи условия

Активация на акаунт