Дрехи за деца от домове!

• 22 750
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Изпращала съм няколко пъти пратки до Кристина Кирилова (бях помолена да е до офис на Еконт, Стражица) и съм крайно погнусена от цялата история. Не следях редовно темата й и се случваше така, че всяка от пратките ми беше дни след минало вече някакво събитие в дома и ми беше криво, че не съм успявала да зарадвам децата на празника им. А то май е нямало ни дом, ни празнуващи деца.

# 46
Ще ме извини админа на мамата, този сайт може да е полезен, ако намерите въпросните.
https://www.facebook.com/groups/379267185592037/?notif_t=group_r2j_approved

Също това: http://www.marica.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%BA% … 0-news440550.html

# 47
Жалбата е подадена в полицията и двете жени,които са заплашвали по телефона са предупредени от полицията.Това е единственото,което може да се направи.
Разбира се,в полицията сме обяснили за скандала и протоколите са предадени там.
Ще бъдат проверени и най-късно в понеделник ще ни бъдат върнати.
До тогава полицията ще следи форума също и телефона и.

За това,че  е взела дрехите,наказанието и ще бъде да ги върне.Според полицията,щом си е признала и върнала всичко,това е най-правилно.
Събрано е всичко,което има и в понеделник ще се занесе в дома.
Ще снимаме всичко,включително и дома в който се предават.
Според полицията,до понеделник да не пишем друго тук,а още повече лична информация.

# 48
Много бързо реагирате когато опира до собствената ви кожа, но за дрехите доста време се покривахте. Съмнявам се полицията така меко да е реагирала. Дали да не повдигнем една жалба срещу крадлата  Thinking

# 49
Жалбата е подадена в полицията и двете жени,които са заплашвали по телефона са предупредени от полицията.Това е единственото,което може да се направи.

За това,че  е взела дрехите,наказанието и ще бъде да ги върне.Според полицията,щом си е признала и върнала всичко,това е най-правилно.
Според полицията,до понеделник да не пишем друго тук,а още повече лична информация.

Айде спри се, и наглостта ти граници няма. От полицията форума бг мамма най-вече ще следят hahaha. Ти като си проста и нагла, не си мисли, че другите са като тебе. СигУрно в тъпата ти глава, оправданието звучи правдоподобно. До думичка всичко е лъжа. Това е нагла кражба, с връщане не става, не си мисли и че ще мине с мъмрене от полицията.

ООООО момичета, дайте ги тея на "кучета", публикувайте ги в нета, и ги давайте и на полиция и на журналисти, без думи останах. Най-вече лични данни дайте. Днес, утре, така ще ви мотат, домовете и в събота и неделя работят. Колкото повече се протака, толкова по-голяма е вероятността, да НЕ си получат заслуженото.  Peace

Че и заплашва, гадта гнусна.

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 19:26 от adelinda

# 50
Точно това мисля да направя! Наглост неземна! Полицията не реагира на кражбата ама наблюдава форума? Ай сиктир!

# 51
  • София
До тук ми стана ясно следното - обирам банка, признавам, връщам парите и готово. Всичко е забравено и ми стискат ръката  ooooh!
До ре ми фа, с писането на тези тотални глупости, със заплахите към дарителите просто по-бързо предизвиквате приближаването на момента, в който ще се подаде жалба срещу вас. Нали разбирате, че всъщност нещата са доста сериозни. По-неприятното в случая е, че вие сте професионален приемен родител, което прави ситуацията още по9грозна.
Мисля, че вече сте наясно, че никой от дарителите няма просто да подмине случая и да остави нещата така.
Може ли да ми отговорите в кой град е подадена жалбата? И имам още един въпрос - бихте ли публикували официално още веднъж имената на домовете, в които сте направили част от даренията? 

# 52
За това,че  е взела дрехите,наказанието и ще бъде да ги върне.Според полицията,щом си е признала и върнала всичко,това е най-правилно.
Ама разбира се, че така е най-правилно. Даже може и да те похвалят полицаите, че си постъпила доблестно и си признала неволната си грешка. Да се разплаче човек от умиление.

# 53
Къде е приемен родител тази наглост?, пишете на социалните, за какво иде реч. Първо там подайте жалба срещу всички.  Peace

Един чувал тези има, няма 15-20 кила, да е задържала само 50, то значи всичко, и то само признатото. Много ме съмнява, че тези, които са приемали, са неграмотни роми и за това са помислили. Раздуйте ги, колко се може по -бързо. По ИП, тази фа, не може ли да се намери?

# 54
  • София
Ама разбира се, че така е най-правилно. Даже може и да те похвалят полицаите, че си постъпила доблестно и си признала неволната си грешка. Да се разплаче човек от умиление.
О, да и да ги съжали, че са ги заплашвали. та чак полицаите веднага след жалбата, като са чули историята са издирили двете заплашващи жени и са им се скарали. Мххххм. И един мормот завиваше шоколад.
Ади, със сигурност  Peace

# 55
  • Mediterraneo

Ох, ще умра! Слаба ракия си, никой не ти се връзва, що се хабиш?!

# 56
0896 574 788 е телефона, който ми дадоха за връзка с Кристина Кирилова. Имайте в предвид, че лесно може да се открие на чие име е регистриран номера в Глобул, да не говорим, че и в пощенския клон в Стражица при съмнение за злоупотреба лесно може да се открие кой е получавал пратките до поискване...все пак са предавани срещу нечий подпис и лична карта.

Градът е малък....дори в кметството може да се направи проверка и да се разкрие мистерията около личността на Кристина Кирилова от гр. Стражица. В малките градове всичко много лесно се научава стига да поиска човек....

А госпожата...да си носи парцалите с кеф...солено и пресолено ще и излязат.

Do-re-mi-fa...явно е, че обичаш драматичните сценарий....Честито ти току що се вкара в истински филм и зае главаната женска роля!

Ще те следя с интерес  Wink

# 57

Ок, понеделник.
Ако обаче пак излъже, аз съм "за" жалба от наша страна. Имам никовете на пратилите и ще се свържа с тях, може да организираме заедно нещо ефективно.

Лека нощ

# 58
Нека някоя от вас даде име и телефон за контакт,днес ще помоля някой от полицията да ви се обади и да обясни.
Доста стана неприятно това с обидите и заканите.
Събота и неделя домовете работят,но всички имаме деца и работа не винаги можем да се освободим.
Да,в понеделник всичко ще се предаде в дома със снимки,които ще кача и протоколи.
До тогава се надявам да няма повече обиди и нападки.

п.п.Не приемайте това като някаква нападка или заяждане,просто и за нас нещата станаха много тъжни.

# 59
Ако за вас стана тъжни за нас станаха обидни. Аз лично не искам никой да ми се обажда за да ви оправдава.

Общи условия

Активация на акаунт