Дрехи за деца от домове!

• 22 754
  • 137
  •   1
Отговори
# 105
  • София
П.п. #Crazy Стана ми интересно и разгледах снимките. Бляк! Sick момиче, не качвай снимки на прелестите на мъжа си заедно със снимки, с които се отчиташ за дарения пред някого във виртуалното пространство. Поне си направи нов профил.
В prikachi снимките, които се появяват като предишни и следващи НЕ СА на същия потребител, който ви е пратил линк за някоя снимка.... Може би ги подрежда според поредността на качване в сайта

# 106
  • на правилното място, в точното време
П.п. #Crazy Стана ми интересно и разгледах снимките. Бляк! Sick момиче, не качвай снимки на прелестите на мъжа си заедно със снимки, с които се отчиташ за дарения пред някого във виртуалното пространство. Поне си направи нов профил.
В prikachi снимките, които се появяват като предишни и следващи НЕ СА на същия потребител, който ви е пратил линк за някоя снимка.... Може би ги подрежда според поредността на качване в сайта

И аз това си помислих първо, но под всички снимки пише това:
Цитат
Виж още информация за m в Интернет | Намери още изображения на m
,като m явно е потребителско име.

Хахаха, Кристина, извинявам се за причиненото неудобство, но аз без да съм обядвала или други неща ми се доповръща. Не знам как да го направя като скрит текст, но като те знам каква си любопитка и ще надникнеш.  Heart Eyes

# 107
Няма нищо,случва се.
Зачудих се за какво говориш,но като погледнах  Sick
И аз не знаех,че е така.

# 108
Ние сме няколко жени,които до скоро събирахме дарения за великотърновски домове.
След като разбрахме,че някои неща не са достигнали до домовете,се разтърсихме и разбрахме:
Извинявам се на  всички от наше име.

Грешката е наша,не в домовете.
Доста време замълчахме,докато разберем какво става.
След малко наше разследване,разбрахме,че една от нашите майки,която отговаря за предаването на нещата е задържала за себе си и децата си,които са четири,част от даренията(дрехите,които са били изпратени).
Тя си призна и се извини,готова е да върне всичко,което е взела и съжалява за това,което е направила.
Молим всички които си търсят обрано нещата,да ги опишем и ако са в нея ще ги върне.

Извиняваме се и съжаляваме за това,което се случи.

Скоро Тя ще пусне тема в която да се извини лично на всички+снимки и обяснение,защо го е направила.

Казвам отново,че Тя е взела само някои от нещата,ако някой има съмнения,да пише на лични описание и ще се върне всичко,което не е стигнало до дома.
Отново извинения!
А ние как да разберем кое е стигнало до дома и кое - не, за да можете да ни го върнете или предадете за където сме го предвидили, изпращайки го към вас? Даже не давахте информация дали нещата са получени или не, пък камо ли дали и къде са предадени! Например аз не знам дрехите, които изпратих къде са - просто нямам такава информация. Седмица след като пуснах пратката по Еконт, попитах дали сте получили нещата(въпреки, че ми бяхте казали, че след получаването им, ще ме уведомите), отговора беше, че са пристигнали и толкоз.
Яд ме е на мене си, че се вързах на подобно нещо - не вярвах, че съм толкова глупава и наивна!
Както и да е - нека този, който е злоупотребил с добрината на хората, да си носи всичко откраднато със здраве! Дано е доволен и горд от постъпката си!

# 109
  • София
Цитат
ПРИЕМО-ПРЕДАВАТЕЛЕН ПРОТОКОЛ

Днес, на .…………………..20.... г., в гр. …………………........................ между:

1. ................................................................................................ с ЕГН: ……………………...
с адрес: ...
...
телефон: …….………………….. факс: …….………………….. e-mail: …….……………………
на длъжност ...

и

2. ................................................................................................ с ЕГН: ……………………...
с адрес: ...
...
телефон: …….………………….. факс: …….………………….. e-mail: …….……………………
на длъжност ...

се състави настоящият Приемо-предавателен протокол:
...
...
ПРЕДАЛ:               ПРИЕЛ:

/…………………………………../      /…………………………………../
Лично на мен са ми издавали такива при предаване на "помощ" (храна, облекло, играчки и т.н.) в дома в Перник и не само там. Всеки дом издава такива протоколи.

# 110
Днес се сетих, че не съм получила снимка на играчките и книжките. Ще очаквам на лични, за да я препратя като другите. Надявам се, че тази седмица вече всичко ще е занесено и отчетено, за да приключим най-после тук.

ПП Всичко; не само моите неща.

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 23:33 от Ли Лу

# 111
Приканвам do_re_mi_fa да ми изпрати снимки и за нещата, които аз пратих, до момента не съм получила нищо.

Никъде нищо не е описано по- детайлно, за да се изчистят недоразуменията, само някаква абстрактна бележка за 7 чувала дрехи.

Даде ми съвет да звънна на г-жа Григорова да ми опишела по телефона моята пратка и съдържанието и, за да съм сигурна, че всичко е в дома.

do_re_mi_fa бих искала да бъдеш коректна и както обеща до мен да стигнат снимките, доказващи, че си предала моите неща.

Твоето задължение беше да предадеш нещата и да представиш нужните доказателства, не се измъквай със съвети да звъня в дома да ми опишели, кое от моите неща вече е предадено и кое не.

Няма да оставя нещата така, не съм те забравила, следя развитието на темата.

Няма да се измъкнеш с тия мъгляви обяснения и прехвърляне на топката в дома и г-жа Григорова.

Та....очаквам си снимките сега през седмицата на всички неща, които си предала от мое име.

# 112
Говорих с госпожа Григорова, естествено жената нямаше как по памет (както и очаквах) да ми изброи дали всичко изпратено от мен е стигнало до дома и децата. Почти съм убедена, че Кристина си е запазила нещата, които и харесват и и стават. Няма протокол, няма описание под бройка, няма снимки- чиста работа.

От тук нататък всички мои дарения ще пращам директно до адреса на дома.

Госпожата каза, че част от нещата са били в страшно неугледно състояние, което ме навежда на мисълта, че хубавите пратки отдавна са отишли по друго направление, или е занесла вече носени неща.

#Crazy

Много горчилка остави в мен тази история, но Кристина аз не съм те забравила, работя в медии и ще разкажа твоята история където трябва.

Не сме чак такива балъци всички тук, уж си занесла всичко, уж снима бележката, но не можа да снимаш пратките. И какво точно занесе-  някакви боклуци, колкото да наброяват 7 чувала, за да ти повярваме...

Жалка и долнопробна, направо гнусна история. Sick Толкова ли дребна душа си бе момиче...срам и позор!

# 113
Според мен 7 чувала са си нищо работа - изпратеното към нея би трябвало да е доста повече. А и от чувал до чувал, разлика огромна има ...
Четох постовете на do_re_mi_fa в началото, всичко е описвано някак по-подробно - днес получихме пратка от еди кой си, изпратил е това и това, нещата са предадени еди къде си... Какво и защо се е променило след това?

# 114
Според мен 7 чувала са си нищо работа - изпратеното към нея би трябвало да е доста повече. А и от чувал до чувал, разлика огромна има ...
Четох постовете на do_re_mi_fa в началото, всичко е описвано някак по-подробно - днес получихме пратка от еди кой си, изпратил е това и това, нещата са предадени еди къде си... Какво и защо се е променило след това?

Щото при проверка, нищо не е дадено. Сега са стоварили 7 чувала парцали някъде, да си измият ръцете, и сега мълчи като пукал.

# 115
Много жалко, че така се злоупотребява с наивността на хората.
Доколкото разбрах, преди 20ти юли нищо не е било дарено никъде?

# 116
# 117

Браво, ще разпространявам.  Peace

Напишете имената и на другите, които са получавали.

# 118
Казахме,че не искаме да получаваме нищо повече,но някой беше изпратил по еконт  преди няколко дена една чанта с дрехи.
Тя съдържа:едни обувки,няколко женски дрехи и една малка чантичка бебешки дрешки за момиче.
Ако някой си познае пратката,ако иска да каже какво да направим.
Да му върнем пратката или ще изчака няколко дена и когато можем,ще отидем в дома във Велико Търново да занесем останалите неща,ще занесем и тези.
Който иска може да му изпратим снимки.

Пратката е в чанта Джъмбо.

# 119
Дрехите, които умаляват на децата ми, не ми трябват. Искам да ги махна от гардеробите и да ги дам на някой който има нужда от тях. Ако майка с деца има нужда от дрехите и играчките , нека ги вземе! Ако има нужда от нещо друго, да ми пише, моите деца са на 1г и 6м и 3г и не държа точно определени деца да вземат излишните ми вещи.

Общи условия

Активация на акаунт