Дрехи за деца от домове!

• 22 743
  • 137
  •   1
Отговори
Ние сме няколко жени,които до скоро събирахме дарения за великотърновски домове.
След като разбрахме,че някои неща не са достигнали до домовете,се разтърсихме и разбрахме:
Извинявам се на  всички от наше име.

Грешката е наша,не в домовете.
Доста време замълчахме,докато разберем какво става.
След малко наше разследване,разбрахме,че една от нашите майки,която отговаря за предаването на нещата е задържала за себе си и децата си,които са четири,част от даренията(дрехите,които са били изпратени).
Тя си призна и се извини,готова е да върне всичко,което е взела и съжалява за това,което е направила.
Молим всички които си търсят обрано нещата,да ги опишем и ако са в нея ще ги върне.

Извиняваме се и съжаляваме за това,което се случи.

Скоро Тя ще пусне тема в която да се извини лично на всички+снимки и обяснение,защо го е направила.

Казвам отново,че Тя е взела само някои от нещата,ако някой има съмнения,да пише на лични описание и ще се върне всичко,което не е стигнало до дома.
Отново извинения!

# 1
Аз лично ще чакам с нетърпение обяснението на госпожата.

# 2
  • Телиш/Плевен
Да, нека чуем въпросното обяснение.

А как ще докажете, че останалите пратки са стигнали предназначението си? Едва ли за пръв път Ви задават този въпрос. Но отговор досега не е получил никой. Или греша?

# 3
Утре ще снимаме и ще качим снимки на всички ПРОТОКОЛИ за дарение.Включително и един нов за дрехите,които са в нея.
Ние не сме вземали нито веднъж протоколи,но след като се обадихме се оказа,че при всяко дарение домовете си издават протоколи,които дори и да не ги вземем остават при тях.
Утре след обед ще имате всички документи също и за тези,които са в нея,около две големи чанти,в дома ще си ги претеглят и ще ви кажем.

# 4
Чудесно. Ще чакаме.

# 5
  • София
Всички очакваме обясненията и протоколите ви, До ре ми фа. Лично аз насочих към вас потребители.
Много горчив привкус остава от цялата тази история.

# 6
Да, ще следя и тук.
Държа да върне всичко, което е получила. Да го събере в кашоните и ще пратя някой да го вземе и да ги закара в дома. Като казвам, че държа на това, имам точно същото предвид. Втора измама ми е за месец и този път няма да останат нещата неизяснени.

ПП Момичета, говорих с директорите на въпросните два дома. От моите пакети не са получили нищичко. Нито от новите неща, нито от ползваните. Съмнявам се, че въобще нещо е давано, защото бяха много изненадани, като им разказах за какво става дума. Въпросната госпожа К.С.К. като име им е напълно непозната.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 20:21 от Ли Лу

# 7
Горния пост ме навява на мисълта, че не само две торби липсват.

# 8
Горния пост ме навява на мисълта, че не само две торби липсват.

Не са. Само моите пратки бяха 30 килограма.
Пазя всичко от пратката и мога много лесно да го докажа. Но дано не се налага!

ПП Някой пращал ли е на друга освен на  К.С.К?
Оставам с убеждението, че само тя е получавала пакетите.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 20:38 от Ли Лу

# 9
Айде бе, майка с 4 деца, ще я карате да връща. Защото съм носила лично да деца в дом, и пред мен си избираха и вземаха, искам да каже, че много са капризни, че всеки "хвърля" там старите си дрехи. Самите деца имат много объркана представа за света и си мислят, че хората на вън живеят само в лукс. Искат, маратонки, анцузи/по възможност маркови/  чорапи, бельо, козметика и парфюми. Това е, от което  наистина имат нужда, и ще се зарадват наистина. От 3 чувала, които бях занесла, почти нищо не взеха, а всичко беше или почти ново или много добре запазено. Щом ги е взела, радвайте се, че на майка с 4 деца, сте помогнали и ще се радват на нещата, защото не съм убедена за същото от децата. Супер, че искате да помагате, но това е, което мога да ви посъветвам.  Peace Hug

# 10
  • София
А ние сме сигурни, че тя е майка на 4 деца защото...?
Ако има нужда защо не е казала? Надали някой ще й откаже!
Ти си сигурна, че поднесената история от До ре ми фа е истина, защото...?
Ако се поровим по ОЛХ да не се окаже, че много от нещата са там?
При огромното количество пратки, защо директорите на домовете твърдят, че не познават тези жени?
Искрени се надявам да не съм права. Но някак историята е с доста мммм да го наречем кисел привкус.

# 11
Айде бе, майка с 4 деца, ще я карате да връща.

Това истина ли е?
Аз пиша с дама, която има едно дете. Пак от този профил ми пише. Помощта си е помощ, а измамата- измама. Имаше хора, които пращаха подаръци за тържество в домовете. Някой от този профил писа, че били получили нещата. Според директорите на домовете няма такова нещо.

На мен от този профил изредиха списъка на 25 деца на ЛС, които имали нужда от раници и помагала през септември. Това не е истина. В домовете не потвърдиха нито бройката, нито възрастта.

Предлагам на въпросната майка да се свърже с представителка на ДБМ и лично изясни нещата. Ако наистина е в нужда, нека бъде искрена. Докато не видя честна и откровена позиция, предпочитам нещата, които съм пратила аз, да се дадат на сираците.

# 12
Аделинда, не съм съгласна. Изпратила съм ги за деца в дом. Ако госпобата иска помощ ще организираме и за нея. Тези неща държа да стигнат там за където бяха предназначени.

# 13
В понеделник пуснах голям кашон с дрехи- пратка до Кристина Стефанова Кирилова в гр. Стражица до поискване в пощата, както ми беше указано от профила на do_re_mi_fa. Беше ми гарантирано, че дрехите ще стигнат до деца в дом, но първо ги сортирали и разпределяли там в екипа.

Сега чета темата....и просто оставам без коментар, да не говорим, че ми казаха, че веднага след като получат пратката ще ми потвърдят.....но 4 ден вече никой нищо не ми е писал - дали е получен колета, дали дрехите ще стигнат до децата и въобще какво се случва там.

Само едно ще кажа, не съжалявам за нищо, дори въпросната Кристина да ги носи, както и нейните уж 4 деца, но знайте, че в природата нищо не се губи и добро и зло, всяко нещо се компенсира подобаващо и има своите последствия за човека. Безплатен обяд няма...

Жалко, че една кауза се опорочи и омърси. Изгубихте доверието на хората, които отвориха сърцата си за тези деца.

Жалка и мизерна история...съжалявам за рязките думи...но съм отвратена! #Cussing out

# 14
Така чета в първия пост, че е майка на 4 деца. КОлко е вярно, нямам представа, може нещо да недочитам.

""е задържала за себе си и децата си,които са четири"" newsm78

Нямам идея какъв е случая. Говоря това което съм видяла с очите, си 3 чувала дрехи които бях събрала с кеф, като си мислех, че някой ще им се зарадва, да ама не. Много се носи, или хората като си чистят гардеробите си носят нещата там. Лично аз отварях чувалите, и давах кой каквото си хареса, търсят марка и прочее. Повечето имат майки, които са ги зарязали, но виждат от време на време., Уж недохранени, а храна се изхвърляше, защото искали пица и пържени картофи. Тези деца са гладни за внимание, не за хляб. Поне в дома, в който видях, на това се зарадваха, особено момичетата. Парфюмчета, може и евтини, моливчета и гримчета, кремчета. Сутиени и чорапи, защото това не се носи, но да са нови разбира се. Анцузи и маратонки като всяко дете. Не бих разчитала друг да ми ги носи, защо не се съберете лично да ги занесете.  Peace Официално ако го правите, трябва да имат сертификат за дезинфекция, може само лично и неофициално.

Общи условия

Активация на акаунт