"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 51 778
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Хайде, време е да се почерпим.  Заповядай те   smile3525

Еййй, Вили това с ягодите е пракрасно!!  Сега ако дадеш и рецептата- направо ЗЛАТНА си!!!

Марго, досега се чудих на себе си и не можех да намеря точната дума с която да определя състоянието си като гледам фотки на МАА, в които ми изглежда низвергнат и нещастен...депресирам се... точно като теб...от този безапелационно хубав, красив и харизматичен мъж да виждам неглижиран, изсухлен, брадясал и безразличен обикновен човек. На снимката с каролинка е усмихнат, но липсва харизмата - просто един мъж! И лошото е, че в последно време фотките дето ги слагате за актуални са все такива, една не виждам поне мааалко да го приближава към видът му отпреди две-три години?!! Или аз греша и съм вече предубедена... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyама ме е яд на него..

# 556

йееееееееее! Добутахме го до първо мястоnewsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
но колко ще се задържи там? не знам newsm78 newsm78
Мисля, че на снимката с Каролина от Литва, наш Мехмет изглеждаше много щастлив!
най хубавото на тази снимка, че не е папарашка! двамата са стояли там, точно така прегърнати , гледайки от балкона, и някой, може би Кайа!, викнал, те се обърнали, и ги снимал!
а може би Каро, да е застанала за снимка а наш Мехмет, спонтанно да е застанал зад нея, прегърнал я,  и вола! красива снимка!
И аз съм забелязала, че той с другите си приятелки няма снимка, на която да е така усмихнат!

а за  животните, напълно го разбирам, и аз ги обожавам newsm76 дават ти безгранична любов без да очакват нещо в замяна!  

Дидка, къде го виждаш това, бе?! Моля те, дай линк newsm03 newsm03

# 557
Наде,
ето ти идеалния smile3503

wavey wavey wavey

Мдааа. Heart Eyes
На мен всичките в басейна(снимката) са ми хвани единия, Confused удари другия, Confused че да падне третия, Confused никой от манекените, които впоследствие стават известни техни актьори не ми харесват през манекенският им период.

Наде, четох някъде тука из форумите за турските актьори, че били толкова харесвани и предпочитани, колкото италианските  и френските едно време. Сравняват ги с тях...демек
Нашия убавец мога да го сравня само с  Ален Делон в младите му години. Simple Smile Simple Smile

# 558
Хайде, време е да се почерпим.  Заповядай те   smile3525

Скрит текст:
[/url]

Скрит текст:
[/url]

Скрит текст:
[/url]

Еййй, Вили това с ягодите е пракрасно!!  Сега ако дадеш и рецептата- направо ЗЛАТНА си!!!

Марго, досега се чудих на себе си и не можех да намеря точната дума с която да определя състоянието си като гледам фотки на МАА, в които ми изглежда низвергнат и нещастен...депресирам се... точно като теб...от този безапелационно хубав, красив и харизматичен мъж да виждам неглижиран, изсухлен, брадясал и безразличен обикновен човек. На снимката с каролинка е усмихнат, но липсва харизмата - просто един мъж! И лошото е, че в последно време фотките дето ги слагате за актуални са все такива, една не виждам поне мааалко да го приближава към видът му отпреди две-три години?!! Или аз греша и съм вече предубедена... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyама ме е яд на него..
+1............ не, не грешиш, нито си предубедена, защото това е самата истина, а тя не винаги е такава каквато бихме искали да е.
Хеленче, виж моя предходен пост, в него, ще се ориентираш за кое челно място говоря(става въпрос за първата анкета).

# 559
Момичета, Хората понякога се държат животински.
А животните почти винаги са Човечни.

Хелен, аз не мисля че Алакурт би се държал лошо с мен. Пък да ме набие - Абсурд! Laughing
Аз бих го омилостивила и всичко животинско в него ще се изпари. Ама той пък трябва да ми кали и оправи нервите.
Напоследък спокойствието ми липсва и се чувствам изтощена и изкрейзила.
Кой ми пили нервите,  питам аз?!

# 560
Скрит текст:
Скрит текст:
Не съм се вглеждала и не съм се замисляла щастлив ли е, или не е с половинките си, но с животните съм забелязала, че наистина погледът му се озарява, а и няма как да е иначе.
Аз също съм от хората, които обожават животните, особено котки и кучета.
Докато растях при нашите в къща, абсолютно винаги имахме котки и кучета, в момента имат мъничка болонка на месец и половина, еми като я видя и аз, и детето, и мъжа ми(особено аз се вдетенявам и примирам от удоволствие), така че напълно разбирам обичта на Мехмет към животинки.
Те са беззащитни, верни другари и не нападат ако не ги предизвикаме или са ранени, докато не мога да кажа същото за хората Peace за съжаление. Cry

+1  Наденцеееее    love001

Виленцеее. hug
Не, че вярвам в достоверността на анкетите(по принцип), но Мехмет в първата е начело, а във втората така и не ми стана ясно как се гласува, newsm78 отварят ми се едни прозорци, #Crazy едно чудо. ooooh!

Наденцееее, този втория линк ти го беше сложила преди няколко дни   newsm78

Трябва да ти се покажат снимките за гласуване  и под тях пише  Oy Ver   newsm10  Там натиска за гласуване   smile3521

# 561
Хайде, време е да се почерпим.  Заповядай те   smile3525

Скрит текст:
[/url]

Скрит текст:
[/url]

Скрит текст:
[/url]

Еййй, Вили това с ягодите е пракрасно!!  Сега ако дадеш и рецептата- направо ЗЛАТНА си!!!

+1............ не, не грешиш, нито си предубедена, защото това е самата истина, а тя не винаги е такава каквато бихме искали да е.
Хеленче, виж моя предходен пост, в него, ще се ориентираш за кое челно място говоря(става въпрос за първата анкета).

ммм-да-  видях я Наденце,  благодаря ти за уточнението.  
А тез анкети кой ги прави, те пубикуват ли се някъде...??? Ако спечели наш Мехмет в някоя анкета, момичета представете си, че той спечели и е на първо място, какво ще направи нашия човек за журналистите, той просто няма да се появи никъде и ще се скрие в миша дупка да не го намерят и ще откаже всякакви публични изяви...направо се чудя как се фотнал с каролинка минка??!! newsm78
newsm78 newsm78
Наде, много ми харесва това к аролинка-минка, позволяваш ли и аз да го използвам?Rolling Eyes Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes

# 562
Момичета, Хората понякога се държат животински.
А животните почти винаги са Човечни.

Хелен, аз не мисля че Алакурт би се държал лошо с мен. Пък да ме набие - Абсурд! Laughing
Аз бих го омилостивила и всичко животинско в него ще се изпари. Ама той пък трябва да ми кали и оправи нервите.
Напоследък спокойствието ми липсва и се чувствам изтощена и изкрейзила.
Кой ми пили нервите,  питам аз?!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy той нека да посмее пък на  тогава са вдигаме всички от мамата и отпрашваме за Стамбула...ще му разкатаем...фамилията...ще хвърчи жива плът, косми, бради...всичко...

Сезонче, това с изкрейзването е от жегите...пусни са Аданата, хващай бирата и лягай пред компа.., ей тоз ще ти оправи настроението

# 563
Ох Хелен как искам да те послушам. Ама мъжът ми си е вкъщи. Плътно с мен с движи. Не иска през лятото никакви турски филми на екрана. Заплашва ме с мълчание. А аз тъй обичам да говоря. Grinning
Единствено вечер след неговото заспиване си пускам Комшиите. Ама пущината му , понякога стои до късно и аз нямам шанс. Grinning

# 564
Виле , това последното , с ягодите много ми хареса, ще се почерпя че сладко не отказвам . Благодаря   love001  love001 newsm51

Hug  Да ти е сладко милааааа    Joy   Joy   Joy   love001

# 565
  • София
ღϠ₡ღ Няма лесен път до мястото, където си струва да стигнеш!
След пречистеният дъжд, който се изсипа,
нека имаме и една малко по-различна и прохладна вечер...ღϠ₡ღ

Ама мъжът ми си е вкъщи. Плътно с мен с движи. Не иска през лятото никакви турски филми на екрана. Заплашва ме с мълчание. А аз тъй обичам да говоря. Grinning
Единствено вечер след неговото заспиване си пускам Комшиите. Ама пущината му , понякога стои до късно и аз нямам шанс. Grinning
Сезонче, вземай куфарето и детето  Wink и ела у Софето хем почивка, хем кеф ще гледаш Агата без шеф  Party yes
Кой ми пили нервите,  питам аз?!
Никой нема ти пили нервите  newsm10 smile3503 smile3521

# 566
Скрит текст:
Хайде, време е да се почерпим.  Заповядай те   smile3525

Еййй, Вили това с ягодите е пракрасно!!  Сега ако дадеш и рецептата- направо ЗЛАТНА си!!!

Скрит текст:

Хелена   Naughty  трябва първо да отида до сладкарницата да поискам рецептата   newsm78  и после ще ти я дам   Joy   Joy   Joy 

# 567
Скрит текст:

йееееееееее! Добутахме го до първо мястоnewsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
но колко ще се задържи там? не знам newsm78 newsm78
Мисля, че на снимката с Каролина от Литва, наш Мехмет изглеждаше много щастлив!
най хубавото на тази снимка, че не е папарашка! двамата са стояли там, точно така прегърнати , гледайки от балкона, и някой, може би Кайа!, викнал, те се обърнали, и ги снимал!
а може би Каро, да е застанала за снимка а наш Мехмет, спонтанно да е застанал зад нея, прегърнал я,  и вола! красива снимка!
И аз съм забелязала, че той с другите си приятелки няма снимка, на която да е така усмихнат!

а за  животните, напълно го разбирам, и аз ги обожавам newsm76 дават ти безгранична любов без да очакват нещо в замяна!  
[/quote]

Дидка, къде го виждаш това, бе?! Моля те, дай линк newsm03 newsm03

[/quote]

Ето, Хелен: http://sonanketler.com/en-yakisikli-erkek-oyuncu-2015-resimli-anket/
Вили, го постна на предишната страница, този следобед newsm10 newsm51 newsm44

# 568
# 569
Марги, завиждам ви за дъжда. Тук е още чок горещо. Толкова кипи и ври, колкото  в душата на Боран при мисълта за Емре. Laughing
Благодаря за поканата!

Цвети, първата снимка от колажа е Убийствена.

Общи условия

Активация на акаунт