"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 589
  • 744
  •   1
Отговори
# 570

COK GUZEL cu4ito newsm10
Но да ли това е истинския, реалния  Махмет Акиф Алкурт?

# 571

# 572
Вили, на тия фотки МАА със сестрите си ли? Едната бива, ама другата ми прилича на баба Яга.
А колажа на Цвети с коня е просто потресаващ-  МАА - буен, непокорен жребец с опърничав и чепат характер плашещ жените #Crazy #Crazy #Crazy

# 573
Момичета, Хората понякога се държат животински.
А животните почти винаги са Човечни.

Хелен, аз не мисля че Алакурт би се държал лошо с мен. Пък да ме набие - Абсурд! Laughing
Аз бих го омилостивила и всичко животинско в него ще се изпари. Ама той пък трябва да ми кали и оправи нервите.
Напоследък спокойствието ми липсва и се чувствам изтощена и изкрейзила.
Кой ми пили нервите,  питам аз?!
Веднага ти отговорям, Каролинка-Минка. Mr. Green Laughing Joy
Хеленче, ама разбира се, че и ти може да я наричаш така.
Цвети, колажът ти ми харесва.
Виленце, вярно, че преди време бях пуснала анкетите, но не бях гласувала във въпросната, мерси за уточнението относно нея.......офффффф сега пак ми се отваря някакъв прозорец и не бива. Crossing Arms
При нас валя и какво от това, не се диша #Crazy от морнина!?! ooooh!

# 574
Момичета, Хората понякога се държат животински.
А животните почти винаги са Човечни.

Хелен, аз не мисля че Алакурт би се държал лошо с мен. Пък да ме набие - Абсурд! Laughing
Аз бих го омилостивила и всичко животинско в него ще се изпари. Ама той пък трябва да ми кали и оправи нервите.
Напоследък спокойствието ми липсва и се чувствам изтощена и изкрейзила.
Кой ми пили нервите,  питам аз?!
Веднага ти отговорям, Каролинка-Минка. Mr. Green Laughing Joy
Хеленче, ама разбира се, че и ти може да я наричаш така.
Цвети, колажът ти ми харесва.
Виленце, вярно, че преди време бях пуснала анкетите, но не бях гласувала във въпросната, мерси за уточнението относно нея.......офффффф сега пак ми се отваря някакъв прозорец и не бива. Crossing Arms
При нас валя и какво от това, не се диша #Crazy от морнина!?! ooooh!

Мерсаж много Наденце!
Сега искам да ви питам нещо за Кварталът на богатите, знам, че тук не е мястото, затова  слагам в спойлер:
Скрит текст:
Пак много красиви жени подбрани, Ендер-майката на Мерт  е супер готина, красива, тази актриса популярна ли е, участвала ли е в други сериали? Не съм я виждала, а между другото  тази двойка- Селим и Ендер ми е любимата в сериала

# 575
Аз, пак си преглеждам "Завръщане"!
Не знам дали, някога ще ми омръзне този сериал? едва ли!
Изгледах епизодите с раждането на Шехзадето Бедирхан! най любими са ми сцените: когато Нарин му каза, всъщност Съла е на близо и че детето се е родило!и  когато отиде в болницата и се срещна със сина си за първи път!
много силни моменти, и прекрасно изиграни от МАА и Дженсу Дере smile3501

# 576
Хеленче
Скрит текст:
и аз много харесвам актрисата играеща Ендер, и на мен ми бяха любима двойка със Селим, че другитееееееее, #Crazy ooooh! затова и не само зарязах Дизито овреме. След оттеглянето си от ПО започна снимки в друг сериал, но май не просъществува дълго на екрана.
Виждала съм я в третия сезон на Времето Лети, играеше гледачка на малката след смъртта на майка й(не съм гледала сериала от-до, но имам поглед върху него както и върху много други).
Аз загледах сериала Дъщерите на Гюнеша. Суперско лятно сериалче с много сладки екранни двойки, младежите са ми много симпатични. Heart Eyes
На Агата профилите още не са активни, блокирани ли са, изтрити ли са, не мога да разбера, но е факт, че нещо не е на кеф, щом ги е стопирал. Тя и Каролинка-Минка по едно време си беше блокирала фейса пък после я отпуснаха братята и сестрите й, нашият Ага обаче го държат по-дълго време, и няма изгледи да го пуснат скоро. Joy

# 577
Вили, на тия фотки МАА със сестрите си ли? Едната бива, ама другата ми прилича на баба Яга.
А колажа на Цвети с коня е просто потресаващ-  МАА - буен, непокорен жребец с опърничав и чепат характер плашещ жените #Crazy #Crazy #Crazy

Хелена те са, а Мехмет колко е щастлив и усмихнат с тях   smile3521

# 578
Момичета,
Защо е създадено впечатление, че МАА се държи лошо със жените?
И това, че иск жена му, да си е домакиня и да си седи вкъщи!
имали го, някъде написано, записано, описано черно на бяло?

Сезони и на мен много ми харесва Ендер! много е красива и с невероятна фигура!

# 579
 Hug

Диде, няма лошо жена ти да си е вкъщи и да се грижи за теб и себе си, знае МА какво да иска.... То и на мен понякога ми се ще да съм само домакиня, а не г-жа перфектната навсякъде, ама къде ти Tired

Харесва ми този мрачен и дълбок поглед на асктьора Алакурт, който е на снимките на колажа нас Вили, за който има моите адмирации

Като творчески тандем с Джансу са страхотни. Макар на моменти нейната игра да имаше слаби моменти . тя има много специфична красота и излъчване.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 23:44 от Slawena

# 580
Момичета,
Защо е създадено впечатление, че МАА се държи лошо със жените?
И това, че иск жена му, да си е домакиня и да си седи вкъщи!
имали го, някъде написано, записано, описано черно на бяло?

Сезони и на мен много ми харесва Ендер! много е красива и с невероятна фигура!

Дидушче, честно казано аз нямам такова впечатление за Мехмет.
Ако отговаря поне мъъъничко на зодията си, то със сигурност не е такъв, да не започвам сега да изтъквам положителните качества на нас Лъвовете. Mr. Green Laughing
Това за жената домакиня май беше поместено в нашата Уикипедия, но то там инфото им е "от първа ръка" и всеки може да си пише каквото си иска.
Ето значението на Уикипедия-Свободна енциклопедия, която всеки има възможността да използва и редактира, като създава нови статии или подобрява вече съществуващите.

# 581
Hug

Диде, няма лошо жена ти да си е вкъщи и да се грижи за теб и себе си, знае МА какво да иска.... То и на мен понякога ми се ще да съм само домакиня, а не г-жа перфектната навсякъде, ама къде ти Tired

Славенче Hug
аз не казвам, че е лошо! но в светлината, в която "чета", че МАА е представен, някъде!! изглежда лошо!!
Иначе аз нямам проблем с това да съм домакиня! даже много ми харесва!

# 582
Момичета,
 ето едно подаръче  от ме за всички вас Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 583
Диде, обожавам Крис Риа,   bouquet

newsm03 newsm53

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 00:13 от Slawena

# 584
Страх от любимата!!! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт