"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 51 745
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Диде Hug...те ,турците май не палят свещи... newsm78

Да дойде... ние да го осветим... babydust7 Joy Joy Joy

# 616
  • София
Сезони от това, което аз съм гледала май такава сцена не е имало. По скоро слухтене пред врата на банята, като дамата се къпе, а силната половинка преглъща издебело зад вратата или завесата на банята жертва на своите фантазии

Марги, агата обича пълнена агнешка плешка и на пиене не носи

А аз си мислих, че тази почерпка, от Маргото е за нас newsm78 newsm78
плодове и "вариации" на тема кафе!
на наш Мехмет, нищо, докато не "освети", малко около себе си! може и със свещ smile3534
Диди, те картинките все са за вас. Като ни спретнеш пътешествие, ще има и истински глезотии за вас  Wink
Осветен или неосветен; със свещ или без свещ  ooooh! за него все ще има садинка с нещо от сърце  smile3503 smile3521 Душа и сърце не дава. Без друго Каролинка-Минка го стопи и го докара само до цайси и брада  Joy Joy Joy
wavey Hug Heart Eyes

Преди 3 часа, на този ФБ. профил е сложена една и съща снимка за профилна и корица!

https://www.facebook.com/MehmetAkifAlakurtOfficalPage?fref=photo

Гугал казва, че това значи : няма повече!!!!! newsm78 newsm78 newsm78
наш Мехмед, съвсем слънчяса sweating sweating sweating

Мисля, че може да се преведе и като: (достатъчно) стига вече!

Скрит текст:
Мисля ,че това е най точното... bowuu Peace
Относно Мехметя Rolling Eyes...вчера си мислих нещо newsm78...мммм... Joy Joy Joy...този млад мъж няма ли приятели...нямам спомен да има снимки с такива...и...това не ми говори много добре за него...все е със сестрите си Shocked...какво Naughty...те вардят ли го ,що ли #Crazy ooooh!...тъй ли няма нужда да излиза с приятели newsm78...а...за любовта му към животните Laughing...човек ,който обича животните,обича и хората...сигурна съм... Peace

Маргооо Hug...можеш да купиш наместо агънце ,едно овенче...такова рогато и чапато като нашя Ага...
Свет, ще взема и едно теленце да взема, та Мехмет да не може после да стане от масата  Joy Joy Joy и само за нас да си мисли, докато отмаля  Wink

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 15:16 от Margarita Червенокоса вещица

# 617
Здравейте,
Наде, в нашия филм имаше две сцени - едната в Мардин, другата в Истанбул. Е то само Боран я полираше с гъбата, ама пак го приемаме за взаимно къпане.
Хелен спомена и за ВВ .
В други турски филми дали е имало?!  Просто интерес Simple Smile
Ааааааа, чак сега разбирам какво имаш предвид под взаимно къпане, защото единият да къпе другият, а в следващ момент вторият да къпе първият за мен не са сцени на взаимно къпане.
Иначе ако става въпрос за сцените, които си уточнила да, виждала съм такива, но не едновременно и взаимни по време, а в различни времеви интервали.
Разбира се, че се сещам за двете сцени с нашите любимци Съла Heart Eyes и Боран, Heart Eyes но те не са взаимни за мен.
А сега привет и на появилите се след мен Hug........Hug дружки-веселушки. Simple Smile

# 618

"Надеждата е онова нещо с крила, което каца в душата, пее мелодии без думи и никога не спира.."

Емили Дикинсън

Hug Heart Eyes Hug Привет на ранобудните Simple Smile  Wink и привет на лежерно почиващите  Simple Smile Wink  Hug Heart Eyes Hug
Размисли за Мехмет Акиф
Скрит текст:
ooooh! Момичета, ще слагам и дигам на Мехмет от сутрин до вечер  Party домашните нещица са ми много мили и обични  Hug Днес, ако беше на мястото на моя Ага, щеше да хапне мекички с мед и сиренци...  пресен хляб с домашен катък и доматета от балкона  Simple Smile  Wink Вечерята още newsm78   Thinking

Преди 3 часа, на този ФБ. профил е сложена една и съща снимка за профилна и корица!
Скрит текст:

И край вече!

Скрит текст:

но още по приятно би ми било, ако се видим на живо,  тук!
хубава и приятна събота Hug

wavey wavey wavey
Дидинце привет
какво имаш в предвид "на живо" и то тук  newsm78 newsm78

на живо, очи в очи, някъде на кафенце, чайче, сокче, биричка, нещо такова!
а мястото от снимката би било идеално! но ако не става, може и на друго Wink
просто иска да се срещнем в реала newsm17

Страхотна идея  newsm10 newsm44 newsm10  love001

Здравейте момичета Hug
Сутринта ви бях пожелала добро утро, но МАМАТА не ме е отразила по незнайни причини #Crazy
Та да ви кажа, че аз лично нямам нищо против да си седя вкъщи newsm07 newsm63 и да си домакинствам newsm64 и да се грижа за някого feeding

Марги, този профил, за който е писала Диди на мен не ми е познат newsm78 Аз следя 3.от които единият е закрит, на единия е детската снимка, а на третият е снимката със стрелбището #Crazy

А идеята за среща е  newsm74

# 619
Мераба и на теб Цвети. Hug
Чак сега Ви изчетох от-до и бързам да отговоря по-подробно на въпроса на Сезончето.
Въпросните сцени той да къпе нея, а в следващ момент тя него, но не по едно и също време съм ги виждала в КСШ.
Сега, относно снимката в профила на Агата(едва ли е негов, но да предположим, че е), я възприемам като траурна лентичка.
Това.....стига вече, край, го приемам като край на насилието, че нали все стават инциденти при тях в последно време.
Чъп-чъп. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 15:44 от Neidjal

# 620
Чак сега Ви изчетох от-до и бързам да отговоря по-подробно на въпроса на Сезончето.
Въпросните сцени той да къпе нея, а в следващ момент тя него, но не по едно и също време съм ги виждала в КСШ.
Сега, относно снимката в профила на Агата(едва ли е негов, но да предположим, че е), я възприемам като траурна лентичка.
Това.....стига вече, край, го приемам като край на насилието, че нали все стават инциденти при тях в последно време.

Здравейте момичета. Съгласна съм с Надето , и аз го приемам като траурна лентичка. Последната седмица във военно въздушната им база Инджирлик кацнаха американски военни самолети. Обстрелват Ислямска държава а турските самолети обстрелват позиции на кюрдите и избиха много хора. Вероятно за това казва че стига вече , а Мехмед е показал и при други случаи че следи политическите събития в страната си   bouquet  bouquet  bouquet

А за къпането , исках и тя да му удари една гъба , две тасчета вода че и една целувка по рамото амааааааааа  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Поне веднъж да се беше обърнала , ама тя и това не направи  smile3511 bash bash bash bash

# 621
  • София
Скрит текст:

"Надеждата е онова нещо с крила, което каца в душата, пее мелодии без думи и никога не спира.."

Емили Дикинсън

Hug Heart Eyes Hug Привет на ранобудните Simple Smile  Wink и привет на лежерно почиващите  Simple Smile Wink  Hug Heart Eyes Hug
Размисли за Мехмет Акиф
Скрит текст:
ooooh! Момичета, ще слагам и дигам на Мехмет от сутрин до вечер  Party домашните нещица са ми много мили и обични  Hug Днес, ако беше на мястото на моя Ага, щеше да хапне мекички с мед и сиренци...  пресен хляб с домашен катък и доматета от балкона  Simple Smile  Wink Вечерята още newsm78   Thinking

Скрит текст:

И край вече!

Скрит текст:

но още по приятно би ми било, ако се видим на живо,  тук!
хубава и приятна събота Hug

wavey wavey wavey
Дидинце привет
какво имаш в предвид "на живо" и то тук  newsm78 newsm78

на живо, очи в очи, някъде на кафенце, чайче, сокче, биричка, нещо такова!
а мястото от снимката би било идеално! но ако не става, може и на друго Wink
просто иска да се срещнем в реала newsm17

Страхотна идея  newsm10 newsm44 newsm10  love001

Здравейте момичета Hug
Сутринта ви бях пожелала добро утро, но МАМАТА не ме е отразила по незнайни причини #Crazy
Та да ви кажа, че аз лично нямам нищо против да си седя вкъщи newsm07 newsm63 и да си домакинствам newsm64 и да се грижа за някого feeding
Марги, този профил, за който е писала Диди на мен не ми е познат newsm78 Аз следя 3.от които единият е закрит, на единия е детската снимка, а на третият е снимката със стрелбището #Crazy

А идеята за среща е  newsm74
Цвети, този профил е фенски, а аз гледам да ги стесня, дори целият ден да ми е на разположение, все имам някоя и друга задачка. Наш Ръфкъ  Wink трябва да се разхожда  два пъти поне smile3503 smile3521
При мен са същите и на каки, зетьове и временно-постоянни литовски сателити  Laughing
Скрит текст:

Наде, права си за инцидентите при тях. Вчера, където са снимали "Emanet", близо до сградата на полицията във филма, са убили. Анадола и Диарбекир са много активни напоследък дали е защото Ердоган иска промени, или защото в Сирия ИД все повече върви към Турция  Thinking newsm78

# 622
Скрит текст:

Здравейте момичета. Съгласна съм с Надето , и аз го приемам като траурна лентичка. Последната седмица във военно въздушната им база Инджирлик кацнаха американски военни самолети. Обстрелват Ислямска държава а турските самолети обстрелват позиции на кюрдите и избиха много хора. Вероятно за това казва че стига вече , а Мехмед е показал и при други случаи че следи политическите събития в страната си   bouquet  bouquet  bouquet

А за къпането , исках и тя да му удари една гъба , две тасчета вода че и една целувка по рамото амааааааааа  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Поне веднъж да се беше обърнала , ама тя и това не направи smile3511 bash bash bash bash
Здрасти. Hug
И аз исках това, но зоркото  #2gunfireоко Джем беше там. #Cussing out Close Twisted Evil Joy
Марги и твоят Ръфкъ ли постоянно така се плези като този на Мараз Али, голямо плезондрене беше неговото, голямо нещо, ooooh! в целия сериал не си прибра езика?! #Crazy

# 623
Наде, Так обяснено от теб, този пост, вече е съвсем логичен и на време "поснат".
Скрит текст:
Но, дали ще спре това безумие? едва ли!
там, толкова близо до нас, се преплитат интересите на толкова много държави, организации, че е много трудно да се определи, кой е врага, лошия!! пред който да се изправи коалицията! 

Марго, Cu4ito, казвайте кога и къде другата седмица, и съм там  animal037 smile3535

# 624
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

А за къпането , исках и тя да му удари една гъба , две тасчета вода че и една целувка по рамото амааааааааа  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Поне веднъж да се беше обърнала , ама тя и това не направи smile3511 bash bash bash bash
Здрасти. Hug
И аз исках това, но зоркото  #2gunfireоко Джем беше там. #Cussing out Close Twisted Evil Joy
Марги и твоят Ръфкъ ли постоянно така се плези като този на Мараз Али, голямо плезондрене беше неговото, голямо нещо, ooooh! в целия сериал не си прибра езика?! #Crazy
Наде, Арчи се плези като при другите кучета, когато му е горещо и се охлажда  Simple Smile Wink
Скрит текст:
Ръфкъ имаше дефект. Небцето е по-малко, заради муцунката, а връзката на езика в долната част е по-дълга и воала все сме отвън  Laughing Може да се оперира, но явно са се страхували от упойката. За тази порода е доста опасна.

# 625
  • София
Наде, Так обяснено от теб, този пост, вече е съвсем логичен и на време "поснат".
Скрит текст:
Но, дали ще спре това безумие? едва ли!
там, толкова близо до нас, се преплитат интересите на толкова много държави, организации, че е много трудно да се определи, кой е врага, лошия!! пред който да се изправи коалицията! 

Марго, Cu4ito, казвайте кога и къде другата седмица, и съм там  animal037 smile3535
Диди, Цвети сигурно още се плицка на морето и събира слънчеви лъчи. Нека да каже тя, кога става кафето. Аз скачам на бързоходките и съм на мястото веднага  Wink  animal037 

# 626
Аха, ясно Марги, не знаех за Ръфкъ на Мараз Али, мерси.

# 627
Силистра, Джансуто ако се беше обърнала към него в банята, погледа и щеше да се закове там долу и да се влюби от раз в  Екранния си съпруг. Laughing

Славенка, има снимки с приятелите си. Онези от планините. В тесен кръг се движи той, но и това си е плюс за някои хора.

# 628
Цитат на: Margarita Червенокоса вещица

[color=red
Марго, Cu4ito[/color], казвайте кога и къде другата седмица, и съм там  animal037 smile3535
Диди, Цвети сигурно още се плицка на морето и събира слънчеви лъчи. Нека да каже тя, кога става кафето. Аз скачам на бързоходките и съм на мястото веднага  Wink  animal037 
[/quote]

Марги, плацикането свърши уви newsm08 За жалост не ми се очертава скоро София, чак на 25.09. живот и здраве Laughing

# 629
Цитат на: Margarita Червенокоса вещица

[color=red
Марго, Cu4ito[/color], казвайте кога и къде другата седмица, и съм там  animal037 smile3535
Диди, Цвети сигурно още се плицка на морето и събира слънчеви лъчи. Нека да каже тя, кога става кафето. Аз скачам на бързоходките и съм на мястото веднага  Wink  animal037  

Марги, плацикането свърши уви newsm08 За жалост не ми се очертава скоро София, чак на 25.09. живот и здраве Laughing
[/quote]

Ами сега!
само две ли сме от София Confused

Общи условия

Активация на акаунт