"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 51 782
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Попътен вятър на всички днес  bouquet  Да ви върви по вода....
Hug...........Hug

Скрит текст:
Агата съвсем е слънчасал, Confused всички негови профили във фейса, които са предполагаеми истински са заключени до един. #Crazy ooooh!
Профилът на Каролинка-Минка също. #Crazy ooooh!
Наде,  Thinking Confused само единият му профил във фейса, не само е заключен, направо е изтрит  Close Другият и този на Каролина се виждат, но няма никакво движение  Thinking  Joy hahaha Каролинка-Минка  Joy Много добре звучи  Simple Smile Браво на този, който го е измислил  bowuu Heart Eyes

Сигурно защото пак са го прихванали нещо Rolling Eyes братята и сестрите му.
Томи, добре дошла.

Наде те тези негови странните братя и сестри  Thinking хич не са го и напускали  newsm78 newsm78 newsm78

# 511
Много благодаря, Наде! Винаги с интерес чета публикациите на всички дами и специално твоите! Обръщам се на "ти", защото от няколко месеца сте ми дружки тук, в тази толкова интересна тема.

# 512
Много благодаря, Наде! Винаги с интерес чета публикациите на всички дами и специално твоите! Обръщам се на "ти", защото от няколко месеца сте ми дружки тук, в тази толкова интересна тема.
И аз така предпочитам, Simple Smile а не по ник, защото ми звучи официално, а тук Ви чувствам близки.
Коте, че май не са го пускали както казваш.

# 513

Аууу Свет страхотни снимки, а тук как си ходят само със Селин  newsm76  loveuuu

Алоооооу   phoneuu госопдин Алакурт как можахте да изтървете тази красота  smile3512 или пък тази   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Всички се чудим Коте!
То и на Дженсу, да и се не начудим newsm78 newsm78 #Crazy  как, поне веднъж не се влюби, в някой красавец, по висок от нея??

# 514

Аууу Свет страхотни снимки, а тук как си ходят само със Селин  newsm76  loveuuu

Алоооооу   phoneuu госопдин Алакурт как можахте да изтървете тази красота  smile3512 или пък тази   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Всички се чудим Коте!
То и на Дженсу, да и се не начудим newsm78 newsm78 #Crazy  как, поне веднъж не се влюби, в някой красавец, по висок от нея??

Оооооооох , момичета , Джансуто доказа че не разбира от мъже  smile3513 , все ги избира ниски и грозни  smile3521 , ама и Мехмет не разбира от жени  smile3521. Той поне красавици си избира / с изключение на Мис Чехъл / ама не умее да ги задържи. Дали ги сравнява с Джансу  newsm12 newsm12 newsm12 , и защо след толкова години той бърка имената на партньорките си с нейното  newsm12 newsm12 newsm12.

И още нещо ми прави впечатление . Има доста снимки от последната серия , като празнуваха годинката на детето. Ама Мехмет и Джансу са притиснати един до друг. Тя държи детето а той ги обгърнал и двамата , доволни усмихнати  newsm78 newsm78 newsm78 , не ми изглеждат на хора които се карат и не се понасят. Ако аз трябва да се снимам с някой който не понасям няма да се усмихвам че и да се притискам в него  smile3513 . След толкова години нито той е тръгнал да се жени нито тя , какво ли чакат  newsm12 newsm12 newsm12 newsm78 newsm78 newsm78
Може би се чакат един друг  newsm17 newsm17 newsm17, а дано ама надали  smile3506

# 515
 Ново двайси Shocked Shocked Shocked ...в един от профилите... #Crazy Joy Joy Joy

Звезды/Крупным планом
Идем на восток: 8 шейхов, султанов и прочих мужчин мечты

Восточные мужчины славятся своим горячим темпераментом и незаурядными внешними данными. Хотя эти черноглазые красавцы и слышать не хотят о равенстве полов, для многих девушек именно они кажутся наиболее привлекательными. Мы составили список 10 самых заметных мужчин Востока, у которых есть все — успех, богатство и слава.

Поделись с друзьями hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Принц Хамдан

Принц ОАЭ Хамдан (он же Шейх Хамдан бин Мохаммед бин Рашид аль Мактум, но ты вряд ли это запомнишь) — напоминает настоящего восточного принца из книжки «Тысяча и одна ночь». Суди сама — Хамдан красив, живет в прекрасном дворце, владеет многомиллиардным состоянием и имеет массу интересных развлечений. Например, восточный красавчик обожает гоночные болиды, занимается скалолазанием и верховой ездой. Скачет он на белом коне, разумеется.

К слову, принц ведет довольно популярный Instagram, куда он, как простые смертные, выкладывает фото с котиками. Правда, вместо обычных котов у него есть настоящие тигрята и львята. Мимими!
Эмин Агаларов

Про таких как Эмин Агаларов говорят «родился с серебряной ложкой во рту» — его отец Арас Агаларов владелец «строительной империи» Crocus Group, а значит и многочисленных торговых центров и всего комплекса Crocus в Москве. Еще совсем недавно Эмин был женат на дочери президента Азербайджана Лейле Алиевой, но недавно пара распалась и завидный жених снова свободен!
Помимо большого бизнеса Агаларов увлекается музыкой — не исключено, что ты уже была на его концерте. Эмин поет романтические песни о любви, что, впрочем, не мешает ему занимать должность вице-президента Crocus Group и вникать во все дела компании. Живет этот мужчина мечты на два города — Эмина можно встретить в Москве и Баку.

Шейх Мансур

Fotodom / Rex Features

Шейх Мансур, чье полное имя звучит как Мансур ибн Зайд аль-Нахайян, один из самых богатых людей в мире — он член королевской правящей семьи Абу-Даби, владелец футбольного клуба «Манчестер Сити» и состояния в 32 миллиарда долларов. На досуге шейх увлекается конным спортом и даже выиграл на своем арабском скакуне ряд турниров, проводимых на Ближнем Востоке.

Мансур привык жить на широкую ногу, поэтому и жена у него не одна, а уже целых две, но не факт, что восточный мужчина на этом остановится.

Бурак Озчивит

instagram.com/burakozcivitt_/

Турецкий актер, звезда сериала «Великолепный век» Бурак Озчивит начинал свою карьеру в Европе в качестве модели, однако слава постигла его именно в родной Турции. После звездной роли в нашумевшем сериале Бурак решил не тратить заработанные деньги на пустые развлечения и открыл собственный бизнес — сеть ресторанов в Стамбуле. Чуть позже выяснилось, что стать ресторатором было мечтой его детства — папа артиста владел небольшой кебабной в городе Мерсине, и Озчивит просто решил продолжить успешное семейное дело. Похвально!

К слову, красавчик Бурак, несмотря на многочисленные сплетни о его романах, все еще не женат, так что у поклонниц есть шанс.

Шейх Маджид бен Мухаммед

Fotodom / Rex Features

Шейх Маджид — родной брат принца ОАЭ Хамдана, о котором мы уже рассказали. Но в отличие от старшего брата, Маджид — персона не слишком публичная, и даже в своем Instagram предпочитает выкладывать не личные фото, а снимки с официальных церемоний. Впрочем, ничто человеческое шейху не чуждо — как и многие его «коллеги» Маджид увлекается гонками и конным спортом. Какое-то время он жил в Великобритании, где окончил военную академию, однако вскоре вернулся домой — к государственным делам.

Свободное время Маджид проводит на различных спортивных мероприятиях в Дубае и Абу-Даби — без него не обходится ни одно состязание. Что касается личной жизни, то о ней совершенно ничего неизвестно (кстати, как и о матери самого шейха) — женщины в королевской семье Арабских Эмиратов остаются в абсолютной тени.

Мехмет Акиф

twitter.com/alakurt_m/

Турецкий сердцеед Мехмет Акиф попал в наш рейтинг не благодаря сказочному состоянию (хотя он явно не бедствует), а из-за своей великолепной внешности. Стоит отметить, что и истинно мужские увлечения Мехмету не чужды — прежде чем начать карьеру модели, сын военного сначала отслужил в армии. Вернувшись со службы, Акиф принял участие в турецком конкурсе моделей и выиграл его, а затем победил и в аналогичных соревнованиях под названием «Лучшая модель мира».

Сейчас Мехмет пользуется огромным успехом в Турции — снимается в кино, ведет телешоу. И еще одна хорошая новость — знойный красавец не женат, так что все едем в Стамбул.

Король Джигме Кхесар Намгьял Вангчук

East News

С ближнего востока на время перенесемся в Азию — там тоже есть симпатичные и состоятельные мужчины! Например, король Бутана Джигме Кхесар Намгьял Вангчук, который, правда, недавно женился, но все равно нельзя его не включить в наш список.

Во-первых, у короля блестящее образование — колледж он закончил в США и Великобритании. Во‑вторых, Кхесар активно занимается благотворительностью и помогает нуждающимся. И, в-третьих, король нашел в себе смелость жениться по любви, а не ради дел государственных, — его женой стала девушка из обычной семьи, дочь летчика. И это достойно восхищения!

Принц Азим

Fotodom / Rex Features

Наследный принц Брунея Азим — настоящий тусовщик, и встретить его можно чаще всего не в родной стране, а на вечеринках в Нью-Йорке, Лондоне и Париже. Еще бы, ведь состояние молодого человека — 22 миллиарда долларов, надо же на что-то тратить эти деньги? Азим увлекается музыкой (в 10 лет его поздравлял с днем рождения Майкл Джексон), любит кино, а идеалом женской красоты считает Скарлетт Йозанссон. Так что у чувственных блондинок есть все шансы! К тому же в серьезных отношениях принц пока что замечен не был, так что, как говорится, лови на живца

# 516
Силистра и аз съм като теб, ако някой не ми се нрави хич не бих се притискала в него камо ли пък да се усмихвам, защото на мен каквото ми е на душата ми е изписано на лицето.
Аз така или иначе не повярвах на инфото, че не са се понасяли на сета, този рекъл, Stop онзи казал, Stop а доказателства йок.
Чакат се друг път, ако се чакаха толкова години да са се събрали сто пъти досега.
И двамата са със страхотни вкусове, на Мехмет настоящата, Laughing а на Джансу всичките. Mr. Green

# 517
Здравейте,
Нали помнете за моето незнание на руски език.
Моля кажете това което споменават за нашия Бивш Ага и няколко думи за цялата статия. Praynig

# 518
Сезонче, на две на три, Мехмет е в класацията за мъже мечти.
Очарова с външността си, бил е войник преди започване кариерата му на модел, спечелил за най-добър модел в света иииии следва най-голямата измишльотина.........в момента има голям успех в Родината си, снима се във филми и води телевизионно шоу, и най-хубавото, че не е женен. Laughing

# 519
Силистра, те са се понасяли, но са имали скандали и диалозни спрекчвания.
Човека на няколко пъти е казал за пословичните и закъснения. А и не всички мъже понасят глезлите, а тя тогава като млада е била много такава.
Различни гледни точки, допирни точки никакви и ето  ти неразбирателство.
Иначе  на химия и близост са Десет точки.
Понякога точно такива не понасящи се, напук играят много добре и влизат в роля напълно.

Представям си :
Него или пък просто друг  симпатяга. Не сме на една вълна, различни неща ни вълнуват. Аз казвам какво мисля, той мисли обратното. Но трябва да играем двойка в филм. Всъщност на външност е готин е много привлекателен. Защо да не играя много влюбена въпреки,  че не понасям вътрешността му и тежкия характер.
Трябва все пак  да бъда добра актриса и зрителите да повярват на случващото се във филма.
Той мисли по същия начин.
Нещата се случват и ние сме Изключителни  съпрузи, приятели и любовници. Но.........само на екран. Wink

# 520
Наде, Мерси много, ама как да е измишльотина.... Rolling Eyes
Той наистина има шоу в живота си -
- Луди мисли в социалните мрежи, посещения на странни места, возене в непонятни превозни средства- ето го шоуто, което ни показва. Но да не  забравяме , че Шоуто Трябва да Продължи!!!

# 521
Очарова с външността си, бил е войник преди започване кариерата му на модел, спечелил за най-добър модел в света иииии следва най-голямата измишльотина.........в момента има голям успех в Родината си, снима се във филми и води телевизионно шоу, и най-хубавото, че не е женен. Laughing

Това като го прочетох и щях да падна от стола , рускините как го измислиха това  newsm78 newsm78 newsm78 . Момичета кажете къде го пишат това нещо рускините , от време на време ги цитирате. Къде в нета стоят тези измислици  newsm78 newsm78 newsm78

Сезонче тези двамата не са разбрали нещо което ние знаем от самото начало - че са един за друг smile3525.
Бих се радвала на шоу , филм, сериал но по телевизията , а не шантаво държане в живота  smile3525

# 522
  • София
Скрит текст:

Това като го прочетох и щях да падна от стола , рускините как го измислиха това  newsm78 newsm78 newsm78 . Момичета кажете къде го пишат това нещо рускините, от време на време ги цитирате. Къде в нета стоят тези измислици  newsm78 newsm78 newsm78
Скрит текст:
Сезонче тези двамата не са разбрали нещо което ние знаем от самото начало - че са един за друг smile3525.
Бих се радвала на шоу , филм, сериал но по телевизията , а не шантаво държане в живота  smile3525

Селистра, във https://vk.com/. По-точно в тази група https://vk.com/club21300045  Simple Smile

# 523
При нас е много горещо все още навън, направо не се диша  sweating sweating sweating sweating sweating

Знам че е ракиено време , но в тази жега ви предлагам студена биричка и нещо да я преглътнете  newsm51

# 524
Скрит текст:

Това като го прочетох и щях да падна от стола , рускините как го измислиха това  newsm78 newsm78 newsm78 . Момичета кажете къде го пишат това нещо рускините, от време на време ги цитирате. Къде в нета стоят тези измислици  newsm78 newsm78 newsm78
Скрит текст:
Бих се радвала на шоу , филм, сериал но по телевизията , а не шантаво държане в живота  smile3525

Селистра, във https://vk.com/. По-точно в тази група https://vk.com/club21300045  Simple Smile

Марго , благодаря ти. Ще им погледна глупостите  newsm51 newsm51 newsm51

Аха , няма да стане. Там без регистрация не става а аз нямам  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт