"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 51 760
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро,
Свет, те старите са по хубави от новите. Припомня ни какъв хубавец е бил.

Peace Hug

# 541

google

Cansu дере силна жена!
Cansu дере, мина пред камерата като търговска марка лицето за реклама.
Magazine - 31-ви юли 2015 09:05
Cansu дере силна жена!
Deren е управлявал автомобила в тесните улички на реклами, заснети в Будапеща, "Нашият нов рекламен филм разказва историята на една силна жена. Тази мощна жена в света свободно да плува сама да реши проблемите, пред които са изправени, предизвикателството да обича една жена, която има увереност в себе си и косата ", каза той.

http://gecce.com/magazin/haber/guclu-kadin-cansu-dere

# 542
Наде,
ето ти идеалния smile3503

wavey wavey wavey

Мдааа. Heart Eyes
На мен всичките в басейна(снимката) са ми хвани единия, Confused удари другия, Confused че да падне третия, Confused никой от манекените, които впоследствие стават известни техни актьори не ми харесват през манекенският им период.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 12:24 от Neidjal

# 543
Хвани единия, удари другия, че да падне третия и       И падни в обятията на най - Правилният!!!
Така го искам да е такъв в момента. gydi

# 544
И аз го искам готин в настоящето, ама нЕмЪЪЪ. Confused

ВАЖНО!
Стр.6, пост№77.

http://w.bg-mamma.com/index.php?topic=859992.75;topicrefid=20

Скрит текст:
Mamma Администратор
Re: Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.
♥0 чт, 30 юли 2015, 18:27   #77  
Цитирай
Към системата са добавени 4 нови сървъра, между които се разпределя натоварването.
Поради изцяло новата архитектура и софтуер на сървърите имаше нужда от време за прехвърляне на базата, настройки и преправяне на код.
Основната част вече е преминала, като остава да се оправят:
- известяването за нови отговори (понякога известява за собствен, а понякога показва 0 нови)
- моментното отразяване на харесването на постинг
и още няколко дребни неща.

В следващите няколко дни ще се следи натоварването на сървърите и ако се налага, ще се правят необходимите промени в настройките, така че да се оптимизира максимално работата на сървърите и сайтът да се зарежда бързо и безпроблемно.

Очаква се в понеделник една от старите машини да се изключи за профилактика, което предполага съвсем краткосрочно прекъсване.

Моля, ако забележите неработещи или некоректно работещи функции, освен гореописаните и вече докладваните досега, пишете тук, в тази тема.

Изключително много ви благодаря за търпението и съдействието и за пореден път моля за извинение за причинените неудобства.

# 545
Здравейте сладурано-борано-бърборанки!

Въпреки, че в тази жега, нещо бърборанския ни хъс е намалял...ама не за дълго, нал тъй?!

Честно да ви кажа, като го гледам с какъв кеф се снима с животни, с кучетата например, колко е щастлив... ухилен,  аз не съм го виждала да се снима и да е толкова ухилен и доволен с някоя своя любима, например..
Този мъж обожава животните, на фотките с животни той изглежда неимоверно щастлив,  и мисля, че е за сметка на отношението му към жените. Някакви черни мисли са ме налегнали спрямо отношението му към жените.
Сезонче, ще трябва още дълго време да изследваме Мехметчо, не та пускаме ей тъй без да сме го проучили на 100%!!! Не може да рискуваме после да се върнеш страдаща.
Ето, можете ли да ми дадете смислен отговор- Защо Мехмет  не изглежда щастлив на нито една фотка със своя любима??!! В кого и къде е проблема? В жените, в Мехмет, или в неговите сестри??!!
Аз колкото и да го обичам Мехметчо си мисля, че пробема е в нашто момче...!

Наде, ти както винаги раз-праз! "На мен всичките в басейна(снимката) са ми хвани единия, Confused удари другия," Joy Joy Joy Joy Joy

ето, за това говоря- погледнете каква любов струи от погледа му, от лицето му...
направо ревнувам от...кучето smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 546
  • София
Здравейте

Хелен, ти ревнуваш от кучето, а наш'то момче гледа пак сърдито и ни обръща гръб, та чак готов да стреля  Thinking

В тази тишина няма да е лоша да му направим един профил на характера като мъж и като актьор, та да открием ключа от палатката що за човек е  newsm78 yes
 ooooh! ooooh! ooooh! почвам да се депресирам от него, ама тц... душа и сърце се не отказват от него. Ех...

# 547
Хелънче, според мен той просто не е намерил жената, която да накара очите му да греят по подобен начин newsm78 А, как му се отдава когато е в роля newsm53 Всъщност аз поне не съм виждала снимки от реала, освен тази с Каролина и разни папарашки с предишни гаджета newsm12 Преди време гледах една среща със студенти от времето на Аданали. Там е седнал до Селин и от времена време нещо и казва. Изглеждаше щастлив, но изключително притеснен smile3520

# 548
Не съм се вглеждала и не съм се замисляла щастлив ли е, или не е с половинките си, но с животните съм забелязала, че наистина погледът му се озарява, а и няма как да е иначе.
Аз също съм от хората, които обожават животните, особено котки и кучета.
Докато растях при нашите в къща, абсолютно винаги имахме котки и кучета, в момента имат мъничка болонка на месец и половина, еми като я видя и аз, и детето, и мъжа ми(особено аз се вдетенявам и примирам от удоволствие), така че напълно разбирам обичта на Мехмет към животинки.
Те са беззащитни, верни другари и не нападат ако не ги предизвикаме или са ранени, докато не мога да кажа същото за хората Peace за съжаление. Cry

# 549
Момичета, привет на всички Ви    bouquet

# 550
Скрит текст:
Не съм се вглеждала и не съм се замисляла щастлив ли е, или не е с половинките си, но с животните съм забелязала, че наистина погледът му се озарява, а и няма как да е иначе.
Докато растях при нашите в къща, абсолютно винаги имахме котки и кучета, в момента имат мъничка болонка на месец и половина, еми като я видя и аз, и детето, и мъжа ми(особено аз се вдетенявам и примирам от удоволствие), така че напълно разбирам обичта на Мехмет към животинки.
Те са беззащитни, верни другари и не нападат ако не ги предизвикаме или са ранени, докато не мога да кажа същото за хората Peace за съжаление. Cry

+1  Наденцеееее    love001

# 551
Хайде, време е да се почерпим.  Заповядай те   smile3525

# 552
Скрит текст:

+1  Наденцеееее    love001

Виленцеее. hug
Не, че вярвам в достоверността на анкетите(по принцип), но Мехмет в първата е начело, а във втората така и не ми стана ясно как се гласува, newsm78 отварят ми се едни прозорци, #Crazy едно чудо. ooooh!

# 553
Виле , това последното , с ягодите много ми хареса, ще се почерпя че сладко не отказвам . Благодаря   love001  love001 newsm51

# 554

йееееееееее! Добутахме го до първо мястоnewsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
но колко ще се задържи там? не знам newsm78 newsm78
Мисля, че на снимката с Каролина от Литва, наш Мехмет изглеждаше много щастлив!
най хубавото на тази снимка, че не е папарашка! двамата са стояли там, точно така прегърнати , гледайки от балкона, и някой, може би Кайа!, викнал, те се обърнали, и ги снимал!
а може би Каро, да е застанала за снимка а наш Мехмет, спонтанно да е застанал зад нея, прегърнал я,  и вола! красива снимка!
И аз съм забелязала, че той с другите си приятелки няма снимка, на която да е така усмихнат!

а за  животните, напълно го разбирам, и аз ги обожавам newsm76 дават ти безгранична любов без да очакват нещо в замяна! 

Общи условия

Активация на акаунт