Гладуване :)

• 8 636
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
Т.е., цял живот можеш да си караш на глад? Това, докога - докато влезеш в болница ли? ooooh!

# 16
Аз не го наричам глад, а ограничения!
Не мисля,че се стига до болница по този начин!
И движение!
Скоро коментирахме пощальонката ни защо не отслабва, като е все в движение.
Ами как да стане, като тя постоянно "мели"
Ако не е сладки от магазина, то ще е сладоледи или семки
Щом организмът ти е предразположен към напълняване, трябва си и воля, според мен!

# 17
Абе, Вася! Темата е за ГЛАДУВАНЕ. Аз казвам, че с ГЛАДУВАНЕ няма как да станат нещата. В смисъл, ще станат, де, ама от това има 2 изхода - единият е в болница, както вече казах, другият - в един момент да не издържиш и да се нахвърлиш на коя да е торта, която ти попадне пред очите. Ти ми отговаряш, че с ГЛАДУВАНЕ и ограничения нещата ще се получат. Пък после, не си била говорела за глад, а за ограничения. Аз коментирам именно гладуването, а не неяденето на сладки от магазина.

# 18
Може би Вася има предвид, че след определено гладуване, ще се храни в ограничителен режим.

# 19
 Shocked Темата ме уби просто  Shocked Изгледах и видеото, което е пуснала Доли  Shocked

Ужас, темата трябва да се изтрие! Не знам как да сигнализирам администраторите! И деца четат тук, наистина е опасно да има такива теми!!!

# 20
Вася, ти си опасно промит мозък, момиче. От всяка твоя дума лъха убеждението, че гладувайки, не само отслабваш, но и оправяш всички аспекти на живота си. Което не звучи никак здраво.  Peace

# 21
Той и този от клипа е като от секта. Crazy

# 22
Той и този от клипа е като от секта. Crazy

Такъв да го хвана и не знам какво да го направя. Не стига, че като от секта, ами може да причини големи бели на някое дете.....нямам думи  #Cussing out

# 23
  • SA
Абе за какъв клип говорите, не видях аз такъв в темата.  Embarassed
Иначе съм на мнение, че опре ли човек до желязна воля, ограничения и лишения за да отслабва и поддържа теглото си, значи е на изключително погрешен път.
Огледайте се наоколо и забележете дали едно диво животно, хранещо се с естествената си храна, е затлъстяло и си налага волеви усилия да се въздържа от храна.

# 24

Огледайте се наоколо и забележете дали едно диво животно, хранещо се с естествената си храна, е затлъстяло и си налага волеви усилия да се въздържа от храна.
Точно в целта.  Peace

Стига с тая желязна воля, викам и аз, един живот живеем, с достатъчно стрес, та да се стресираме и гладувайки, че и жадувайки, без течности.

# 25
Вася, ти си опасно промит мозък, момиче. От всяка твоя дума лъха убеждението, че гладувайки, не само отслабваш, но и оправяш всички аспекти на живота си. Което не звучи никак здраво.  Peace

Мисля, че такова нещо не съм казала.
Имам три дами пред очите си, които с малко воля смъкнаха килограми и не са ги възвърнали. Това е от доста години. За съжаление аз не съм от тях.
Ето току що си хапнах, а уж бях вечеряла доволно.
Не ми тежи да вървя пеш, но за храна и безалкохолни не мога да устискам.

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 23:14 от vasq_5

# 26
Абе за какъв клип говорите, не видях аз такъв в темата.  Embarassed
Иначе съм на мнение, че опре ли човек до желязна воля, ограничения и лишения за да отслабва и поддържа теглото си, значи е на изключително погрешен път.

Ей го  Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=8Wc37bbxNbQ

# 27
  • SA
Оле, майко!  Този човек за пример ли служи на някого?  Shocked
Не догледах докрай клипа, ама на пръв поглед този има нужда от психиатрична помощ и то незабавно.

# 28
Изобщо не намирам клипа за смешен.

Горкият човечец. Как ли живее, че да се "съревновава със самия себе си" чрез такова самоунищожително лишение? Нима това е единственият начин да докажеш, че имаш воля? ooooh!

# 29
  • Sofia
Изглежда много страдащ,как може сам да си го причинява това,няма здрав вид....

Общи условия

Активация на акаунт