Гладуване :)

• 8 637
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
Изглежда много страдащ,как може сам да си го причинява това,няма здрав вид....
Точно това и аз си мислех, изключително странно ми е от такъв човек да слушам за здравето...

# 31
  • Sofia
имам чувство,че ще се самоизяде  Mr. Green

# 32
имам чувство,че ще се самоизяде  Mr. Green

Доли, ами че той с тоя безумен пост точно това е предизвикал - самоизяждане. Обаче го маскира с термина "вътрешно хранене".

Нещастен човек... Жал ми е за него.

# 33
  • Sofia
този разказ на Чудомир все едно за него писан  hahaha http://chitanka.info/text/14560-vegetarianets

# 34
този разказ на Чудомир все едно за него писан  hahaha http://chitanka.info/text/14560-vegetarianets
Може!

# 35
Ама той изготвял и хранителни режими.... ooooh!
По-скоро се чудя на тези, които се връзват, вярват и следват всякакви такива дето се нароиха в България последните години.
http://drugata-realnost.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8 … 0%B0%D0%BA%D1%82/
и ритрийтите явно са много модерни...

# 36

По-скоро се чудя на тези, които се връзват, вярват и следват всякакви такива дето се нароиха в България последните години.
http://drugata-realnost.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8 … 0%B0%D0%BA%D1%82/

По-лесно е да платиш на някой, който после да е отговорен за здравето и теглото ти. Отколкото да ровиш, да четеш, да променяш, да усъвършенстваш. А и не всеки има време за това.

# 37
  • Sofia
а за живота ти дали би носил отговорност....съмнявам се Naughty

# 38
Много са на мода тези ритрийти и гладувания. Моя приятелка ми писа възторжена, че щяла да се подлага на 4 дена сух пост (т.е. без вода и без храна). Отговорих ѝ тактично, че според мен е опасно, айде без храна се оцелява, ама без вода - през лятото?! Защо?! И тя ми се разсърди. Негативна съм била. newsm78 Убягва ми смисълът на занятието. Човекът от клипчетата с такъв кеф и фанатизъм говори за пречиствания и клизми и така му личи, че не е добре... физически, психически, всякак. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 13:51 от негативна

# 39
Ами негативна си си. Виж си аватара!  hahaha hahaha hahaha

# 40
Много са на мода тези ритрийти и гладувания. Моя приятелка ми писа възторжена, че щяла да се подлага на 4 дена сух пост (т.е. без вода и без храна). Отговорих ѝ тактично, че според мен е опасно, айде без храна се оцелява, ама без вода - през лятото?! Защо?! И тя ми се разсърди. Негативна съм била. newsm78 Убягва ми смисълът на занятието. Човекът от клипчетата с такъв кеф и фанатизъм говори за пречиствания и клизми и така му личи, че не е добре... физически, психически, всякак. Rolling Eyes

И аз не мога да разбера, какъв е смисъла на занятието  newsm78
Много хубаво си ѝ отговорила  Simple Smile

# 41
Прекрасната, не всички излизаме добре на снимка. Blush

ЕваНиколова, смисълът е духовно пречистване сякаш, освен това уж се пречистваш от въображаеми шлаки и токсини. И за това сме спорили с нея, като съм ѝ казвала, че боклуците от тялото се изхвърлят всяка сутрин, бъбреците и черния дроб си вършат работата също.

Има силен психически компонент при подобен контрол върху храната, съпроводен с убеждение, че си мръсен, грешен, отровен от съвременния свят и т.н.

Невъзможно е да се постигне съгласие с този тип хора, те си знаят своето, ако им кажеш нещо, което не съвпада с теориите им, ставаш негативен и "материалист". Пътищата ни с нея се разделиха вече, така е по-добре, вместо да се дразним взаимно. Но още ми е болно, че тревогата ми за нея беше изтълкувана като опит да ѝ отнемам радостта от живота, състояща се в дни без вода и храна нейде в гората, далеч от медицинска помощ. newsm78

# 42
Негативна, много си права!
Риъл, ясно, че опира до поемане на отговорност и време, но в случая на какво отгоре....

Общи условия

Активация на акаунт