Хотелите във Велинград - 8

• 326 135
  • 2 078
  •   1
Отговори
# 465
  • София

Може и да има. Все пак във Велинград си има автогара. В хотела видях табелката за такситата....

# 466
А има ли проблем до Юндола да се иде с кола?

# 467
А има ли проблем до Юндола да се иде с кола?
Няма, стига да няма сняг.

# 468
Здравейте!

Досега не съм посещавала Велинград, днес направих резервация за хотел Велина за първата седмица на февруари. Бихте ли ми дали идея за някоя забележителност, която да посетим докато сме там.

# 469
  • Бургас
Здравейте, как процедирате ако сте закупили ваучер или сте платили капаро и не можете да отидете защото например се разболеят децата? Някой има ли опит с подобна ситуация? В момента има много изгодни оферти за повечето от хотелите във Велинград. Искам да си закупя ваучер за февруари, но се притеснявам от такъв лош сценарий.

# 470
Здравейте, как процедирате ако сте закупили ваучер или сте платили капаро и не можете да отидете защото например се разболеят децата? Някой има ли опит с подобна ситуация? В момента има много изгодни оферти за повечето от хотелите във Велинград. Искам да си закупя ваучер за февруари, но се притеснявам от такъв лош сценарий.
Суми по ваучер не зная някой да връща, те затова са и по-изгодни като условия. Миналата година пътувах малко след бедственото положение във Велинград до там, защото имах изцяло платена резервация и щях да пия една студена вода. Затова обмислям за резервация направо в хотела и капаро, поне да ми изгори само капарото ако се откажем да ходим.

# 471
  • Бургас
От Грабо ми върнаха парите до стотинка. Лятото си бях платила 7 дена на планина, но ми се наложи да не пътувам. Само, че в Грабо нямат хубави оферти, та се чудих дали някой друг сайт е толкова коректен.

# 472
Трябва сайта за колективно пазаруване да връща. Ние имахме такъв момент, поради погребение не ползвахме две нощувки, в хотела ни казаха , че връщат, но ние се договорихме с тях да си ги ползваме когато можем, е още не сме ги ползвали.....

# 473
На мен от Грабо също са ми връщали парите, а от onfire сменят дати-предлагат ти почивка за сумата, но през друго-удобно за теб време.

# 474
  • Sofia
Не съм посещавала хотелите от 2 сезона и молбата ми е да препоръчате място за кратка почивка с деца на 4 и 12 г., стига да имате възможност, актуална информация и желание. Ще бъда изключително благодарна, защото наистина нямам възможност да чета темата много назад.

Топличко, чистичко, добра храна и детски кът, евентуално анимация. Още не сме ходили в Роял, имам добри спомени от Акватоник и Гранда, но са стари, не съм ходила в Бор, Спас и Олимп. Благодаря!

# 475
Привет, нова съм в темата и нямам възможност да се върна назад и да изчета всичко. Сигурно има стотици коментари за Роял Спа. В момента има изгодна оферта, снимките от хотела са прекрасни, но ще се радвам да чуя и мнения. Благодаря  Wink

# 476
Въпрос на Аура вуншните басейни само са покрити или са изцяло остъклени както в Елбрус.. Преди малко Елбруса ме сюрпризираха неприятно

# 477
  • Berlin
Може ли линк за офертата на Роял спа?

# 478
Офертата е май винаги в onfire
Аура са остъклени. Незнам какво имаш предвид под покрити, но е много топло и се вижда едновременно. Изцяло остъклени.

# 479
Ами само с покрив от плексиглас,  но може снимките да са в топло време, а явно за студеното да слагат и дограми отстрано

Общи условия

Активация на акаунт