Хотелите във Велинград - 8

• 325 783
  • 2 078
  •   1
Отговори
# 930
  • Точно където трябва
Благодаря, момичета. Аз точно към Жери се бях ориентирала, но все го мисля отвсякъде. Да има нещо като лятна градина, ако е лошо времето да има къде да поседнем. Но пък той е в центъра, бързо се стига до кафе или площадка. Басейни май хич не ми трябват. 00000

# 931
ето ти тук линк за ваучери , може би ще ти е по-изгодно хем ще го разгледаш пак хотел Жери

http://vipoferta.bg/pochivka-velingrad-hotel-jeri-8616.html?gcli … 8wCFfYy0wodDD4Dow

а това за хотел Рим линк, също е добър разгледай го има и градинка за детето и само една малка уличка и си в самия център на площад, а отстрани е градския плаж съвсем до него. Ето линк за ваучери

http://vipoferta.bg/pochivka-velingrad-kompleks-rim-8614.html

# 932
  • София
Защото тук се коментират само 5 хотела,най-скъпите. Незнам защо нищо не се пише и за по-евтините оферти? Ако не ходиш в Акватоник,Макси,Роял спа и Бор няма смисъл да четеш темата. Исками се да се пише и за другите хотели,но явно на никой не му се пише.

За този хотел - „Деви“ - съм чувала нелоши неща, но нямам впечатления от първа ръка: http://www.spahoteldevi.com/index.html#!/page_offer

Малки басейнчета, разбира се Simple Smile Но пък стаите са по 60-80 лева със закуската.

# 933
Защото тук се коментират само 5 хотела,най-скъпите. Незнам защо нищо не се пише и за по-евтините оферти? Ако не ходиш в Акватоник,Макси,Роял спа и Бор няма смисъл да четеш темата. Исками се да се пише и за другите хотели,но явно на никой не му се пише.

За този хотел - „Деви“ - съм чувала нелоши неща, но нямам впечатления от първа ръка: http://www.spahoteldevi.com/index.html#!/page_offer

Малки басейнчета, разбира се Simple Smile Но пък стаите са по 60-80 лева със закуската.
Аз съм посещавала Деви.Изключително малки стаи и санитарен възел.Душа направо биеше вратата.Ще се насладите и на лаенето на съседското куче.Иначе е чисто с много любезни домакини.Басейна /много малък / топъл.Външния е по точно топила .Ако няма много почиващи не предлагат изхранване освен закуската.Почти за същите пари е Лъки лайт например Wink

# 934
 mimi0585 , този Лъки лайт не е ли под хотел Аура и срещу Рич (образно)
Виждала съм го отвън, също става за elliee
ще може да ползва и парка там с детските площадки около Рич , както и е близо до центъра относително. Малко е хотелчето , но имаше доста гости лятото. Не знам какви са му цените , ако е този де, но беше някакъв Лъки прочетох.

# 935
mimi0585 , този Лъки лайт не е ли под хотел Аура и срещу Рич (образно)
Виждала съм го отвън, също става за elliee
ще може да ползва и парка там с детските площадки около Рич , както и е близо до центъра относително. Малко е хотелчето , но имаше доста гости лятото. Не знам какви са му цените , ако е този де, но беше някакъв Лъки прочетох.
В уличката срещу Рич се пада.На същата улица 50 м е и Деви.Аз съм много доволна от Лъки лайт.И за цената си е направо супер.В двойната стая с единични легла /не спалня/спокойно могат да се хванат семейство с две деца.Кухнята е добра.Басейните чисти и топли.

# 936
Да той е. Има панорамен асансьор и хубав външен ресторант. Добре изглежда. От него обаче идваха в Аура да ползват басейните 2 семейства с деца. Точно под Аура улицата надолу се намира и както написа срещу Рич. Но...стандартна стая го дават 76 лв без закуска и вечеря , поне аз така видях. Мисля, че не си заслужава поне според мен. Иначе, близо е до парка на Рич и центъра за детето, но то едва ли ще оцени стаите и мебелите. Както разбрах се търси нещо за детенце на 2 годинки да му е интересно и приятно , да има храна и да си починат, да не е и много скъпо. Жери и Рим са по-добър и приличен ценово вариант. Дори Здравец бих аз предпочела, защото е с изхранване и в самия център просто на площада им. За Здравец има оферти в момента с изхранване , както и за другите два по-нискобюджетни хотелчета. Лъки ми се вижда подходящ за млада двойка без деца , поне аз така го виждам де)) Но беше пълен лятото, като минах ресторанта външния беше пълен с хора, виждаше от улицата. Хотел Деви не съм го видяла(( Може да не съм го забелязала. На същата улица от Аура към Рич като се върви имаше къщи със стаи под наем забелязах на цени 10-15лв на легло и бяха като тип хотелче къщите. Та и това става за хора дето търсят нещо по-евтино. Там е близо и централният им плаж (така го наричам) , нагоре пък има още 2 басейна за  посетители , не им помня имената обаче. На единия дори отидохме и беше доста хубаво , големи басейни и за деца и възрастни, входа евтин, с чадъри и шезлонги много приятно и голямо място с барче за напитки и храна. Преди него друг басейн има със столове във водата и много цветя , но много наблъскани шезлонгите и на никакво място за ходене. Ние хващахме автобуса за няколко спирки не помня точно и направо на големия басейн спираше на един площад май в кв Лъджане беше. Цените бяха прилични за вход и става и такава комбинация за по-изгодно лятото. На мен централния плаж ми хареса, но някак много народ, по едно време и цигани идваха и затова ходихме на другия басейн, в Аура също ходихме като външни посетители тогава, но най-доволна останах от басейна дето описах, за хора които не ползват в хотелите басейните или няма или са на квартира . Не мога точно да обясня как се стига , но с автобуса като се качите нагоре от центъра към кв Лъджане (май така се казваше) Който е по-наясно да обясни , ако има интерес, щото хич ме няма в координати и описания ((

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 19:38 от Sun Ray

# 937
Ето цените на хотела за двойна стая 114/95 със закуска и вечеря.http://www.lucky-light.bg/index.php/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%B8-%D0 … 9%D1%82/ceni.html

# 938
Някой да има телефон на рецепцията на Роял Спа? Опитвам се да се свържа с тях на 0700 12 266 и 0878 503 168, но никой не отговаря...

# 939
  • София
Съпругът на Маги е!
Накратко за нашето посещение на Спа Бор!
Местоположението е великолепно. На върха на малък хълм над града сред борова гора. Страхотно е да си пиеш фреша или биричката сред борове и чист въздух. По малки стълбички за около няколко минути си в центъра на града и ..... можеш да го поразгледаш за още толкова минути. Пооправили са малко улиците след последното ни посещение.
Като плюсове за хотела освен локацията бих добавил:
1. Много любезен и отзивчив персонал: рецепция, камериерки;
2. Добра организация в ресторанта. Салонния управител е добър според нас.
3. Вкусна храна. Винаги може да се намери "кусур" затова само казвам, че на нас храната ни хареса.
4. Ако трябва да си пием фреша или бирата ние си избираме лоби бара и по-точно външната му част. Доста хотели могат да завидят за такава уютност и спокойствие.
5. Стаите бяха чисти и се почистваха всеки ден. Ако се желае могат да се намерят слабости, но за нас всичко беше ОК;
6. Един господим с бадж/ мисля GM/ се появи няколко пъти в ресторанта. Ако е наистина General Manager бих му препоръчал да понагледа СПА зоната, там са минусите;

Сега и за минусите:
1. Басейните са мръсни. Според посещавали хотела преди, всичко в СПА зоната е занемарено;
2. Ако има табела, че водата в джакузито е 35 гр, то тя трябва да е толкова, а не да се налага да се търси човек за реакция.
3. Спасителя, трябва да е само спасител, а не и барман, сервитьор и.....т.н. Изключителна слабост на хотелския менъджмент.
4. Не знам дали има "отговорник" за СПА часта/ басейни, парна баня и сауна/ но ако има аз бих го УВОЛНИЛ веднага. Липсата на адекватен мениджмънт за СПА зоната ще "изгони" желаещите да почиват в този хотел. Все пак отиваме там за СПА-то иначе борова гора има и другаде и то на по- ниски цени.
Дано се научат на колко градуса трябва да е парната баня и да разберат, че не е сауна с пара.
5. Ако искат децата да са на сигурно място то да изградят детска зона в големия басейн. Джакузито не е мястото на малки деца.
6. Едно "топило" за хора не плуващи, а желаещи релакс ще е само + за хотела. Ние ценим такива "глезотийки".

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 19:07 от magi_todorova

# 940
Някой да има телефон на рецепцията на Роял Спа? Опитвам се да се свържа с тях на 0700 12 266 и 0878 503 168, но никой не отговаря...
Те са малко специални от към контакт. Може да им се звъни само от понеделник до петък от 9 до 18  Thinking Предполагам, защото днес е почивен ден и затова не вдигат.
Пробвайте на имейл  Wink

На мен веднъж един господин така ми се скара, че го притеснявам в събота да си резервирам стая  Crossing Arms

# 941
Днес им звънях по обяд и успях да си направя резервация за утре и другия ден, но после решихме че искаме още една нощувка и комуникацията вече беше невъзможна. Звънях на двата телефона посочени в сайта и никой не вдигаше, накрая им писах във фейсбук, но там отговаряли рекламния отдел и ми записаха телефона. След 2мин ми се обадиха от телефона, на който звънях поне 10 пъти... От там ми казаха, че не можело сряда, четвъртък и петък, трябвало и събота да останем и да се обадя утре след 9,30. След това ми се обади една друга госпожа, за да си потвърдя резервацията, че утре пристигаме и я попитах, нямало такова правило, че се остава и събота задължително и се разбрахме за 3те нощувки. Голяма разправия... Вече няколко пъти посещаваме хотела и до сега такива проблеми не сме имали, но ето...

# 942
Това наистина е голяма измишльотина да искат да оставате и събота задължително. Пише, че резервациите важат при минимум две нощувки, но никъде не пише,че трябва да бъде петък и събота задължително  ooooh! Не са национални празници, че да не може само единия ден. Може би ще ви таксуват петък на по - висока цена, но затова не съм сигурна  Peace
И това, че всеки служител дава различна информация също е непрофесионално.

Аз харесвам хотела, била съм няколко пъти там, но това да ми се карат по телефона, че днес е събота и не можело да си направя резервация, само там ми се е случвало. Отсега нататък само през букинг ще правя, мога и за една нощувка да отида, ако искам  Crossing Arms

# 943
Да, минимума от 2 нощувки е написан в сайта. Аз точно това им писах във фейса да си поправят информацията, но явно наистина няма такова правило... Имат пакет от 3 нощувки за 417лв(за апартамент) и никъде не пише за кои дни точно се отнася... Би трябвало като хотела работи целогодишно и на рецепция да има човек, който да вдига телефона.

# 944
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Смятам средата на юли да посетим Велинград,ама като ви четох направо се обърках.С дете сме на 5 годинки,препоръки,обича да се цопурка във водата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт